נסיעה ממילאנו לואל טורנס (מנהרת המון בלאן?)
-
מישהו שעשה את הנסיעה ויכול להגיד לי באיזה כביש אגרה עוברים בדרך(מנהרת המון בלאן או שאני טועה), וכמה עולה המעבר הזה?
תודה
-
אתר viaMichelinבאתר viaMichelin נותנים לך גם מסלולי נהיגה וגם עלות שלהם בהתחשב בצריכת דלק וגם עלותם של כבישי האגרה שאתה עובר בדרך כלומר אוטוססטרדות, מנהרות, מדבקות (וינייטות).
ראה את הלינק. הכנסתי את הנתונים בשבילך. הוא נותן לך שתי אופציות. אף אחת מהן לא עוברת במנהרת מון בלאן.
-
דרך טורינו הרבה יותר בטוח לנסוע בחורף (מדובר על חורף?) כדאי לקבל עדכון מצב בכבישים :
http://www.bison-fute.gouv.fr/index,langen.html
ובכל מקרה להתכונן לנסיעה ארוכה ( לא לשכוח שרשראות שלג!)
-
דרך האתר 2 הדרכים לא עוברות במנהרת המול בלאן
הדרך שעוברת באאוסטה סגורה בחורף (מעבר הרים)
אני נסעתי לפני כמה שנים ללה מנואיר ממילאנו
מדובר בנסיעה של כמעט 5 שעות שעוברת ליד טורינו ובמנהרת פרחוס (עלות של סביב 40 יורו לזכרוני – גוגל יודע יותר טוב)
-
אני לא יודע אם זה הגיוני או לא, אבל יכול להיות שבשלוש מאות קילומטר האגרה הכללית היא כמעט 90 יורו? או שאני לא הזנתי נכון את הסיפור הזה.
אם משלמים הלוך חזור האגרה המחיר יורד משמעותית?
תודה רבה!
-
אני לא יודע אם זה הגיוני או לא, אבל יכול להיות שבשלוש מאות קילומטר האגרה הכללית היא כמעט 90 יורו? או שאני לא הזנתי נכון את הסיפור הזה.
אם משלמים הלוך חזור האגרה המחיר יורד משמעותית?
תודה רבה!
-
תשתמש באופציה AVOID TOLL . אבל!
- יש לקחת בחשבון שבחורף צריכים בכל מקרה לנסוע דרך מנהרות איפה שאפשר. מעברים בהרים יכולים להיות סגורים.
- נסיעה באוטוסטרדות יותר בטוחה בחורף ומהירה ברור
-
תשתמש ב View the roadmap
אתה תראה את הפירוט של הדרך שלך כולל סימני הדרך (נחמד מאוד) ופירוט הוצאות על כל כביש האגרה.
במקרה שלך יש לך בדרך Tunnel Alpin du Fréjus
שתעריף לכיוון אחד עולה 44.20€ (בהלוך וחזור זה עולה 55.20€)