ויזז אייר
-
1. אני מבינה שויזאייר שינו את אפשרות הצק אין. אין יותר חודש לפני. כמה ימים לפני ניתן? מה עושים שנמצאין בחול? האם כל שדות התעופה מקבלים צק אין וכרטיס באפליקציה?
2.אני רוצה להזמין מזוודה רק לחזור כשאני בחול ואז יש בעייה עם כרטיס האשראי. הם שולחים קוד אבטחה לנייד. הנייד עם כרטיס סים והקוד לא מגיע.. איך פותרים את הבעייה. בנסיעה הקודמת היה לי זיכוי בויזז. הייתי צריכה להוסיף 10 שקלים והעסקה לא אושרה. עשינו שיחות ועידה דרך הבן שהיה בארץ. אחרי שיחת תחנונים אישרו את העשרה שקלים. איך עושים את זה??
-
. אני מבינה שויזאייר שינו את אפשרות הצק אין. אין יותר חודש לפני. כמה ימים לפני ניתן? בהלוך, אם קונים מושב, אז אפשר לעשות צק אין גם 30 יום לפני. אם לא קונים מושב אז רק 48 שעות לפני הטיסה.
מה עושים שנמצאין בחול? מורידים את הבורדינג כארד לטלפון.
האם כל שדות התעופה מקבלים צק אין וכרטיס באפליקציה? בכל היעדים שוויזאייר טס מהארץ מקבלים את הבורדינג כארד על הטלפון.
2.אני רוצה להזמין מזוודה רק לחזור כשאני בחול ואז יש בעייה עם כרטיס האשראי. הם שולחים קוד אבטחה לנייד. הנייד עם כרטיס סים והקוד לא מגיע.. איך פותרים את הבעייה. בנסיעה הקודמת היה לי זיכוי בויזז. הייתי צריכה להוסיף 10 שקלים והעסקה לא אושרה. עשינו שיחות ועידה דרך הבן שהיה בארץ. אחרי שיחת תחנונים אישרו את העשרה שקלים. איך עושים את זה?? את המזוודה אפשר להזמין כבר עכשיו מהארץ. אפשר לקחת טלפון נוסף עם הסים הישראלי, או השתמשי בכרטיס אשראי שלא דורש אימות בטלפון (כך אני עושה).
את השאלה של 10 השקלים לא הבנתי.
-
גם אני לוקחת אתי מכשיר נוסף (יכול להיות פשוט) ומכניסה בו את הסים הישראלי, רק למטרת קבלת SMS (היום יש הרבה אפליקציות, ביחוד של הבנקים, שאי אפשר לעשות פעולות בלי לקבל SMS).
SMS נכנס לא עולה כסף -
תודה רבה לכם. עזרתם לי! -
לגבי העשרה שקלים....כשהייתי בקרקוב רציתי להוסיף עוד מזוודה. היה לי זיכוי בחשבון וייזאייר, ניצלתי את הזיכוי והייתי צריכה להוסיף עוד עשרה שקלים. ואז נתקעתי כי לא יכלתי לקבל את ה sms.
-
כאמור אם לא נרכש מושה,הצק אים יפתח 48 שעות לפהי הטיסה..
כמה מקומות טובים ישארו פנויים?או האם ישארו רק מקומות יקרים?בגדול המחשב ינפיק מושב ללא תשלום,,,אבל לעבור,במידת הרצון/צורך יהיה בעייתי..אם ישארו רק יקרים יותר.למי שחשוב,אולי כדאי לרכוש מושב מראש.
לחזור,אם הבנתי נכון,הצק אין יתפתח אחרי פתיחה של טיסה יוצרת.ועד 15 יום למועד הטיסה.האם אכן כך?
זה אומר ש48 שעות לפני טיסת הלוך אפשר יהיה לעשות צק אין לשני הכיוונים(אם הטיסה לשבוע למשל?)
כדי לחסוך בעלויות ולשמור על תעריפים זולים אנו מציעים אפשרות לביצוע צ'ק-אין באתר האינטרנט בחינם.
הצ'ק-אין באינטרנט יהיה זמין מ-30 יום ועד 3 שעות לפני שעת ההמראה המתוכננת אם ביצעת הזמנה לפני התאריך 15 באוגוסט 2017 או אם רכשת מושב במהלך ביצוע ההזמנה בתאריך 15 באוגוסט, 2017 או אחריו.
אם לא בחרת מושבים במהלך ביצוע הזמנה אחרי 15 באוגוסט, 2017, הצ'ק-אין יהיה זמין 48 שעות בלבד לפני ההמראה. לטיסות חזרה עבורן לא נרכש מושב, הצ'ק-אין לטיסה חזרה ייפתח אחרי פתיחת הצ'ק-אין לטיסה היוצאת עד 15 ימיםלפני מועד ההמראה של הטיסה.- בצע צ'ק-אין באתר האינטרנט
- הדפס את כרטיס העלייה למטוס
- הצג את כרטיס העלייה למטוס המודפס בשער העלייה למטוס, יחד עם שאר מסמכי הנסיעה שלך, לפחות 30 דקות לפני מועד המראה המתוכנן
- אם ברשותך מסמכי נסיעה מחוץ לאיחוד האירופי,עליך להתייצב בדלפק הצ'ק-אין לצורך בדיקת המסמכים והחתמת כרטיס העלייה למטוס
- אם ברשותך כבודה למסירה, גש לדלפק מסירת הכבודה לפחות 40 דקות לפני מועד המראה המתוכנן
אם אתה טס בתחומי אזור שנגן, אינך נדרש למלא את פרטי מסמך הנסיעה במהלך ביצוע הצ'ק-אין באתר האינטרנט, מכיוון שאינך נדרש לספק פרטים אלה.
במהלך ביצוע צ'ק-אין באתר האינטרנט, ייתכן שתתבקש לספק פרטי אשרה בנתיבים מסוימים. אם אין צורך באשרה למדינת היעד שלך, מלא את השדה בתווים xxxxx.
ילדים שגילם פחות מ-14 שנים חייבים בצ'ק-אין באתר האינטרנט ובליווי של נוסע שגילו מעל 16 שנים.
באפשרותך לשנות את ההזמנה (למעט הטיסה ושם הנוסע) או לרכוש שירותים נוספים גם לאחר ביצוע צ'ק-אין באתר האינטרנט.
-
תבדקי בחברת האשראי שלך..
פעמיים הוספתי ולא היה צריך לקבל קוד לפלאפון..אולי המחשב/אתר זכר את פרטי הכרטיס שלי?לא יודעת..אבל לא התבקשתי לקוד
-
אם הבנתי נכון,הצק אין יתפתח אחרי פתיחה של טיסה יוצאת ועד 15 יום למועד הטיסה.האם אכן כך? נכון.
זה אומר ש48 שעות לפני טיסת הלוך אפשר יהיה לעשות צק אין לשני הכיוונים(אם הטיסה לשבוע למשל?) גם זה נכון.
אני אישת עושה צק אין תמיד רק יום לפנה הטיסה, כי אחרי הצק אין כבר אי אפשר לשנות מועד טיסה.
-
האמת שאתה צודק..
לא חשבתי על זה..התכנון המקורי היה תמיד לחזור בתאריך המוזמן..
לאחרונה נתקלנו בבעיות שהיו לידידים עם הזזת טיסה(בריאות) ויש בזה משהו,,לעשות צ’ק אין יום לפני או אפילו 3 שעות לפני..
להוסיף כבודה ואז לעשות צק אין מחדש יצא לי כבר.
-
כבודה להוסיף אפשר גם אחרי הצק אין אבל לשנות או לבטל אי אפשר.
-
גם כך אי אפשר לשנות את הטיסה...