טיול בנורמנדי
-
ערב טוב לחברי/ות הפורום!
אני בשלבים אחרונים של תכנון טיול לנורמנדי בתחילת החודש הבא.
המסלול הוא פחות או יותר המסלול “הקלסי” מג’יברני,רואן,הנפלר,דוביל,קאן, חופי הנחיתה ,בייה,מונט סן מישל,דינאר ,סט. מאלו וחזרה לפריז מדרום למזרח.
כיוון שאנחנו בין השאר בליינים שאלתי היא כך:
מבין המקומות שהוזכרו אחרי רואן איזו עיר/עיירה או ערים /עיירות הן התוססות והדינמיות ביותר ומתאימות לבילויי ערב/לילה.
בתודה מראש!
-
מישהו ???
-
היינו פעמיים באזור, אבל לא המומחים הגדולים לחיי לילה. הונפלר – עיירה מקסימה, תיירותית מאוד, עם חיי לילה, אבל בעיקר מסעדות מעולות. לנו שם פעמיים כל פעם לילה אחד, נהננו מאוד, אבל שוב, אנחנו לא בליינים שמחפשים ברים וכאלה.
קאן היא יותר קרוב ל”עיר”, לא לנו ולא בילינו בלילה, אך מן הסתם יהיה שם יותר מבחר של מקומות בילוי.
כנ”ל באייה, היא גם יותר גדולה מהונפלר (אבל לדעתי קטנה יותר מקאן) ולכן יש יותר סיכוי למצוא משהו מעניין בלילה. אם הייתי צריכה להמר, הייתי הולכת על קאן.
שאר המקומות בנורמנדי – חופי הנחיתה, הם יותר כפריים ושם לא ממש תמצאו חיי לילה תוססים.
דינאר סנט מאלו – שוב, ערים קצת יותר גדולות, יש סיכוי למצוא שם פעילות לילית.
-
לא מכירה את נושא חיי הלילה.
על אחת כמה וכמה כשמדובר באוקטובר.
בקיץ דוביל טרוויל תוססות (קזינו) אבל עיירות אחרות פחות.
אני גם לא יודעת מה הכוונה לחי לילה--- אבל בקאן שהיא הכי”עיר” יחסית לאחרות אולי תמצאו מה שמבקשים אבל לדעתי מעבר לכך היא עיר נטולת קסם.
חיי לילה בעיירות חוף+אחרי העונה=??????בכל מקרה וללא קשר מכרים שהיו לאחרונה התלוננו שלא היה להם יום אחד ללא גשם והיה אפור למדי- קחו בחשבון.
-
סאן מאלו – העיר העתיקה . שאר העיירות היו די מנומנמות באוקטובר