ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טרולי בחברת ריינאייר

פורום טיולי משפחות
    4
    5
    3086
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Avisoul
      Avisoul נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

הזמנתי טיסות לקיץ שנה הבאה ולאחר ההזמנה שמתי לב שהטרולי שהם מאפשרים לעלות איתו למטוס הוא לא סטנדרטי – בעומק של עד 20 ס”מ.

יש לי מספר טרולים שאני נוסע איתם קבוע באיזיגט ועכשיו כנראה אצטרך לקנות חדשים…

1. מישהו יכול להמליץ היכן ניתן לרכוש כאלו טרולים (עומק של 20 ס”מ). ניתן להשיב בפרטי כי אני יודע שאסור לפרסם כאן…
      2. אני אצטרך 6 טרולים וכנראה לא יהיה לי מה לעשות איתם אחרי הטיול... אז חשבתי על רעיון שקבוצה של  שלושה נקנה ביחד (כל אחד 2 מזוודות). נעביר אותם בנינו בקיץ הבא (בשאיפה שלא תהיה חפיפה בתאריכים של הטיול) ובסוף הקיץ של אחד יישאר רק עם 2 מזוודות. אם מישהו בעניין שיודיע לי.

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עמיחי13
        עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

הצעה אחרת: במקום טרולי, להשתמש בתיקי צ’מידן בגודל המותר +-. גם אם התיק קצת יותר גדול מהמידות, הוא גמיש מספיק בשביל להיכנס לכלוב.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • Avisoul
          Avisoul נערך לאחרונה על ידי

תודה עמיחי,

אך להסתובב עם 10 ק”ג על הגב בשדות תעופה זה לא חוויה נעימה. בטח לא לילדים.

פשוט לא מוצא בארץ מזוודת כאלו. מה כולם עושים?

• פסגות מושלגות
            פסגות מושלגות נערך לאחרונה על ידי

אם מדובר על קנייה של 6 טרולים אז הייתי שוקלת תמהיל כבודה אחר. למשל, לטוס עם 3 מזוודות גדולות (מה מחיר הזמנת מזוודה לעומת מחיר טרולי?) ולמטוס להגיע עם תיקי גב שממילא בדרך כלל לוקחים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • ענתנת
              ענתנת נערך לאחרונה על ידי

לי יש שני טרולים סטנדרטיים לגמרי, שאם לא מכניסים להם כלום בתא הקדמי הם בדיוק בעומק 20. תוודא אם זה לא המצב באף אחד מהטרולים שלך.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון