קונקשיין בפרנקפורט
-
היי אני טס שבוע הבא לחול . יש לי עצירה של 5 שעות בפרנקפורט רציתי לדעת אם משתלם לי לצאת מהשדה לסיבוב קצר .? האם המרכז קרוב לשדה תעופה וכו אשמח להמלצות תודה מראש .
-
5 שעות ברוטו או נטו?
יציאה מהשדה מחייבת ביקורת דרכונים פעמיים וכן בדיוק בטחוני.
-
5 שעות ברוטו. אפ היה 5 שעות נטו היה לי מספיק זמן . ב5 שעות ברוטו לדעתך שווה לצאת לסיבוב אפילו קצרצר של שעה להתרשם מהעיר או שזה לא כדאי .
-
לא ציינת להיכן הקונקשין. אם בתוך אזור שנגן יהיה לך קל אבל אם מחוץ לאזור קח בחשבון שתצטרך לעבור בחזרה בביקורת דרכונים ובפרנקפורט זה לא עניין של מה בכך ועשוי להיות תור לא קטן. מה עוד שהשדה ענק.
השדה די קרוב לעיר. רד לתחנת הרכבת המקומית לרציף 1 וקח את S8 או S9 לכיוון העיר. חמש או שש תחנות ותצא במדרחוב צייל.
-
תעשה את החשבון לבד.
אם אתה מחליט לצאת, לך לפי השילוט לרכבת התחתית S קח שם רכבת לתחנת
FRANKFURT konstablerwache
תוך רבע שעה אתה נמצא במדרחוב הענק ZEEL
תהנה
9
-
לפני 3 שנים היה לי קונקשן דומה. נחיתה בפרנקפורט מסן חוזה ביום שבת בשעות הצהריים והמשך לישראל אחרי 5 שעות.
השדה היה ממש ריק (שבת בצהריים) והחלטנו שכדאי לנו לצאת. לא היה בכלל תור לדרכונים, ההגעה לעיר מאוד מהירה. נטו היו לנו בעיר 3 שעות שהספיקו לסיור קצר וארוחת צהריים טובה. הגענו לשדה כשעה לפני הטיסה לישראל (היה לנו בורדינג עוד מסן חוזה).
אבל כמה הערות לעניין הזה:
- היינו ללא ילדים
- תור לדרכונים היה ריק גם בכניסה וגם ביציאה (בדקנו מראש שלא צפויות כמעט טיסות בשעה שנחזור)
- גם אחרי כל זה – זה סיכון לא קטן. תקחו את זה בחשבון.
-
לפני שלוש שנים היה לנו, עם הילדים, קונקשיין דומה בפרנקפורט.
במהירות יצאנו מהשדה ונסענו ברכבת S למרכז העיר, לסיבוב קצרצר בכיכר וארוחת ערב. חזרנו בזמן לטיסת ההשך.
אמנם השדה בפרנקפורט ענק אבל אם מתנהלים ביעילות בהחלט מומלץ לצאת ולהסניף קצת אוירה אירופאית במקום להמתין כל כך הרבה זמן בשדה! -
ממה שאני זוכר- שדה התעופה שם הוא ענק!!
כדאי לך לבדוק מהיכן יוצאת טיסת ההמשך כי יתכן מאד שזה בטרמניל אחר ורק המעברים בין הטרמנלים שם הם ממושכים מאד. גם ככה 5 שעות זה לא מספיק בכדי לצאת בנחת...