ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסלול נסיעה לברצלונה

פורום אירופה
    4
    7
    2240
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Aviad_D8
      Aviad_D8 נערך לאחרונה על ידי

היי,

שבוע הבא אני בברצלונה ואחרי הרבה חפירות ברשת ועזרה מחברים, הכנתי מסלול שמורכב מ4 ימים (לפי סדר הגעה בכל יום)

אשמח לקבל הערות\תיקונים\תוספות מניסיונכם.

כמו כן, אשמח להמלצות היכן לשלב מרכזי קניות על המסלול ומסעדות טובות.

אציין שיש לי עוד יום שאני עדיין לא יודע מה אעשה איתו, מתלבט אם לסוע לאאוטלט או לקוסטה בראווה

תודה מראש לכולםם Smile

יום 1: פלסה קטלוניה,הרמבלה, שוק לה בוקריה, ארמון גואל, הרובע הגותי, פלאסה ריאל, הרובע היהודי + בית הכנסת העתיק, הקתדרלה המרכזית של ברצלונה, עמוד הזיכרון לקולומבוס, הנמל הישן, מארמגנום.

יום 2: סגרדה לה פרמיליה, שדרת גאודי, פארק גואל, קאסה ראמוס, קאסה ויסנס, שדרת גרסיה, קאסה מילה, קאסה באטיו, קאסה אמטייה, קאסה ליאו ומוררה, פלאסה קטלוניה.

יום 3: ויה לייטאנה, היכל המוזיקה הקטלאנית, שוק סנטה קטרינה, מוזיאון פיקאסו, כנסיית סנטה מריה דל מאר, פארק סיוטאדלה, גן החיות העירוני, שער הניצחון, ברצלונטה, האקוואריום

יום 4: עלייה ברכבל (teleferic) למעלה הגבעה, מבצר מונז'ואיק, האצטדיון האולימפי, פלסה אספניה, פובלו אספניול, מזרקת הקסם, אצטדיון ברצלונה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Aviad_D8

אין תגובה אחת לרפואה? Sad

• imeshy
          imeshy נערך לאחרונה על ידי

חלק מהיום השלישי ממש מוכל ביום הראשון.. מוזיאון פיקאסו וכנסיית סנטה מריה דל מאר נמצאות ממש ברובע הגותי. נראה לי שזה חלק אינטגרלי מההליכה בו. 

ביום 2 – תבחר קאסה אחת להיכנס אליה.. לא צריך לכולן.. 

את האחרות בהחלט מומלץ לראות מבחוץ. 

יכול להוסיף לך ליום הזה את בית החולים סנט פאו המיוחד. 

ביום 4-  לא הכנסת את מוזיאון מירו שנמצא במונז’ואיק. כדאי מאוד להיכנס – מאוד מיוחד. 

עוד המלצה היא לנסוע למבוך של אורטה. מקום קטן ומקסים. אנחנו מאוד אהבנו. 

איזה מרכזי קניות אתה מחפש? על מנת לקנות בגדים? ציוד אחר?

לגבי יום טיול נוסף (אני מתאר לעצמי שיש לך חמישה ימים)

לא חושב שהייתי נוסע דווקא לקוסטה בראבה (או לאאוטלט..). שתיהן בהחלט אופציות, אבל סביב ברצלונה יש אתרים מעניינים יותר לטעמי.

יש את הסיור הקלאסי לג’ירונה ופיגארס – הראשונה זו עיר עתיקה יפה שנמצאת על נחל, עם רובע עתיק וזיקה יהודית חזקה. השנייה זוהי העיר של דאלי – עם מוזיאון דאלי המדהים. רבים לוקחים סיור מאורגן לשם (בעברית) אבל בהחלט ניתן לנסוע גם בתחבורה ציבורית לא קשה במיוחד. 

אופציה שנייה זה מונסראט – צוקים מטורפים עם כנסיה מדהימה בראש הצוק. ניתן גם לעשות מסלולי הליכה קצרים בראש ההר. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • K.Amit
            K.Amit נערך לאחרונה על ידי

ביום 3 – “היכל המוזיקה הקטלנית”: ממליצה מאוד מאוד להזמין סיור מראש, אם חשובה לך הדרכה באנגלית. מניסיוני – בלתי אפשרי להשיג כרטיסים באותו יום.

• navahvedavid
              navahvedavid נערך לאחרונה על ידי

יום 1: בסדר, למרות שעמוד קולומבוס זה בדיוק דקה וחצי… כנ”ל בית הכנסת העתיק. יש רובע יהודי, אבל אל תצפה למצוא שם בית כנסת. יש מוזיאון פיצפון ומיותר (לטעמי) שמסביר לתיירים מה זה יהודים.

יום 2: כמו שאמרו לפניי – נראה לי קצת עמוס. כל “קאזה” זה טיול, ויש כאלה עם אמצעי המחשה יפים וזה לוקח זמן. אל תהיה תייר יפני, קח את הזמן ותהנה… כנ”ל הסגרדה פמיליה – מרשים. קח את הזמן, תעלה למגדל. תתרשם.

יום 3: נראה בסדר

יום 4: קח את הזמן בפואבלו אספניול. יש אודיו-גייד בעברית, מומלץ. שמור על הארנק בפלאסה אספניה….. indecision

תהנה!

• Aviad_D8

תודה רבה Smile

לגבי מרכזי קניות, בגדים בעיקר

• Aviad_D8

תודה על הטיפים Smile

לגבי הקאסות, לא אכנס לכולם כמובן. אכנס רק לאחת לדעתי אבל אצלם חיצונית את השאר

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון