הזמנת מלון דרך exepdia
-
היי!
האם האתר אמין?
למה עליי לשים לב כאשר מבצעים הזמנה?
איך עליי לוודא שאכן אקבל את החדר תמורתו שילמתי? ( האם יש צורך בכלל
לוודא זאת?)
אשמח לעצות מנסיונכם
תומר
-
זה אחד מאתרי ההזמנות הגדולים ביותר בעולם. ממש שם על הפודיום.
זה בטוח בדיוק כמו להזמין באתר החביב על הישראלים ׳בוקינג.קום׳. רק שאקספדיה מציג את המחירים בצורה ברורה יותר.
-
לא מרגיש לי בטוח להזמין גם דרך בוקינג...בגדול אני חדש בכל ההזמנות און ליין ולכן קצת חשדן…
כל חיפוש ברשת אני מוצא מלא סיפורים של הזמנות ש”אבדו”...מצד שני גם המון ביקורת טובה, לכן רציתי לדעת אם יש דרך לוודא את ההזמנה ולמנוע טעויות.
-
אקספדיה אתר גדול ואמין.
גם בוקינג אתר גדול ואמין.
מעולם לא נתקלתי בבעיה באף אחד מהם.
כמו בכל הזמנה, חשוב לשים לב לאותיות הקטנות (למשל האם המחיר כולל מיסים), ולתנאי ביטול.
תמיד אפשר להרים טלפון למלון לוודא.
-
ותמיד כדאי לבדוק ישירות באתר המלון....
-
אני מזמין ישירות באתר של רשת בתי המלון או בית המלון עצמו (אם הוא עצמאי). בצורה זו אני יכול לקבל את המחיר של AAA, אם יש כזה וגם לקבל נקודות לקוח מתמיד של הרשת (אם מדובר ברשת) לטובת לינות חינם. בטיול הנוכחי אני לנתי מספר לילות ברשת הילטון ולדעתי אוכל לקבל לילה חינם כבר בלינה הבאה או בזו שאחריה.
אגב, בין מועדוני הלקוח המתמיד יש יתרון לבסט ווסטרן, שם אין פג תוקף לנקודות הנצברות. ברשתות האחרות, אם לא עושים פעולה במשך שנה או שנה וחצי, יתכן והנקודות שנצברו ימחקו. לרוב ניתן להשקיע כ- $10 לקניית נקודות, מה שיבטיח אי מחיקת אלו שנצברו.
-
היי
אנחנו גם מארגנים טיול ובודקים אופציות להזמנת בתי מלון, אני ממליצה על האתר HOTELS.COM אתר ידידותי למשתמש, מחירים סבירים לאחר שעשיתי השוואה עם אתרים שונים בניהם הוטלקומביינד וטריבגו.
כמובן גם כאן מומלץ לקרוא את האותיות הקטנות.
אם אתה מזמין 10 לילות במלונות שונים תקבל לילה חינם.
בהצלחה וחג שמח.