המלצות על מלון במנהטן
-
אנחנו משפחה של 6 אנשים ( 2 מבוגרים וארבעה ילדים 8.10.10.13 )ומעוניינים להיות באותו חדר,לכן אין היצע גדול במיוחד…
שלושה מלונות שמאפשרים חדר משפחה הם gallivant time square
The new yorker a wyndham hotel
ו- tryp by wyndham,מישהו היה ???
אשמח לשמוע המלצות מבית…
תודה!
-
הי,
אנחנו התאכסנו במלון tryp by wyndham לפני שנתיים (זוג +4), יש במלון חדר משפחתי המחולק לשני חללים, בכל אחד מהם יש מיטה זוגית ענקית ואם אני לא טועה יש גם ספה נפתחת אחת.
מיקום מצוין, הרגשנו בטוחים להסתובב עם ילדים בשעות הלילה ,
המלון היה נקי מאוד והשירות היה מקסים. ממליצה.
-
אם את מתכוונת למלון TRYP by Wyndham Times Square South, אז אנחנו מאד נהננו להתארח שם (שבוע) לפני ארבע שנים בהרכב דומה, אבל עם ילדים צעירים יותר (2+4 בגילאי 2.5-10).
קיבלנו חדר בקומה גבוהה, עם שתי מיטות קווין ומיטות קומותיים. היה מאד נקי, מסודר, נוח ואפילו די מרווח (בעיקר באזור מיטות הקומותים). המלון (שהיה מדורג גבוה יחסית בטריפ אדוויזור) ממוקם מעולה (קרוב מספיק להמולה ורחוק מספיק כדי שלא יהיה רועש). נוח גם בהקשר של תחבורה ציבורית, כי המלון ממש קרוב לתחנת פן (אנחנו גם הגענו ועזבנו מ- ול- JFK ברכבת).
קטע הרחוב הקצר שבין המלון לפן סטיישן קצת ריק ונידח בלילה (לתחושתי. החצי לא היה שותף להרגשה), אבל לא הייתה לנו בעיה לצאת ולחזור למלון בכל שעה שהיא (תמיד חזרנו בשעות החשיכה). הוסיפה לתחושת הביטחון הידיעה שתחנת המשטרה צמודה למלון...
בקיצור, אחלה מלון. אנחנו אהבנו ונשמח לחזור לשם שוב.
-
תודה לכולם!!
נלך על הtryp by wyndham !!! זו הייתה הנטייה שלי אבל עכשיו נעשה זאת בלב שקט!
אגב, מאיפה מומלץ להזמין? בוקינג, אקספידיה, ישירות מהם, או איפה שנמצא הכי זול?
-
להזמין איפה שהכי זול. בהזמנה ישירות דרך המלון תבדקי תעריפים למחזיקי כרטיס AAA או לחברי מועדון של הרשת (הצטרפות למועדון בד”כ בחינם).
-
היינו לפני כשבועיים ב Tryp שלושה לילות. יש שיפוצים מסיביים בצד אחד של המלון אם מקבלים חדר לשלם יש רעש נוראי. מעבר לכך אם מפעילים מזגן מדובר במזגן רצפתי רועש ביותר. המלון די בינוני בעיניי
הייתי בטובים בהרבה בניו יורק