שמירת חפצים במנהטן?
-
שלום לכולם.
האם יש למישהו המלצה על שמירת מזוודות במנהטן? אנחנו מגיעים מ JFK ונצטרך לאחסן מזוודות לכמה שעות כדי להסתובב בעיר.
לא מצאתי חוות דעת עדכניות אז מנסה את מזלי פה.
תודה מראש וחג שמח!
-
יש שירותי שמירת מזוודות. אבל אם ממילא אתם נכנסים למלון באותו היום, במלון ישמחו לשמור עבורכם על המזוודות בחינם (מקובל לתת טיפ).
-
אני גם בדיוק חיפשתי לאחרונה ומה שמצאתי ברשת שהיה נראה לי סביר זה SCHWARTZ LUGGAGE STORAGE.
-
אנחנו לא נכנסים למלון באותו יום וגם לא חוזרים לשדה התעופה. פשוט יש לנו כמה שעות מהבוקר עד הערב להעביר בעיר ולא רוצים להיסחב עם המזוודות...
-
תודה רבה על העזרה!
-
לא מכיר את פרטי הטיול שלכם, ולא מה מתוכנן אחרי היום הזה במנהטן וכו’.
אבל הרבה פעמים שמירת חפצים היא לא הפתרון האידאלי ויש פתרונות שעושים להיות טובים יותר.
הזכיר עמיחי שמירת חפצים במלון. אגב, גם עם המלון לא במנהטן יתכן שעדיף להתחיל ממנו. בחלק מהמקרים אם תרימו טלפון על הבוקר תוכלו לשאול אם החדר כבר פנויולא מעט מקרים תוכלו לעשות צ’ק אין כבר ב-9 בבוקר.
אם אחר הצהריים שוכרים רכב – אולי שווה לשכור אותו כבר בבוקר בשדה (ולשלם על חניה בעיר וכבישי אגרה). בהחלט יש מקרים שזה משתלם.
אולי שווה לשנות את המסלול ולא להיות במנהטן בבוקר הראשון אלה משהו אחר
כמובן שיכול להיות שחשבתם על הכל ושמירת חפצים זה אכן הפתרון שמתאים לכם. אם כן – סליחה שבלבלתי בשכל.
אבל אם לא, ובא לכם – תולו לפרט יותר מה התוכניות וננסה פה לעזור לכם למצוא פתרון יצירתי.
-
שלום ותודה על התגובה.
כמובן שאינך מבלבל בשכל אלא עוזר מאוד.
אני מאמין ששמירת המזוודות היא הפתרון בשבילנו כי אנחנו נוחתים מוקדם בבוקר ב jfk ובערב נפגשים עם חברים בניו ג'רזי ולכן רוצים לנצל את היום למנהטן. הם גרים כשעתיים לכל כיוון בתחבורה ציבורית ממנהטן אז לא נראה לנו ניצול זמן נכון לנסוע אליהם ואז לחזור לעיר באותו יום (ואין לנו הרבה מה לעשות בג'רזי). אנחנו לא ישנים כלל במלון בלילה הזה לכן אין לנו לאן להתקשר כדי לשאול אם החדר מוכן. חשוב לציין שאנחנו מגיעים מתוך ארה"ב לאחר חודש וחצי כך שלא אמורים להיות בג'ט לג ולכן רוצים לנצל את היום למנהטן.
-
לא יושע אם זה רלוונטי, אבל שקלתם אפשרות של לשכור רכב מ JFK ולהחזיר בניו ג’רסי?
-
השתמשנו בסוף ב schwartz luggage storage שנמצא ברחוב 37 והתשיעית.
היה נוח מאוד. אני אעלה גם טיפ בנושא לאתר.
תודה על העזרה.
-
שמח שהצלחתי לעזור לך ושמח שהביקורת שלך על המקום טובה, עכשיו אני אוכל להשאיר שם את החפצים שלי לכמה ימים בשקט

המשך טיול מהנה.