עזרה דחופה!
-
היי חברים יקרים!
שאלה דחופה לי אליכם
אני מתכננת טיול קצת לא שגרתי, עם אבא שלי, אני רוצה לקחת אותו איתי להודו כי נראה לי שלא תזיק לו איזו הפסקה משגרת העבודה השוחקת שלו והודו בטוח תעשה לו טוב!
אנחנו בקשר טוב אבל לא קרוב מדיי ואני אשמח לשבור את הקרח בנינו גם בפן הזה, ככה שלשני הצדדים זה יצא טוב
יש לי כמה חששות מהטיול כי אני פעם ראשונה יוצאת לטיול מהסוג הזה אחרי נצח שהוא ישב בראש כתוכנית שאיישם בעתיד
אני בת 23 וחייבת איפוס כללי והתנתקות מכל מה שסובב סביבי כרגע.. מאוד חשוב לי לתכנן אותו בצורה כזאת שכל הצדדים יצאו מרוצים
חשבתי להתחיל את הטיול בדרום, אבא שלי מגיע איתי לשלושה שבועות בערך ומשם אני ממשיכה לבד והוא חוזר לארץ
אני לא בטוחה שגואה זה המקום המתאים כי הבנתי שזה יותר צ׳יל ופחות טיולים ואטרקציות אז אני מפחדת שלא יזרום לנו שם יחד.. מחר, שיוצא היום בעצם, אנחנו הולכים לעשות חיסונים ואני צריכה לדעת בוודאות שאני בוחרת במקום הכי נכון לנו מבחינת נחיתה רכה, באזור עם הרבה אפשרויות ולא מלוכלך ומוזנח, צריכה להתרגל לרעיון לאט ובזהירות!

אני מתכננת לטייל בכל המזרח אז השאלה אם כדאי אולי להתחיל במקום אחר ולאו דווקא הודו, שיתאים יותר לטיול עם אבא באזורים נוחים..
אשמח מאוד אם מישהו יפנה מזמנו לטובת מגילת רות הזאת וייעץ לי
תודה בכל אופן!
-
אני חושב שאת יודעת יותר טוב מכולם כאן מה יהיה טוב לאביך, אבל מה שזה לא יהיה- אני מקווה שיהיה לכם טיול מהנה ומוצלח!
-
הייתי ממליצה על נפאל במקום הודו....
-
האם הוא היה אי פעם במזרח הרחוק?
-
את נשמעת בהחלט בוגרת ל-23 שנותייך……….
אם זה פוסט אמיתי ואם אביך בכושר טוב אז אני לגמרי עם ליאת. סעו לנפאל!!!
אני נסעתי עם שני בני שהיו אז בני 23-21 ונשארה לכולנו חוויה לחיים. עשיתי את זה אחרי שדיברתי הרבה עם חבר שנסע עם ביתו שהייתה אז בת גילך לטרק באנפורנה
גם עבורם זו הייתה חוויה מעצבת……….
-
מה אתם שולחים אותו לנפאל אולי הוא בטטת כורסה??
-
איזה סגנון של טיול את מחפשת?
שלושה שבועות זה פרק זמן מצוין לפיליפינים ונובמבר זה תחילת העונה. יש הרבה מאוד מה לעשות ולראות, השאלה אם זה בכיוון שלך
-
חשבתי על זה אבל אני רוצה להתחלה גם להגיע למקום קייצי, בגלל זה ההתלבטות הייתה על גואה אבל השאלה אם יש שם יותר מרק צ׳יל ורוגע או שזה בעיקר
ובנוגע לנפאל, צריך ממש ציוד מיוחד לטראקים? או שיש גם מסלולים קטנים יותר שלא דורשים יותר מדי, כי זה הכיוון
תודה לך

-
לא, לשנינו זאת פעם ראשונה שם
אבל אני בטוחה שהוא יתחבר, רק השאלה איפה באמת הכי שווה להתחיל מבחינת עונה ואטרקציות אפשריות
מתכננת לטוס בנובמבר
-
תודה רבה

אבא שלי בכושר עבודה טוב זה בטוח חחח
אני דווקא יותר מעוניינת במקום קייצי להתחלה, למרות שנפאל זאת בהחלט יכולה להיות אופציה
אגב לגבי כרטיסים יש איזה אתר מומלץ או שדרך סוכן יותר טוב?
-
חחחחח דווקא בכלל לא
הוא מכונאי במנופי אבי, תחליף טוב לספורט!

-
האמת שהפיליפינים יכול להיות אחלה,
זה מקום טוב לנקודת התחלה? אני רוצה אחכ להמשיך לטייל גם בהודו פשוט
ומבחינת מחייה איך המחירים?
-
ובגלל שזאת פעם ראשונה שלי בטיול מהסוג הזה
אני לא ככ יודעת מה הסגנון טיול שאני מחפשת
פחות או יותר שיהיה מקום עם הרבה אופציות
גם חיי לילה גם נופים שמתאימים לטראקים וגם קיץ ים וכל מה שנלווה להם
אבל סך הכל אני באה בראש מאוד פתוח ותמיד אפשר להמשיך למקום אחר אם לא מתחברים..
-
אם זו פעם ראשונה של שניכם במזרח
הייתי נוסע לתאילנד.
שבועיים עד עשרה ימים בצפון
אי אחד לארבעה חמישה ימים ככה לסתלבט
ויומיים שלושה בנגקוק
אישית הייתי מוותר על איים ומקדיש יותר לצפון
לא מוותר על ארבעה חמישה ימים פאי
-
אם זה טיול ראשון שלכם למזרח, לא הייתי מנחשת ש"הוא יתחבר", כי לא בטוח אפילו שאת תתחברי...אני בערך בגיל של אבא שלך וגם אני ממליצה להתחיל דווקא עם טיול לתאילנד. זה מספיק מוזר, מאתגר ומיוחד למישהו שעוד לא חווה את המזרח הרחוק. אם הוא יאהב, השמיים הם הגבול...
-
תאילנד
-
הפיליפינים היא מדינת איים, ככה שכדי להגיע לשם בכל מקרה צריך להיכנס וצאת בטיסה, אז אם זו מדינה שמעניינת אותך אפשר פשוט להתחיל בה.. זה תלוי בך ובמסלול שאת רוצה לעשות. זה לא ממש קרוב להודו, אבל אפשר לשלב אותן ללא קושי.
מבחינת טיול לשלושה שבועות זה ממש אידיאלי. המחירים נעים באזור ב-1,000 דולר בחודש לא כולל טיסות פנים (טיסות פנים עולות כ-40-60 דולר לטיסה).
מדינה מאוד מגוונת.
-
תאילנד