ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מתכננים טיול לחוף המזרחי ב סוף מרץ שאלות לגבי השכר

פורום צפון אמריקה
    5
    8
    1461
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • 11elosh
      11elosh נערך לאחרונה על ידי

אנו מתחילים טיול בניו יורק וממנה ממשיכים לוושינגטון.

מספר שאלות:

1.אנו מתכננים להשכיר רכב ל 4 ואיתו להגיע לוושינגטון איפה יותר זול להשכיר רכב בניו יורק או בניו ג'רסי? האם יש הבדלי מחיר?

2. האם כדי ללון במוטל מחוץ לוושינגטון או במרכז בהנחה משאירים את הרכב אצלינו למשך יומיים?

3.הרכב נחוץ לנו בגלל טיסת פנים מבולטימור למיאמי, אנו מתכוונים למסור אותו בשדה תעופה בבולטימור האם ניתן לסייר איתו בוושינגטון ? או להחנות אותו בחניון

האם בכלל משתלם להשכיר רכב לוושינגטון או להסתדר בתחבורה ציבורית?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 1אבי1
        1אבי1 נערך לאחרונה על ידי

שבוע טוב 

באחד הפוסטים היה כתוב שבניו ג׳רסי ההשכרה זולה משמעותית. בטיול האחרון  שכרתי מהארץ. מנסיוני עדיף לשכור מהארץ.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • all taken
          all taken נערך לאחרונה על ידי

מצטערת אבל לא הבנתי את הצורך ברכב….

אנחנו נסענו ברכבת בין ניו יורק וDC והיה מושלם (הגענו לDC ברכב אחרי חודש טיול והנסיעה הזו היתה סיוט בגלל הפקקים של DC)

בתוך DC הינו כמה ימים ללא רכב – מאוד מאוד קל ללכת אותה ברגל או לנסוע בתח”צ… גם לבולטימור אפשר להגיע ברכבת בקלות ונוחות

אני ממש לא אוהבת רכב בתוך ערים, אלא אם הכוונה לצאת לטבע.

סתם לשיקולכם

• ari0252
            ari0252 נערך לאחרונה על ידי

היי ,

ההשכרה בניו ג’רזי יותר זולה.

אפשר ללון מחוץ לעיר ואפשר במרכז ,הכל שאלה של מחיר ונאם יש חנייה או לא.

ניתן לסייר ברכב אבל זה לא תמיד נוח מבחינת חנייה.בסופ”ש זה לא בעיה. בכל מקרה כדאי שיהיה הרבה קוורטרים למדחנים. ניתן להחנות בחניון ציבורי כמו בתחנת הרכבת  -יעלה כ 20$ ומשם להתנייד ברגל ו/או במונית .

רכב נותן נוחיות וגמישות לכן אני לרוב בעד ,יש כאלה שקשה להם להסתדר עם רכב .

• dhz
              dhz נערך לאחרונה על ידי

המקום היקר ביותר לשכור רכב בארה”ב הוא בשדה התעופה של ניו יורק.  בניוארק (ניו ג’רזי) המחיר יהיה גבוה, אבל נמוך יותר מאשר בניו יורק.  כמובן, השאלה היא לכמה זמן שוכרים את הרכב.  בהשכרה לתקופה קצרה, ההפרשים אינם נוראים.  בהשכרה לתקופה ארוכה זה יכול להתבטא בהפרש משמעותי.

עדיף לשכור את הרכב דרך סוכן ישראלי, כאשר המחיר כולל את הביטוחים המרכזיים לעומת שכירה ישירות בחברת ההשכרה האמריקאנית, שם המחיר הוא ללא ביטוחים ויש להוסיף אותם ואז העלות גבוהה יותר מאשר בעסקה שנעשית דרך הסוכן הישראלי.

אם כל הצורך שלכם הוא לשכור רכב בשביל הדרך מניו יורק לוושינגטון, אני מציע שתעשו בדיקה כלכלית האם זה עדיף על פני נסיעה לשם בתחבורה ציבורית (נניח רכבת).  כנ”ל ביציאה מוושינגטון.  שימו לב שאם אתם שוכרים רכב בניו יורק ומחזירים אותו בשדה התעופה במרילנד, מאד סביר שתצטרכו לשלם drop off charge של לפחות $100, ויכול להיות שגם $300.  בדקו זאת וקחו גם את התשלום הזה בחשבון, אם הוא מוטל.

בערים ניו יורק וושינגטון אפשר להתנהל בתחבורה ציבורית.

אם שכרתם רכב, אתם יכולים ללון בוירג’יניה או במרילנד באיזור שיש בו תחנת רכבת תחתית או תחבורה ציבורית אחרת לוושינגטון ואני מניח שתשלמו מחיר נמוך יותר מאשר עלות חדר מלון במרכז וושינגטון.  גם הפרש זה צריך להכנס לחישוב הכלכלי.

כל זה בהנחה שאין כוונה לעשות טיול בן ניו לוושינגטון אלא לנסוע לשם ישירות.  אחרת, כמובן שיש צורך ברכב לצורך הטיול.

• 11elosh

ראשית תודה לתשובתך, עדיין ההתלבטות היא כזו:

האם לשכור רכב לצורך המעבר מניו יורק לוושינגטון?

א.האם יש מקומות/אטרקציות מעניינות בין ניו יורק לוושינגטון? האם יש מסלול מומלץ?( אנחנו לא חובבי טבע גדולים במיוחד )

ב.מהי הדרך הטובה המהירה ביותר לעבור מניו יורק לוושינגטון ?

ג. בוושינגטון יש לנו את יום המעבר מניו יורק, עוד יום שלם ולמחרת יש טיסה בשעה 11מבלטימור למיאמי, האם מומלץ ללון במרכז וושינגטון? ולהתנייד בתוך העיר בתחבורה ציבורית, או לחפש מוטל מחוץ לוושינגטון ולהשאר עם הרכב השכור?

ד. אנחנו צריכים להגיע לשדה תעופה בבלטימור ללצורך טיסה למיאמי האם קיימת אפשרות להחזרת הרכב בשדה התעופה בבלטימור או איך אפשר להגיע ממרכז וושינגטון לבלטימור עד השעה 9 בבוקר?

• 11elosh

תודה לתשובך היא מאוד מתאימה לי, האם תוכל להפנות אותי  לאתר באינטרנט איפה אני מוודאת זמני רכבות לושינגטון מניו יורק, ומאיפה לוקחים את הרכבת לשדה התעופה בבלטימור.

• 11elosh

האם יש לך המלצות על מוטלים מחוץ לוושינגטון?

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון