מחפש המלצה לטיול עם ילדים לקיץ 2018
-
ויש אולי גם פעילויות או מקומות שמעניינים אתכם, המבוגרים? נכון שצריך לחשוב גם על הילדים, אבל לא רק עליהם...יש בזה גם אלמנט חינוכי מסוים, משהו שקשור להתחשבות בזולת ובצרכיו...
-
כרגע אני חושב על עמק הלואר פלוס פריס ואולי עוד משהו בצרפת. לא אוהב את הצרפתים אבל אתגבר.
אישתי קצת עיקמה את האף כששאלתי על פולין , אז לא נראה לי. גרמניה או אוסטריה זה אפשרות, אבל אבדוק קודם את צרפת.
אנשיםטובים, אולי הסטנדרטים שלי נמוכים וזולים משלך. בהולנד בשבועים הוצאנו 27 אלף שח בקיץ. זה כלל שבוע בפארק נופש , שבוע בחווה, רכב לכל התקופה ולא חסכנו בשום דבר שאהבנו. אני לא מתכוון לשבת בפארק נופש שבוע בלי רכב כדי לחסוך 1000 שח, זאת לא המטרה. אני חושב שתקציב של 35 אלף שח , לפי הקצב שלנו, יספיק ליותר משבועיים בצרפת או בגרמניה. ואם ייצא יותר , לא נורא. העיקר שנהנה.
הגדרת התקציב היא בערך, סדר גודל.
“יש אולי גם פעילויות או מקומות שמעניינים אתכם, המבוגרים?”
הילדים לא יתנו לנו להנות. לא מעניין אותם עיר יפה, פסל, גלריה, נוף או אפילו גן חיות “רגיל”. והם גם לא יתנו להנות לנו. בדוק כבר בכמה טיולים, תאמין לי.
לכן משלבים ערים\עיירות\נופים בדרך לאיזושהי אטרקציה שמעניינת אותם. למשל נהנינו מאוטרכט תוך כדי שופינג.
-
-
-
אני יכולה לספר לך קצת על הולנד. היינו בכל האיזורים שלה.
האיזור שיש בו הכי הרבה אטרקציות וגם אפשרות לשלב עם טבע של השכנות (בלגיה וגרמניה) הוא איזור דרום מזרח הולנד.
מצרפת את הטיולים שלנו שם
האיזור שהכי אהבנו הוא צפון מזרח הולנד – חבל פריסלנד. גם בו, אגב, יש אטרקציות לילדים ומה שנחמד בו שאין בו עומס של תיירים.
מחבל זילנד פחות התלהבנו. זה היה בטיול הראשון שלנו להולנד, בו טיילנו גם ב”הולנד הקלאסית”.
-
גם אני וגם אני פחות אהבתי את זילנד.
אבל ,בעיקר , אני מאד ספקנית איך היא תענה על הצרכים של המשפחה שלך.
-
אני הייתי מאוד מהסס בעניין עמק הלואר ופריז בקיץ בשל מזג האויר ופוטנציאל החום.
לטעמי – למה שאתה מתאר – הארדנים לרבות אלה הכחולים הם קלאסיים בשילוב עם עוד הולנד.
-
אני מאוד רציתי לנסוע להולנד שוב. בדיוק את מה שרשמתם – צפון מזרח, דרום מזרח עם גיחות לגרמניה ובלגיה.
אבל הילדים אומרים “מה, עוד פעם אותה מדינה?” ואמא לוחצת על צרפת (היא צרפתיה).
-
אתה לא אוהב את הצרפתים אבל האשה צרפתיה …. ובכן בעיה קלה

מודה שיצאתי מבולבלת מהאשכול הזה ….
בכל אופן בהצלחה -
“הילדים לא יתנו לנו להנות. לא מעניין אותם עיר יפה, פסל, גלריה, נוף או אפילו גן חיות “רגיל”. והם גם לא יתנו להנות לנו. בדוק כבר בכמה טיולים, תאמין לי.
לכן משלבים ערים\עיירות\נופים בדרך לאיזושהי אטרקציה שמעניינת אותם”
“הילדים אומרים “מה, עוד פעם אותה מדינה?” “
מדובר בילדות בנות 11ו-13 שמצטרפות לטיול שאתם ההורים עבדתם עבורו ואתם משלמים עליו....נראה איכשהו שאתם מצטרפים לטיול שהן מממנות....
.
-
חח תכלס.
עושה רושם שעם כל התנאים המוקדמים, הרבה אפשרויות אין לך. גם אני כבר מבולבל.
-
אני מבקש לא להגיד לי איך לחנך את הילדים שלי. אני רוצה שכולנו נהנה, גם הבנות.
אני לא אוהב צרפתים כעם, וגם אישתי לא. תורידו את “לא אוהב צרפתים” מהשיקול.
-
אשמח גם לפרטים על אוסטריה וגרמניה לילדים/ המלצות לטיול ל – 10-11 יום עם ילדים .
-