ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תשלום אגרת כבישים מהארץ

פורום צפון אמריקה
    5
    6
    2852
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • tnbuimnjj
      tnbuimnjj נערך לאחרונה על ידי

היי שלום לכולם 

חזרנו היום מטיול בניו יורק 

והיה שני כבישי אגרה שעברנו שלא היה מקום לתשלום במזומן ואחרי שעברנו ראינו שיש מצלמות 

השאלה שלי אם משהו יודע אם יש אתר שבו אני יכולה להכניס מספר רכב ולראות מה לא שולם ולשלם באשראי..

לפני שחברת האשראי תחייב אותנו.

תודה 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • tnbuimnjj
        tnbuimnjj נערך לאחרונה על ידי

התכוונתי לפני שחברת השכרת רכב תחייב אותי

• ahuva1966
          ahuva1966 נערך לאחרונה על ידי

היי

עד כמה שידוע לי בחברת השכרת הרכב מבקשים כרטיס אשראי לביטחון והם מחייבים מיידית את הכרטיס על כבישי אגרה.

תבדקי בחברת האשראי אם חייבו אותך.

• liritulla
            liritulla נערך לאחרונה על ידי

אני חושבת שכדאי מאוד להרים טלפון לסוכנות בארץ ממנה עשיתם את השכרת הרכב ולברר מה מדיניות החיוב במקרה שכזה. 

לנו היה מקרה לא נעים באיטליה לפני כמה שנים – עברנו בכביש אגרה בלי לשלם,  ואפילו לא הבחנו בכך. אחרי כמה חודשים הגיע מכתב מחברת ההשכרה שדרש את התשלום. מאחר ולא זכרנו מעבר שכזה, האמת שהתעלמנו מהמכתב. זו הייתה טעות כי אחרי איזה זמן כבר חטפנו איום מעורך דין ישראלי ששירותיו נשכרו בדיוק למטרת הגבייה הזו, מן הסתם לא רק מאיתנו המיוחדים במיננו….... כאן קצת התמקחנו על מה שהוסיפו לנו ריבית, הצמדה ושאר ירקות, הורדנו קצת ועדיין שילמנו יותר ממה שהיינו משלמים אם היינו ילדים טובים……. 

בקיצור – לברר בהקדם ולא לבלוע אחר כך את הכובע כמונו. 

• dhz
              dhz נערך לאחרונה על ידי

היום נראה לי שעדיף בחוף המזרחי לשכור רכב ולקחת איתו מכשיר EZPass.  יש מדינות כמו מסצ’וסטס בהם כבר אין גובי אגרת כבישים במזומן.  הגביה על פי מכשיר EZPass או צילום לוחית הרישוי של הרכב (כמו בכביש 6).  מהפורום הבנתי שזה נכון גם לגבי כבישים מסוימים בפלורידה ובניו ג’רזי.  אם זה כך, אז כבר שווה לשלם את עלות שכירת המכשיר (באלאמו מדובר בעד $20 ועל פי תקופת ההשכרה.  להשכרה ארוכה זה $20.  בהרץ ודולאר יש איזו שיטה אחרת שנראית לי גרועה יותר, כי להבנתי הם גובים סכום הכולל את האגרות פר יום גם אם לא נסעת בכביש אגרה באותו יום).

• all taken
                all taken נערך לאחרונה על ידי

תחפשו ברשת, כשהיתי במערב לפני שנה וחצי עברתי בכביש אגרה בטעות בלי לשלם ומצאתי את המספר אליו התקשרתי ושילמתי לאחר מעשה.

תזדרזו, כי יש לזה תפוגה.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון