ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כרטיסי אשראי בארה"ב

פורום צפון אמריקה
    5
    6
    6703
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dhz
      dhz נערך לאחרונה על ידי

בשנתיים האחרונות חל שינוי משמעותי בשימוש בכרטיסי האשראי בארה”ב.  בביקורי ב- 2015, רק בוולמארט הייתי צריך להקיש ת ה- PIN (הקוד הסודי) של הכרטיס לצורך אישור עיסקאות.  היום הקשת ה- PIN נדרשת בכל מקום, למעט בתשלום במשאבה בתחנות דלק.

אני ממליץ לכל מי שמגיע לארה”ב לשנן את הקוד הסודי של הכרטיס שלו כי הוא יזדקק לו במהלך הנסיעה.

אגב, התלוננתי בהודעות קודמות על בעיות בתשלום במשאבה עם כרטיס אשראי כי המשאבה דורשת את ה- zip code על מנת לאמת את הכרטיס.  אני לא הצלחתי בסיעה הזו להתגבר על המכשלה הזו ושילמתי בכל מקרה בו נדרשה הכנסת ה- zip code  במזומן.  אבל לא בכל התחנות נדרשת הכנס ה- zip code, ואז אין כל בעיה לשלם במשאבה עם כרטיס האשראי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ari0252
        ari0252 נערך לאחרונה על ידי

זה גם באירופה ובקרוב יגיע גם לארץ.

• dhz
          dhz נערך לאחרונה על ידי

זה קיים באירופה כבר מספר שנים.  בארה”ב לפני שנתיים היה ויכוח בנושא, וכפי שציינתי נתקלתי בצורך להכניס את ה- PIN רק בוולמארט.  כנראה שהויכוח הוכרע והיום בכל מקום נדרשת הכנסת ה- PIN.  Nה שנדרש מהנוסע הוא לשנן את ה- PIN, במיוחד אם לא מדובר בכרטיס איתו משתמשים בכספומטים בארץ (אחרת ממילא יודעים את ה- PIN בעל פה, אני מניח).

• חתול-רובוט
            חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

בקשר למשאבות הדלק

גם אנחנו לא הצלחנו להתגבר על זה, וניסינו כמה כרטיסים ישראליים בכמה תחנות דלק. רק לאחרונה, כשקיבלתי את הכרטיס האמריקני, אני יכול לתדלק במשאבה. מצד שני, אפשר לשלם באשראי בתחנה עצמה [בדרך כלל בחנות הנוחות, או בקיוסק הקטן שליד המשאבות]. משלמים מראש את הסכום שנראה לכם שזה יעלה, ואם ההפרש הוא לטובתכם אז מקבלים החזר במזומן [או כך זה לפחות כאן בטקסס].

• goldmand
              goldmand נערך לאחרונה על ידי

Pin Code

ברוב המקומות (לא בכולם) דורשים את ה Pin Code. 

חשוב לא לטעות, טעות פעמיים והכרטיס נחסם (לפחות בלאומי כארד).

הזנת מיקוד בתדלוק

בחלק מתחנות הדלק/חברות הזנת Zip Code של 5 אפסים עובדת, בחלק לא.

היכן שלא, ניגשים לקופאי עם כרטיס האשראי ומס’ המשאבה והוא משחרר לתידלוק.

• Carmel Dolev
                Carmel Dolev נערך לאחרונה על ידי

העניין עם ה-PIN הולך ונהיה נפוץ יותר, וכמו שכבר נכתב פה, יהפוך בקרוב לסטנדרט גם בארץ. בנוגע ל-zip code, למיטב היכרותי אין איך להתגבר על זה – זה משהו שלא קיים בכרטיסי אשראי מהארץ, רק באמריקאיים. גם אנחנו נאלצנו לשלם במזומן.

%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%99%D7%AA+%D7%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F+%D7%97%D7%D7%A7%D7%A4%D7%94+%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%D7%9E%D7%A1%D7%A2%D7%93%D7%94+%D7%9E%D7%D7%A4%D7%90%D7%91+%D7%97%D7%9E%D7%95%D7%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%94+%D7%A6%D7%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%94+%D7%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95+%D7%9C%D7%91+%D%D7%A8%D7%A9%D7%AA+%D7%9E%D7%A1%D7%A2%D7%D7%91%D7%A8+%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%AA+%D7%91%D7%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D+%D7%9E%D7%A9%D7

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון