ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אתר Priceline - דעתכם

פורום צפון אמריקה
    6
    10
    4315
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Rina_3632679
      Rina_3632679 נערך לאחרונה על ידי

מה דעתכם על הזמנת מלונות ב priceline?

כבר אין אפשרות לתת bids כפי שהיה בעבר, אבל כן יש אפשרות להזמין מלון לפי כוכבים (ללא שם ספציפי, רק רשימה של בתי מלון אפשריים) באיזור ספציפי ומחיר נמוך. 

מנסיון שלכם, יש מצב ״ליפול״ איתם בסוג כזה של הזמנה?

כמובן, שאחרי הזמנה לא ניתן לבטל ו או לשנות, אבל המחיר משמעותית יותר זול.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • liritulla
        liritulla נערך לאחרונה על ידי

אני לא מכירה את האתר המדובר, אבל – באופן עקרוני לא אוהבת לעשות הזמנות ללא אופציית ביטול. בוודאי ובוודאי כשהטיול עוד רחוק ותכניות משתנות. טיול כשלעצמו הוא מצב דינמי ולפעמים משנים תכניות בגלל מזג אוויר, מרחק, העדפות אישיות, מצב בריאות (שלא נדע).  

אם אני מבינה נכון ממה שאנשים סיפרו כבר כאן בפורום, האתר מספק מידע על רמה בכוכבים ומחיר בלבד ושום דבר נוסף.  יש עוד הרבה דברים שנבדקים במלון: סוג החדרים והפונקציות בהם, מיקום, חניה, אינטרנט, ארוחת בוקר ועוד. להרגשתי רכישה בלי לדעת פרטים ובלי לבדוק קצת ביקורות היא “חתול בשק”. 

• חתול-רובוט
          חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

את בטוחה?

לפחות נכון ליוני 2017, האפשרות למכרז על המחיר בהחלט הייתה קיימת. אני זוכר שההגעה אליה לא הייתה באופן אינטואיטיבי כמו בעבר, אבל היא הייתה באתר ללא ספק.

בקשר לאפשרות השנייה שהעלית, של מכירה ‘עיוורת’ – אני אהבתי גם את אתר Hotwire, עד שלאחרונה נאלצתי להתמודד עם שירות הלקוחות הנוראי שלהם, ולא נראה לי שאשתמש בהם יותר אחרי החווייה הזאת. בכל מקרה, יש שם יופי של מבצעים, בעיקר ימים ספורים לפני מועד הלינה.

• rinati46
            rinati46 נערך לאחרונה על ידי

חזרנו מארה''ב לפני 3 שבועות אחרי 45 יום

טיול. במהלך הטיול, חוץ מכמה מקרים בודדים, ישנו כל לילה במלון אחר והשתמשנו הרבה ב- priceline, לרוב ב- express deals שלהם. המלונות שקיבלנו היו בהחלט טובים ובמחיר הרבה יותר זול. כמובן שיש אפשרות ליפול, כמו בכל דבר. לנו זה לא קרה, אך אני מניחה שהאפשרות קיימת. אם אתם לא נעולים על מלון מסוים, priceline הוא אופציה מצוינת, במיוחד בהזמנות של הרגע האחרון.

• Rina_3632679

גמני יודעת שיש מכרזים והזמנתי בעבר, עכשיו אני לא מצליחה להגיע לאפשרות הזאת בכלל. לא ברור למה ...

• חתול-רובוט
                חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

איך להגיע למכרזים
                1. כנסי לדף הבית של פרייסלין
                2. גלגלי את המסך למטה עד הסוף
                3. בתחתית המסך, מצד שמאל, תחת הכותרת Our Products, בחרי באפשרות Name Your Own Price®. זה ייקח אותך למסך הזה
                4. לחלופין, אפשר גם לבחור באפשרות Hotels בדף הבית של פרייסליין, שנמצאת מצד שמאל למעלה, מעל תפריט בחירת היעד והתאריכים הסטנדרטי, באותיות אפורות קטנות
                5. במסך שעולה הקליקי על האפשרות Start Your Hotel Bid Now

לא יודע למה עשו את זה כל כך מסובך, אבל העסק עדיין עובד, מתפקד ושווה בדיקה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • Rina_3632679

ראשית – תודה רבה!!

שנית – מצאתי את זה גם ועדיין לא מצאתי איך לתת ביד לפי שם של מלון ספציפי 

• reuben13
                    reuben13 נערך לאחרונה על ידי

בפרייסליין בביד אין אפשרות לדעת את שם המלון לפני ביצוע ההזמנה, שהיא ללא אפשרות ביטול או שינוי.

אפשר להעריך/לנחש את שם המלון, כדי “להמר” באתר פרייסליין או באתר הוטווייר מומלץ לקרוא בפורומים ובהנחיות שבאתר:

BETTERBIDDING.COM

• Rina_3632679

תודה, זה מה שגמני ראיתי עכשיו

אבל בעבר, לפני מספר שנים, ניתן היה לבחור מלון ספציפי ולהמר עליו.

כנראה שכבר אי אפשר

תודה בכל אופן 

• Carmel Dolev
                        Carmel Dolev נערך לאחרונה על ידי

לא הכרתי - תודה!

%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%99%D7%AA+%D7%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F+%D7%97%D7%D7%A7%D7%A4%D7%94+%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%D7%9E%D7%A1%D7%A2%D7%93%D7%94+%D7%9E%D7%D7%A4%D7%90%D7%91+%D7%97%D7%9E%D7%95%D7%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%94+%D7%A6%D7%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%94+%D7%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95+%D7%9C%D7%91+%D%D7%A8%D7%A9%D7%AA+%D7%9E%D7%A1%D7%A2%D7%D7%91%D7%A8+%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%AA+%D7%91%D7%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D+%D7%9E%D7%A9%D7

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון