ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסלול ורעיונות

פורום תאילנד
    4
    5
    2441
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • NNE
      NNE נערך לאחרונה על ידי

הי,

18 יום נטו בתחילת אפריל (פסח) , אנחנו זוג + 2 ילדים  ( בת 4 ותינוקת בת שנה וחצי).

בתכנון:

4 ימים ראשונים  בנגקוק 

כל השאר מחולק באיי הדרום לפי הסדר :

קו פאנגן , קו טאו ,קו סאמוי  (חזרה בטיסה לבנגוק ומשם לתל אביב)

האם מזג האויר מאפשר טיול קנצ'נבורי? במידה וכן נוותר על קו טאו. 

אוהבים בטן גב אבל גם טיולים.

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • איתן ששון
        איתן ששון נערך לאחרונה על ידי

כן.

קח בחשבון שאפריל הוא החודש הכי חם בתאילנד.

• 72amalia
          72amalia נערך לאחרונה על ידי

דעתי היא כזו:

18 ימים ו-4 יעדים זה יוצא בממוצע  4.5 ימים בכל מקום  שזה לא הרבה זמן, צריך לקחת בחשבון שכל מעבר בין יעד גוזל לך חצי יום לפחות…..

אתם עם 2 ילדות ממש קטנות זה לא הרכב שכדאי להתרוצץ בו, את תהיי תשושה רק מהאריזות והפירוק כל 3 או 4 ימים….. 

אין טעם להיות בבנגקוק פעמיים – בהתחלה ובסוף. בסוף חייבים להגיע לבנגקוק כי משם ממריאים לארץ חכן הגיוני ועדיף להשאיר אותה לסוף ובהתחלה פשוט םטוס ישירות ליעד הראשון.

בקשר לבחירת היעדים: 

בחרתם יעדים שלא ממש מתאימים לילדים קטנים מכל מיני סיבות:

1. אין ממש מה לעשות עם ילדים בקו טאו 
          2. קנצ’נבורי זה טיול טבע נטו שממש ממש לא מתאימים לילדים קטנים. תטפסו על המפלים עם תינוקת וילדה בת 4? לא, אז למה להגיע לשם? רק כדיי לראות אותם? הטיול הזה כולל  המון זמן נסיעה ברכב שזה גם משעמם מאוד לילדים קטנים וגם יכול לגרום לכם ליום ממש לא נעים אם הן יתחילו לבכות ולנגנג מהשעמום.
          3. קו טאו וקופנגן הם איים שהגישה אליהם רק במעבורת, לא הכי כייף עם ילדות כאלו קטנות. אלו גם איים דיי פרימיטיביים אם חס וחלילה יקרה משהו – אין לך שם שום מרפאה נורמאלית ובטח לא בית חולים. הכי קרוב זה בקוסמוי ויקח לך שעות להגיע.
          4. אישית אני חושבת שעם ילדים קטנים כאלו עדיף להשאר באזורים המרכזיים כי אם חס וחלילה יקרה משהו ותצטרכו טיפול רפואי לילדות אין את זה באיים הקטנים והמרוחקים. אני יכולה להגיד לך שבאחת הפעמים שהיינו הייתי צריכה בית חולים לשניים מהילדים שלי ומזל שהיינו בפוקט כי אם היינו באי קטן אני לא רוצה לחשוב אפילו איך זה היה נגמר!

אפריל זה החודש הכי חם והכי יבש בשנה בתאילנד – קחו את זה בחשבון.

לפי היעדים שאת מציינת אתם מתכננים טיול שהוא כמעט כולו בטן גב – אז למה לא להתרכז במקום אחד או שניים? למה לקפוץ כל כמה ימים?

מנסיון הייתי ממליצה לחפש משהו גם לילדות לעשות, אטרקציות שמתאימות לגיל שלהן

• NNE
            NNE נערך לאחרונה על ידי

תודה על התגובה.

לא נהיה פעמיים בנגקוק רק בהתחלה, בסוף ניקח טיסה מקו סמוי עם קונקשין קצר בשדה ואז חזרה לארץ (הבחירה בהתחלה ולא בסוף כי לקראת החזרה יש חג בתאילנד ונראה שבעיר גדולה יכול להיות קאוטי מדי עם הבנות, בכל מקרה נראה לי פחות קריטי אם הביקור בבנגקוק יהיה בהתחלה או בסוף)

באמת חוששים קצת מהמעברים תחילה חשבנו על  : בנגקוק – קו פאנגן – קו סמוי – תל אביב. 

מרכיב האיים נראה על פניו גדול (כמעט שבועיים) אז חשבנו לטבל לפני קנצ’נבורי (מבין שזה פחות מתאים עכשיו), רעיונות אחרים לאטרקציות ? 

• ran222
              ran222 נערך לאחרונה על ידי

אין בעיה לטוס ביום האחרון בטיסה פנימית לשדה בבנגקוק ומשם הביתה (עשיתי את זה), אבל אתם חייבים לקחת מרווח של לפחות 6 שעות לדעתי. אולי אפילו יותר.

קורה לא מעט שטיסות פנימיות נדחות בכמה שעות עקב מזג אוויר בעייתי.

נכין שבאפריל הסיכוי נמוך יותר, אבל לא הייתי לוקח מרווח קצר לפני הטיסה הבינלאומית שלי הביתה עם 2 ילדים

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון