ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יורו טריפ

פורום אירופה
    4
    7
    3708
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אריה טל
      אריה טל נערך לאחרונה על ידי

שלום,

כיון שאנו לא מצאנו מידע דומה או סיוע ובעיקר אספנו על פי המקומות הבאים. אשמח לחסוך זאת ולעזור לבאים אחרינו. 

בחודש האחרון טיילנו זוג חברים ברכב ב17 מדינות באירופה 

(בסדר הנ”ל: איטליה- רומא, אומבריה, סן מרינו, טריאסטה. קראוטיה- פלטוויצה זאגרב. סלובניה- לובליאנה, בלד, וינטגאר, בוהין, סביצ’ה, קוזיאק. איטליה- ונציה, סרמיונה, ברגאמו, ומילאנו. צרפת- מונאקו, ניס, קאן, סאן טרופה, פריז. בלגיה- בריסל, אנטוורפן, ברוז’. הולנד- האג, אמסטרדם, רוטרדאם, אוטרכט. גרמניה- דורטמונד, שטוטגרט. לוקסנבורג. שוויץ- באזל, ציריך. גרמניה- מינכן (דכאו). צ’כיה- פלזן, פראג. פולין- וורשה, בילאסטוק, לובלין, קרקוב, ליז’נאסק. סלובקיה. הונגריה- דרבצין. רומניה- בוקרשט. הונגריה- בודפשט. אוסטריה- וינה, זלצבורג, והאלפים. וחזרה למילאנו.

הטיול ארך 28 יום ו20000 ק”מ.)

הטיול מומלץ למתאימים לכך בחום 

כל המעוניין במידע, או תמונות על כל האזורים הנ”ל או תכנון המסלול, כולו או חלקו מחירים, השכרות רכבים באיטליה וכניסות עם רכב למדינות הנ”ל. אשמח לעזור באימייל- [email protected]

אריה טל

אלפים- תמונה אחרונה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • imeshy
        imeshy נערך לאחרונה על ידי

אני מנסה להדחיק קצת את תחושת ה”מה” שלי.. ולנסות ולהבין מדוע ולמי טיול כזה מתאים.. תוכל לפרט קצת יותר בבקשה?

• imeshy

לפי גוגל – 20,000 ק”מ זה בערך 250 שעות נסיעה. כלומר לפי החישוב שלכם הנהיגה הממוצעת ליום הייתה כ- 8 שעות. האם החישוב שלי נכון?

• אריה טל
            אריה טל נערך לאחרונה על ידי

הטיול הוא בעיקר ניקוי ראש, והוא בהחלט ניקה.

יצאנו אליו 2 בחורים בגילאי 23- 24, בעלי רישיון כמובן, והסגנון טיול הוא כמו טריילר של סרט, – לקחת מכל מקום את הכי יפה ומטורף שבו לחוות אותו, כמובן לצלם, ולהמשיך הלאה.

בנוגע לשעות הנהיגה, כדי להגיע לחשבון מדויק, צריך להוסיף למשוואה, 25 שעות ברומניה ופולין, שרובם לא באוטוסטרדה. לעומת רוב אירופה שהנהיגה המותרת שם היא בין 120(הולנד) ל140(פולין) או ללא הגבלה(גרמניה), ובהתחשב בסוג הרכב (BMW סדרה 3) הנסיעה שם הייתה על מהירות מאוד גבוהה.

בכל אופן, הטיול היה מדהים, ומוצלח ביותר. אשמח לענות לשאלות יותר קונטקרטיות 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • דור.ד
              דור.ד נערך לאחרונה על ידי

דרך טיול מיוחדת בחרתם  

מציע לעלות את תיאור מסלול באופן מפורט יותר בבלוג  – בכדי שמטיילים יוכלו להתרשם גם באופציה זו –   גם אם כנראה לא מתאימה לרוב המטיילים.

מקווה שבהולנד שמרתם על המהירות החוקית – כי היא מרושתת המאות מצלמות מהירות.

• karnielr
                karnielr נערך לאחרונה על ידי

אישית הייתי פורסת מסלול כזה על תקופה הרבה יותר ארוכה, אבל אני חושבת שטיול כזה כפי שתואר בהחלט יכול להתאים לשלבים מסוימים בחיים ולגרום הנאה מרובה. מצטרפת להמלצה לכתוב בלוג מפורט. 

• imeshy

שלום,

אני מאוד מנסה להיות קונקרטי.

הטיול שלכם נשמע שונה מאוד בלשון המעטה ממה ש”הולך” כאן באתר. ולכן אני מנסה להבין את סדר היום שלכם… 

• כמה שעות נסיעה בממוצע
                  • מתי יצאתם בבוקר
                  • מתי הגעתם ליעד הבא
                  • האם היו ימים ארוכים במיוחד של נסיעה מאיזור לאיזור 
                  • האם הזמנתם מקומות לינה מראש או שמצאתם על המקום
                  • באיזה עונה נסעתם

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון