דרום אפריקה - התייעצות
-
היי, אני מתכנן לנסוע לדרום אפריקה באזור יונואר-פברואר הקרוב למשך כשלושה שבועות-חודש.
אני ממש בתחילת הקריא וה”מחקר” על האיזור
- האם טיולי “כוכב” מעיר גדולה (קייפטאון נניח) זה משהו מעשי? יש באזור אטרקציות יומיות שיהיה ניתן לעשות אותן ולחזור בערב חזרה לעיר?
- בהתחלה קשבתי על קייפטאון וסביבתה + יוהנסבורג וסביבתה, אבל אחרי שקצת קראתי על יוהנסבורג והסכנות חשבתי לרדת מזה. יש עיר נוספת מומלצת (עדיף לאורך החוף) שהייתם ממליצים, כולל אפשרויות לעשות גיחות למסביב לה?
-
תקרא את הפוסט שפרסמתי על טיול משפחתי 26.9 – 12.10.17. יש שם המון מידע רלוונטי לך.
מקייפטאון אפשר לעשות טיולים באיזור, לכיוון כיף התקוה וגם לדרך היין. אפשר גם לנסוע להרמנוס לצפיה בלוויתנים (לא ראינו שם), ולעוד עיירה באיזור הרמנוס לצלול עם כרישים לבנים. יש עוד אטרקציות שאפשר לעשות באיזור.
באיזור נייסנה /פלטנברג ביי יש הרבה מקומות מעניינים, עם אפשרות לטיולי סגווי, קיאקים, שייט ועוד. אנחנו לנו בנייסנה (שם היתה שריפה ביוני האחרון), אבל אפשר ללון גם בפלטנברג ביי. המרחק לנייסנה לציציקמה, שהיא איזור מאוד מומלץ בדרך הגנים – הוא בערך שעה ורבע נסיעה. -
אולי זה יעזור לך בבחירהאולי החומר המצורף יעזור לך בבחירת טיולי יום / כוכב בקייפטאוןץ
-
היי, אפשר קישור לפוסט?
-