התייעצות - מלונות בנגקוק
-
בוקר טוב
מתלבטת בין מספר מלונות בבנגקוק שהוצעו לי
זוג עם נערה בת 17- חדר טריפל.
חשוב לי ארוחת בוקר מערבית ונגישות טובה.
Pathumwan Princess
Lit רזידנס – כנראה ירד מהפרק הבנתי שארוחת הבוקר דלילה.
אמארי ווטרגייט
לא הוצע לי , אבל אני התרשמתי מ ריננסנס. יש בו אפשרויות ללא גלוטן לבת ובקורות טובות.
מה דעתכם?
תודה
-
הפטוומאן אכן מצטיחן בארוחות בוקר טובות. ממוקם מעל קניון ה M.B.K.
נגיש לרכבות
ה ליט מלון חדש ומצויין שנגיש אף הוא לרכבת עילית (זה יתרון חשוב בבנגקוק)
האמרי ממוקם בפרטונאם. מרוחק כ 12 דקות הליכה מרכבות. ברם, הוא מלון מצויין.
אני הייתי הולך על הליט
או על grand point terminal 21.
-
תודה איתן
מה עם הרנסנס מישהו מכיר?
נראה לי ממוקם טוב. טועה?
איריס
-
חברים שלנו היו בקיץ האחרון בפוטוואמן פרינסס ומאד התאכזבו. סיפרו שארוחת הבוקר היתה די דלה והחדרים לא משהו. הם כן אהבו את המיקום שלו.
אנחנו סגרנו לביקורינו הקרוב בבנגקוק את הרנסאסנס. בהתייעצות פה בפורום שאלתי על הרנסאנס לעומת האמארי והתשובה שקיבלתי היא שהרנסאנס ממוקם יותר טוב מבחינת קירבה לרכבת עילית.
-
מבחינת מיקום הרנסנס והליט די זהים.כ 250 מטר הליכה מתחנת רכבת.לא הכי כייף בחום ולחות של בנגקוק
שניהם מצויינים.
אבל מבחינת מיקום שנגיש, קרוב ונוח לתחנת רכבת עילית ותחתית הטרמינאל 21 לוקח את כולם.... והוא גם מלון מצויין שממוקם מעל קניון "טרמינל 21".
ואני מדבר מניסיון.
-
תודה איתן ורונית
אנחנו שלושה . לא יודעת כמה נשתמש ברכבת העילית . אולי רק לשוק של סופש ( גם לא בטוח שנבקר בו… היינו בעבר). מניחה שרוב הזמן נתנהל במוניות אז השיקול של הרכבת פחות חשוב לנו .
כן חשוב לי חדר יחסית מרווח לשלושה וארוחת בוקר מערבית שתתאים לצליאקית
את זה הבנתי שיש ברנסנס ב Pathumwan Princess ובאמארי. מבדיקה של האתר החדרים לשלושה בפרינסס נראים לי מאד קטנים. גם מה שאת כותבת רונית לא מוסיף להתלהבות ..
רונית אשמח אם תספרי אחרי הביקור איך היה ברנסנס
אבדוק גם לגבי טרמינל 21
תודה
-
בין יתר המלונות שבהם לנתי בבנגקוק הייתי גם ברנסנס.
מלון טוב מאוד! נגיש ביותר לרכבת העילית. מבין המלונות שציינתי הייתי הולך עליו בעיניים עצומות.
-
אנחנו הינו גם באמארי וגם ברנסנס עם 3 ילדים בשני חדרים.
הרנננס ממוקם טוב יותר ולמיטב זיכרוני החדרים מרווחים. ארוחת הבוקר היתה מאד מגוונת.
לגבי מלון Pathumwan Princess חברים שהיו בקיץ מאד התאכזבו ממנו.
-
תודה לכם
כרגע שריינתי ברנסנס ( בר בטול ויותר זול מהמרכז למטייל ) ונחליט סופית קרוב יותר לטיול
-
ב LIT ובPathumwan Princess היית פוגשת את כל עם ישראל ואישתו.... -
ב LIT ובPathumwan Princess היית פוגשת את כל עם ישראל ואישתו....אגב אין לי בעיה עם ישראלים אם הם מהזן הנחמד… גם אני כזאת

-
מלונות בבנגקוקלנתי בשלושת המלונות ולהלן המלצתי.
אמארי ווטרגייט – בעבר מלון “הבית” שלי. שהיתי בו למעלה מ- 10 פעמים. מאד אהבתי את הקרבה שלו לכל אזורי המסחר באזור. קניון פלטינום ממול, שוק פרטונאם ממש מתחת, הליכה קצרה לוורלד טרייד סנטר ו ביג C. הוא בצומת מאד הומה ופקוקה וללא תחבורה ציבורית. המלון התיישן ולאחרונה חלק מהחדרים עברו שיפוץ. חדרים שלא עברו שיפוץ כבר מיושנים. ארוחת בוקר נחמדה אבל לא מהמובילות. עזבתי אותו כי שוק פרטונאם נסגר ברובו והמיטות לא נוחות.
פאטומוואן פרינסס – מלון טוב וזול יחסית. הזמנתי סוויטה ענקית לאפריל הבא ב- 200 דולר לליילה. הוא מתאים למי שרוצה לבלות את רוב זמנו בבנגקוק ב MBK ויתר קניוני סיאם. ארוחת בוקר לא מובילה.
רנסנס – מלון מצויין (תחליף זול יותר לאינטרקונטיננטל המצויין שמולו שגם בו שהיתי). יחסית חדש ומתוחזק היטב. ארוחת הבוקר הכי טובה שאכלתי בבנגקוק (אולי רק פחות מהשנגרילה). יחסית קרוב לרכבת עילית אבל יש הליכה של 200 מטר (בבנגקוק זה הרבה).
אני פחות אוהב מלונות באזור סוקומוויט.
עוד אופציה מלונות באזור הנהר (אם אתם לא רק באים לקניות)
-
תודה צח צח. כותבת לך בפרטי
-
הייתי מספר פעמים גם ב AMARI וגם ב RENAISSANCE
מאוד אוהבת את שניהם ויכולה להמליץ בחום רב על שניהם
אני מעדיפה את ה RENAISSANCE מכמה סיבות:
- המיקום שלו מעולה והרבה יותר נוח, צ’יק צ’אק לרכבת העלית ולגשר הולכי הרגל שמחבר את הקניונים הגדולים
- יותר מפואר ומפנק
- ארוחת הבוקר שלו הכי טובה והכי גדולה ומגוונת שנתקלתי
-
תודה עמליה. שמחה לשמוע
-
הייתי גם בפרינסס וגם ברנסנס אין מה להשוות בכלל רנסנס ח ל ו מ י בשירות באיכות בקרבה לרכבת (אני כן משתמשת והרבה) ,חדרים מרווחים ונקיים, ארוחת בוקר מעולה!! (אני חושבת אחד המלונות הטובים שהייתי בו והייתי בהרבה)
בפרינסס הייתי בפברואר האחרון , מיקום טוב ארוחת בוקר לא משהו בכלל!
-
תודה נעמה

-
מה הכוונה הוצע לי? מי הציע? יש היצע בלתי מוגבל ברשת …
אם את רוצה להתרכז באזור סיאם ממליץ לך לבדוק את הולידי אין סיאם , מרקיור סיאם , איביס סיאם , נובוטל סיאם
תבדקי רק שאת בוחרת חדר מספיק גדול לשלושה
אי אפשר ליפול בארוחות הבוקר ברשתות הללו
-
eastin grand hotel מלון מצוייןמאוד מומלץ, חדרים מעולים,ארוחת בוקר מאוד מאוד עשירה, מיקום על תחנת רכבת bts וגולת הכותרת בריכת אין סוף גבוהה עם נוף מדהים, ובנוסף מחיר זול יחסית
-
תודה לכולם
הכל יבדק
איריס