ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

התייעצות בנוגע למסלול

פורום צפון אמריקה
    4
    6
    3039
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Sh11
      Sh11 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם!

רציתי להציג לכם את המסלול שלי ושל ידיד שלי בנובמבר ולשאול מה דעתכם עליו.

4 ימים בוושינגטון ועוד שבוע בניו יורק (במסגרת סמינר בו נבקר גם באטרקציות המרכזיות), לאחר מכן 3 לילות בסן פרנסיסקו, 3 לילות באל.איי, 2 לילות בוגאס, ועלה רעיון להגיע ל3 לילות בפלורידה לפני הטיסה חזרה (שהיא מניו יורק). 

אין באפשרותינו לשכור רכב, הכל יתבצע בטיסות פנים.

חשוב לציין כי לקליפורניה נגיע בוודאות ההתלבטות היא בעיקר בנוגע לפלורידה. אם לפלורידה לא נגיע, יש לכם המלצות למקומות שכדאי להגיע אליהם באיזור של דרום קליפורניה או וגאס? 

תודה:)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שירליץ
        שירליץ נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי מוותרת על פלורידה ומרווחת את קליפורניה. 

טיסה לוקחת מינימום חצי יום (גם טיסה של שעה, כי צריך להוסיף לזה זמן נסיעה לשדה התעופה, שעה וחצי זמן לפני הטיסה, הטיסה עצמה, המתנה למזוודות והגעה למלון ביעד הבא). 

וכמו ש”אנשים טובים” אוהב להגיד – מטיילים בימים ולא בלילות. 

3 ימים ב LA זה גבולי, בעיקר אם רוצים גם ללכת לפארק שעשועים. 

יומיים בוגאס זה ממש ממש מעט לחבר’ה צעירים (ואפשר אולי לקחת טיול מאורגן ליום אחד לאחת הפארקים בסביבה אם אתם לא נוהגים).

ובסאן פרנסיסקו תמיד אפשר לראות ולעשות עוד ועוד. 

בקיצור – אני הייתי מוותרת על פלורידה ומרווחת את האתרים שהזכרת בקליפורניה. 

תעשו תוכנית של ימים, ותראו איפה הגיוני להוסיף. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • אנשיםטובים
          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

שירלי ייצגה אותי יפה, אבל אני אחדד

בואו נדבר על טיסה מסן פרנסיסקו ללוס אנג’לס למשל.

אם לוקחים טיסה של 10 בבוקר – צריך לקום ב-6 (אולי אפילו טיפונת קודם) לסיים לארוז, לעשות צ’ק אאוט, לקחת מונית לשדה, לעשות צ’ק אין, בדיקות בטחוניות וכו’. הממלצה היום היא להגיע לשדות יותר משעתיים לפני בגלל התורים. מעט אחרי 11 בבוקר כבר נוחתים, אוספים את המזוודות ולוקחים מונית למלון. בשאיפה נגיע למלון ב 12:30 אבל יכול להיות גם הרבה אחרי, כולל למשל 13:30 (תלוי איפה המלון, יופ בשבוע וכו’). בשעה כזו בהחלט יש סיכוי שהחדר זמין ויש סיכוי שלא. אם כן – נעשה צ’ק אין, נשאיר את המזוודות, אולי גם נתרענן. כל הפרוצדורה תיקח חצי שעה בקלות. אם החדר לא זמין – נשאיר את המזוודות וננצל אולי את השירוים בלובי (רבע שעה). ואגב יש אפשרות שהחדר כמעט מוכן ויציעו לנו לחכות רבע שעה שינקו אותו (שכמובן תתארך לחצי שעה) ואז זה יקח יותר זמן.

כלומר אי שם בין 13:00 ל-14:30 תצאו שוב לדרך. לא יודע לאן ולא יודע מאיפה אבל תחבורה תמיד לוקחת זמן (וגם ללכת ברגל ממקום קרוב לוקח זמן).

בקיצור – למעלה מחצי יום כבר הלך, אחרי יופ שקמתן ב-6 בבוקר, ואולי אפילו לא עשיתם צ’ק אין כלומר כשתחזרו בערב למלון תצטרכו עוד לעשות צ’ק אין, למשוך את המזוודות מהאכסון וכו’.

כמובן שאפשר לקחת טיסה מאוחרת יותר. טיסה ב-12 תאפשר לנו להתעורר בנחת לקראת 8 בבוקר, וכנראה שגם תבטיח שבחדר יהיה זמין לצ’ק אין. אבל עד שנעשה צ’ק אין השעה כבר 16:00. זה כבר לא חצי יום אלא פחות.

אם הטיסה אחרי 12 ולפני 14 – אין טעם בבוקר ללכת לשוטט. אפשר אומנם להספיק לצאת מהמלון ולשוטט טיפונת באיזור שצמוד למלון, אבל עדיין בסביבובת 11 בבוקר נצא לדרך, אז אין לנו בוקר בסן פרנסיסקו.

אם הטיסה אחרי 14 – בבוקר נצטרך לעשות צ’ק אאוט ולהשאיר את המזוודות במלון. נוכל ללכת לשוטט קצת, אבל בערך 4 שעות לפני הטיסה נצטרך כבר להתחיל לנוע לכיוון המלון, לאסוף את המזוודות (עלפי חוקי מרפי תמיד הפקיד בקבלה יהיה עסוק כשתרצו את המזודוות מהר) ולנסוע לשדה. כלומר הרבה מאד זמן בסן פרנסיסקו אין. מצד שני ללוס אנג’לס תגיעו כבר ממש בערב או אפילו בלילה אז הרבה זמן בלוס אנג’לס אין אם בכלל.

בקיצור – יום טיסה כזה הוא לכל היות חצי יום אם יש לכם טיסה טובה ומזל בצ’ק אין, או הרבה פחות אם לא.

זה כמובן נכון לכל הטיסות, כאשר לטיסות הארוכות יותר זה לוקח יותר זמן.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • Sh11
            Sh11 נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה Smile

את מכירה איזושהי חברה טובה ואמינה במחיר סביר שלוקחת לטיולים כאלו? 

יצא לי לברר על זה אך כל החברות שמצאתי במחירים מאוד מאוד יקרים…

זה יכול להיות טיול של יום וגם טיול של 3 ימים… 

• שירליץ
              שירליץ נערך לאחרונה על ידי

לצערי לא. 

כשאנחנו מגיעים לווגאס אנחנו בדרך כלל נשארים בווגאס ואומרים לעצמנו שבפעם הבאה נמצא זמן לטייל 😬

ובכל מקרה מעדיפים לנהוג. 

שווה לעשות קצת חיפושים בפורום, הנושא עולה מדי פעם. 

• aviatiko
                aviatiko נערך לאחרונה על ידי

אם המגבלה של שכירת הרכב היא מגבלה של גיל והתכנון המאוד עירוני במערב הוא פועל יוצא של זה אני יכולה להמליץ בלב שלם על:

https://www.trekamerica.com/destinations/usa/west-coast-usa- tours

אחיין שלי (בן 23) עשה איתם טיול לפני כחודש וחצי ומאוד נהנה.

אביה

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון