ד"ש מצידו השני של העולם
-
שנים חלמתי בשקט. אבל עכשיו אני במימוש החלום- ניו זילנד. כרגע באי הצפוני עוד יומיים נעבור לאי הדרומי וההנאה היא בלתי נתפסת. לא סתם אומרים שבתום ששת ימי הבריאה ראה בורא עולם התוצאות ולקח לעצמו את ניו זילנד לנחלה.
אז כמה תמונות שיהיה לשבת
רנצי
-
ראנצ'י גם אצלי ניו זילנד חלום ישן אבל אחרי יפן 14 שעות טיסה אין מצב שבגלגול הזה אגיע לשם. אז יש לך משימה לצלם הכי הרבה תמונות שתוכל כדי שאסניף דרכך את ניו זילנד. התמונות יפיפיות!!!! תהנו לכם ד"ש לרעיתך.
רחל לבון
-
נראה מדהים ראנצ'י.
אני מקווה מאוד להגיע לשם בגלגול הזה
-
מכיוון ששני ביקורים ארוכים בניו זילנד מאחוריי, הנה הסוד שלי לצליחת הטיסה הארוכה: לשלב. במקום לנסוע רק ליפן או ליעד אחר במזרח, לנסוע לשם כ-10-14 שעות, לטייל שבועיים או יותר, ואז לעשות את הטיסה הבאה באותו האורך לניו זילנד, וכנ”ל בחזור. זה הרבה יותר קל מלגמוע את כל האורך בבת אחת ועל הדרך מטיילים בעוד יעד. הבעיה היא רק למצוא זמן לטיול ארוך יותר, למי שעובד. -
האמת שאם הטיול ארוך אז הטיסה לא כל כך נוראית.
את הטיסה הלוך לניו זילנד עשיתי עם עצירה של 3 ימים בהונג קונג (כי רציתי לבקר גם שם) וקונקשיין של שעתיים בשדה בסידני.
חזרתי מאוסטרליה ולא מניו זילנד אמנם, אבל ברציפות (כולל קונקשיין של 6 שעות בהונג קונג, בשדה התעופה).
זה סיוט, אבל הטיול נמשך מעל חצי שנה, אז הסיוט נשכח מהר לטובת ההנאות ובסוף כבר מתגעגעים הביתה ולכן זה גם עובר מהר.
בשביל טיול קצר – זו באמת בעיה… (ואני שוקלת טיול עתידי לשם, שלא יהיה ארוך מאד. והטיסה באמת מלחיצה).
רנצ’י, תמשיכו להנות! ניו זילנד בהחלט גן עדן. וזכיתם לראות את טראנקי המוסתר רוב הזמן ע”י עננים. איזה כייף לכם. מעניין לשמוע על המסלול שלכם.
-
היי רנצ’י,
כיף לצפות בתמונות היפיפיות!!!

נפלא שיש לכם מוטיבציה ויכולת לעמוד בטיסות הארוכות.
מחכה לשמוע פרטים כדי לטוות חלומות

ד”ש לליאורה

נילי
-
KEVES – הלוואי ועיתותי היו בידיי אבל איני יכולה להעדר מהעבודה יותר משבועיים וגג שלושה שבועות. אז כל יום עצירה בדרך או בחזור נוגס מהטיול.
מי נוסע לשם בשביל פחות מ-3 שבועות?
אצטרך להמתין לפנסיה אם בכלל כוחי יהיה עוד המותניי.
בינתיים מסתפקת להנות ממה שראנצ’י כאן יביא. נראה מצויין עד כה.
רחל לבון
-
רנצ׳י – איזה יופי! מזכיר נשכחות מלפני 31 שנה בדיוק… תמונות יפהפיות. יהיה גם סיפור? עוקב בדריכות…
תודה!
יובל
-
ראנצ'י , איזה כיף להגשים חלומות !
מעניין אם יש מישהו שניו זילנד לא נמצאת במגירת החלומות שלו…?
במגירה שלי זה כחלק מהחלום לעזוב הכל לשנה ולטייל במקום רחוק...
ובקיצור- חלק מפנטזיה..
מקווה שיהיה סיפור ?
-
היי
איזה יופי של תמונות ונוף, מי שזוכר את סרטי שר הטבעות צלמו בניו זילנד.
מקום טוב לטייל בו ב – 2019
-
תודה לכל המגיבים.אסור להפסיק לחלום. חלומות צריך להגשים ברגע שזה מתאפשר.
למתווכחים ומתלבטים האם צריך לפצל טיסה כזו ארוכה התשובה שלי היא החלטית. לפצל ולהנות גם מהדרך הלוך וגם מהדרך חזור כי מהטיסה עצמה כבר מזמן הפסקנו להנות. אנחנו טסנו דרך הונגקונג ושהינו וטיילנו שם 3 יממות ובחזרה מתוכנן אותו נוהל דרך סינגפור.
רחל-NEVER SAY NEVER בקצבים שלך גם זה יופיע.וחוץ מזה מה אני לא פנסיונר?!
רנצי
-
רנצ'י, איזה כייף.
חלום ישן שבהחלט יצא לפועל בעתיד(בעוד מספר שנים).
מחכה בקוצר רוח לבלוג מפורט.
בינתיים אמשיך לעקוב פה....