ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה בתכנון מסלול

פורום צפון אמריקה
    4
    5
    1235
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Orit_3336378
      Orit_3336378 נערך לאחרונה על ידי

מתכננים נסיעה במאי 2018 לחוף המזרחי כולל קנדה.

חשבנו להתחיל את המסלול דווקא מקנדה ולהדרים לכיוון אורלנדו והחזרה לארץ תהיה ממיאמי . הנסיעה היא לשלושה שבועות. אנחנו זוג בני 46 שאוהבים קניות,טבע וגם סיור בערים. חשבנו על נסיעה ברכב לאורך החוף עם עצירות כמובן.

מנסה לבנות מסלול ע”פ המפה וע”פ טיפים ודי הולכת לאיבוד. איפה לעצור, על מה אפשר לוותר (בוסטון, אלבני), מה לא לפספס?

אשמח להמלצות 

תודה מראש לכולם

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • vovka
        vovka נערך לאחרונה על ידי

קחו בחשבון שיהיה לכם בלתי אפשרי לשכור רכב בקנדה ולהחזיר בפלורידה (ואם בכל זאת תמצאו חברה שתאפשר זאת, העלות תהיה בשמיים).

כדי לפתור את הנושא-נחיתה בבאפלו ושכירת רכב שם.

היכן תרצו לבקר בקנדה? רק במפלים? בארבעת הערים הגדולות במזרח?

מתי במאי? לאורך החוף באיזור מירטל ביץ', אאוטר בנקס צריך לבדוק מתי פותחים את העונה.

אני דווקא הייתי בוחרת את קו ההר-וירג'יניה, הקרוליינות, טנסי. ורק בצ'רלסטון וסוואנה יורדת חזרה לקו החוף.

שלושה שבועות, לטעמי, זה זמן קצר מידי למסלול שאתם רוצים לעשות.

• Orit_3336378
          Orit_3336378 נערך לאחרונה על ידי

לגבי קנדה – חשבנו על סיור של יום בטורונטו,למחרת לעשות את המפלים ולצאת לכיוון הדרום

אנו מתכננים להגיע לקנדה ב 11.5

• liritulla
            liritulla נערך לאחרונה על ידי

אני אשאל ברשותך שאלה: מדוע כה חשוב לכם להתחיל דווקא מקנדה? הסיבה לשאלה היא מזג האוויר. כידוע בקנדה האקלים קר יותר מאשר בפלורידה. אתם מתחילים במאי, אז נראה לי יותר הגיוני להתחיל בפלורידה לפני החום והלחות של הקיץ  שם ולסיים בקנדה כשמזג האוויר פחות קריר ואפילו נעים מאוד לטיולים שם. 

השכרת רכב – לפחות ממה שאנחנו בדקנו השנה, לשכור רכב בקנדה ולהחזיר בארה”ב – אכן לא מאפשרים. למה? להם הפתרונים. 

• אנשיםטובים
              אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

אגב שיקול אחר לעשות את המסלול מדרום לצפון – השכרת רכב בפלורידה יותר זולה מאשר בצפון.

גם אם נתעלם לרגע מקנדה ונתייחס לקטע של מיאמי-בוסטון או מיאמי-באפולו או משהו בסגנון – סיכוי לא רע שלשכור במיאמי ולהחזיר בבאפולו יהיה יותר זול מאשר לשכור בבאפולו ולהחזיר במיאמי (כולל דמי הההחזר). ברור שחשוב שתבדקו אותי!

לגבי השכרת רכב ומעבר גבול – יש פתרונות כמו החלפת רכב באיזור הגבול (אם אתם שוקלים את הניאגרה – הרבה אנשים מחליפים בבאפולו). לפעמים אפשר להחזיר את הרכב במדינה השניה אבל קרוב לגבול, לפעמים צריך לחצות את הגבול בתחבורה ציבורית או מונית (עם יש שתי ערים סמוכות משני צידי הגבול זה קל, אל מדובר על איזה “חור” זה קשה), או לעבור את הגבול הלוך ושוב עם שתי מכוניות.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון