ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הזמנת טיסות בתוך ארה"ב

פורום צפון אמריקה
    4
    8
    1319
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • doritnu
      doritnu נערך לאחרונה על ידי

שלום רב,

באוגוסט 2018 אנחנו מתכונים להיות בארצות הברית. המסלול מוכן, הטיסות אל ומארצות הברית הוזמנו. מבקשת לדעת האם ,מנסיונכם , כדאי להזמין טיסות פנימיות. האם המחירים המופיעים כעת ישתנו.

מדובר בטיסות מסיאטל אל סן פרנסיסקו

ומסן פרנסיסקו אל ניו יורק.

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • FlyingOut
        FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

כלל האצבע אומר שטיסות בינ״ל מוטב להזמין כשלושה חודשים לפני המועד וטיסות פנימיות כשלושה שבועות לפני המועד. זה פחות נכון לטיסות של חברות לואוקוסט ולטיסות בשיא העונה.

לכלל הזה את צריכה להוסיף שני משתנים סובייקטיבים לגמרי: כמה את גמישה לגבי מועדי הטיסות וכמה את מוכנה לשלם בשביל שקט נפשי.

המחירים בוודאות ישתנו מהיום ועד מועדי הטיסות. בדרך הם ירדו, אולי יעלו חזרה וירדו שוב. בשבועות האחרונים הם לרוב יהיו במגמת עלייה.

העצה שלי: אם את רואה כרגע טיסות שמתאימות לך בול ללו״ז ובמחיר שאת יכולה לחיות איתו (רצוי מתחת ל-250$ לנוסע) אז תזמיני כבר עכשיו ותיקני שקט נפשי.

• reuben13
          reuben13 נערך לאחרונה על ידי

לפי ניסיוני, אפשר להזמין את הטיסות 2-3 חודשים מראש. המחירים משתנים לעתים קרובות, גם כלפי מעלה וגם כלפי מטה.

צריך לקחת בחשבון שיש – ברוב החברות – לשלם תוספת על המזוודות, יש חברות  כספיריט, פרונטייר וכו’ שגובות תוספת תשלום גם על מטען היד.

חברת SOUTHWEST.COM שלא מופיעה במנועי החיפוש, אינה גובה תשלום על שתי מזוודות + טרולי, הכל כלול במחיר הטיסה. אבל נדמה לי שהיא מפרסמת את לו”ז טיסותיה כשישה חודשים מראש.

• doritnu

תודה רבה לתשובות
            • ג'מוס
              ג'מוס נערך לאחרונה על ידי

אם התאריך והשעה חשובים ואת בוחרת לטוס בחברת לאוקוסט , אני ממליץ על הזמנה כמה שיותר מוקדם במידה והמחירים סבירים בעינייך.  

בסקייסקאנר כן רואים את הטיסות של סאות’ווסט ,רק שהן לא מתומחרות ונדרש לעבור לאתר . יש להם טיסות כבר לתחילת אוגוסט הבא , ממליץ לעקוב כי עד לא מזמן  היה רק עד תחילת יולי כלומר תשעה – עשרה חודשים מראש. 

אני עוקב אחרי קו טיסות פנימיות אחר ויכול להגיד שטווח המחירים משתנה ברמות של -/+ 50 דולר למעלה למטה  בחברות דלתא , אמריקן איירלינס ויונייטד.  

• reuben13
                reuben13 נערך לאחרונה על ידי

גם בגוגל פלייס רואים את הטיסות של סאות'ווסט

וגם לא מתומחרות ויש צורך לעבור לאתר של החברה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • doritnu

תודה רבה לתשובות
                  • ג'מוס
                    ג'מוס נערך לאחרונה על ידי

אחלה מנוע הגוגל טיסות הזה…..תודה על המידע. ובכלל אני קורא פסיבי פה מידי פעם  ונעזר הרבה בידע שלך אז שוב תודה. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון