ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    טיסה ארוכה עם ילדים

    פורום צפון אמריקה
    11
    18
    2787
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yaelt28
      yaelt28 נערך לאחרונה על ידי

      בהמשך לשאלה קודמת. מצאתי טיסה ללאס וגאס עם 5 שעות קונקשיין. סה”כ 21 שעות. החלופה היא טיסה ללוס אנגלס סך הכל שעות טיסה 18 שעות ונסיעה ברכב לוגאס. ההתלבטות היא כזו ואשמח לדעתכם או נסיונכם. אנחנו עם שלושה ילדים, הקטן יהיה בן שנה וקצת. זה נראה לי מסע מטורף איתו. גם 18 שעות וגם 21. אבל ה- 21 נשמע לי ממש בלתי אפשרי. האם לנסוע רק עד לוס אנגלס ולקחת רכב (בזבוז יום למעשה וגם נסיעה ארוכה עם ילדים) או לסבול עוד שלוש שעות? האם מישהו טס טיסה ארוכה כזו עם קטנטן ויכול לספר?

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דור.ד
        דור.ד נערך לאחרונה על ידי

        קל לא הולך להיות 

         

        אבל הייתי הולך על האופציה של הקונקשיין והגעה ישירה לוואגס

         

        לא ציינת היכן הקונקשיין? אירופה או ארה”ב   – אני מניח שאירופה

         

         

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • yaelt28
          yaelt28 נערך לאחרונה על ידי

          באירופה וגם יש מה לעשות בשדה תעופה. הקונקשיין בארצות הברית קצר מדי  (שעתיים) ולא אקח עם שלושה קטנטנים את הסיכוי הקטן שנפסיד את הטיסה הבאה.

          קשה ברור… השאלה אם קשה עד בלתי אפשרי… טסנו בעבר אבל רק עד אירופה.  מפתה מאד לטוס עד לוס אנגלס (לא שזה יהיה קל) אבל אז נבזבז בין יום ליומיים על נסיעות לוגאס.

          אני בשלב ההתלבטות אם לטוס או לוותר בכלל על הטיול בגלל הטיסה

          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • reuben13
            reuben13 נערך לאחרונה על ידי

            בטח הטיסה ללונדון עם בריטיש והמשך לוגאס. אם צריכים להגיע לוגאס, לדעתי זאת אופציה טובה, למרות הקונקשן הארוך. אני אטוס כך במרץ הקרוב (אבל בלי ילדים).

            לא הרבה חברות טסות מישראל לוגאס דרך אירופה, אפשר לבדוק גם בחברת אדלווייז (שקשורה לסוויס/לופטהנסה).

            או לבדוק ביונייטד או בדלתה, שיש להן טיסות ישירות מישראל לניו יורק (יונייטד גם ל-SF) עם וקונקשן קצר יותר.

            בדקי את כל האפשרויות והמחירים באתר של גוגל פלייס.

            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • צביקה
              צביקה נערך לאחרונה על ידי

              ראשית, ולא משנה באיזה אפשרות תבחרי, אני מאוד לא ממליץ על נהיגה ארוכה לאחר טיסה כה ארוכה וג’ט לג, גם אם היית ללא ילדיך.

               

              שנית, בדקי גם את האופציה של טיסה ישירה לסן פרנסיסקו (15 שעות) עם יונייטד ומשם טיסה לוגאס, הקונקשן, אמור להיות קצר יותר מה-5 שעות, או טיסה לניו יורק באחת החברות ומשם טיסה לוגאס – היצע טיסות הפנים הוא גדול ואני מניח שתצליחי למצוא צרוף מוצלח יותר מקונקשן של 5 שעות.

              תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
              • yaelt28
                yaelt28 נערך לאחרונה על ידי

                איך הטיסה עם בריטיש? חשבנו לטוס עם החברה השויצרית

                תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • גדליהו מהגרעין
                  גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

                  מאחר ובסהכ יוצא אותו דבר. הייתי הולך על הטיסה עם הקונקשיין?

                  האם זה אפשרי עם ילדים? כן זה אפשרי. אבל חוץ מהערכות לטיול עצמו יהיה לך גם הערכות מיוחדת לטיסה. בעיקר כדי שאת תשרדי אותה נפשית.…

                  אנחנו טסים כבר שנים טיסות באורך כזה ויותר עם הילדים. הרבה תלוי גם באופי הילדים וההתנהגות המשפחתית.. וכאן תצטרכו לצפות מראש מה תוכלו לעשות כדי לעשות את זה הכי קל שאפשר.

                  בהצלחה

                  תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • KufYud
                    KufYud נערך לאחרונה על ידי

                    טסנו לSF עם ילדים 3 פעמים. 

                    יש לנו 2 ילדים בני 7 ו-4.5 (בטיסה האחרונה), שכל אחד מהם היה בן פחות משנתיים כשטס לראשונה.

                     

                    אז, זה לא פשוט, אבל דווקא הקונקשיין לא מה שהקשה על הטיסות, כי בציריך (סוויס) ובלונדון (בריטיש) יש איזורי משחק לילדים ומקומות מסודרים להחלפת חיתולים. בציריך יש ממש חדר משחקים והתארגנות מעולה, אפילו עם מיטות לילדים.
                     

                    בטיסות צריך לוודא שמקבלים עריסה לילד הקטן והדיילות בד”כ מביאות קצת דפי צביעה.

                     

                    אם יש לך טאבלט ו\או הילדים כבר קצת גדולים, בחלק מהמטוסים יש מסכים אישיים עם סרטים ומשחקים לילדים. כשטסנו לפני חודש עם לופטהנזה זה היה ממש מעולה (רק בטיסות מפרנקפורט לארה”ב וחזרה).

                     

                    בכל מקרה, חשוב לבדוק את שעות הטיסה ולנסות למשוך את השינה המשמעותית של הילדים לטיסות הארוכות.

                     

                    שיהיה בהצלחה – ותזכרו שלשל טיסה יש סוף...

                    תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • yaelt28
                      yaelt28 נערך לאחרונה על ידי

                      הי. הקטן יהיה מעל שנה (שנה וחודשיים) ולכן לא יקבל עריסה. האם טסתם עם ילד בגיל כזה? האם זה ריאלי 11 שעות טיסה רצופות (רק מציריך לוגאס) עם ילד על הברכיים? (בהנחה שלא יקרא נס ונקבל כיסא סמוך ריק). 

                      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • אורן
                        אורן נערך לאחרונה על ידי

                        הטיסה עם בריטיש

                        לשאלתך…

                        טסתי עם בריטיש מלונדון ללאס וגאס. נהנתי מאוד אבל טסתי בביזנס 😉.

                        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • אנשיםטובים
                          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

                          אני מודה שאני לא מבים מה הקושי

                          טסתי כבר כמה פעמים עם הילדים לארה”ב, כשהקטנים היו בגילאי חצי שנה, שנה וחצי ושנתיים וחצי (הייתה תקופה של חצאים Smile). היה גם טיול לאחרונה כשהם היו כבר יותר גדולים, אבל זה פחות נחשב.

                          בזמנו הייתי לחוץ על הטיסות, והקפדתי לטוס לארה”ב בטיסות הלילה ישירות (אם כי היו טיסות פנים, או נסיעות ארוכות בארה”ב), כולל פעם אחת ששילמתי מחיר מאד מאד מאד גבוה על טיסה ישירה ללוס אנג’לס.

                           

                          אבל מאז התפכחתי והתחלתי “להתקמצן”, ולא רק בגלל שהילדים גדלו וכביכול יותר קל איתם (הקיץ כשהקטנה הייתה בת 6 טסנו לחוף המזרחי דרך איסטנבול).

                           

                          המסקנה שאני הגעתי אליה הייתה – הכל גרוע. זה תלוי אישית בילדים ובמשפחה ואני לא  טוען שלכולם זה גרוע. אבל אצלנו הטיסות הן קשות. בטיסה הישירה ללוס אנג’לס בת השנה וחצי ישנה שעתיים בערך, ובן הארבע וחצי הקיא במושב שלו (למזלנו זה קרה כבר לקראת סוף הטיסה). בטיסה עם בת השנתיים וחצי בחזרה מצאתי את עצמי עומד רוב הטיסה כי הילדה פשוט נשכבה לרוחב ואחרי שפעם אחת קמתי לשירותים לא היה לי כבר לאן לחזור, בטיסה עם בן החצי שנה אישתי ואני חלקנו את הזמן עם המנשא במטבחון האחורי בנסיון שהתינוק לא יעיר את על המטוס.

                           

                          אבל המפתח העיקרי הוא שזה עובר. החל מ-11 שעות שלך טיסה ישירה לחוף המזרחי, ועד 20 שעות של קונקשין לחוף המזרחי. לא קל, אבל עובר. מבחינה מסויימת מה זה משנה לסבול 15 או 20 שעות? ההבדל לא כזה גדול. ואם אתם לא סובלים – אז וודאי שמה מה משנה?

                           

                          אז אם הכל גרוע מבחינת הילדים – אז אני טס במה שנוח לי כהורה. כלומר זול, שעות קונקשין נוחות, חברה טובה וכו’.

                           

                          עד כאן הנאום Smile

                           

                          אני מודה שעד עכשיו לא הבנתי על איזה טיסות מדובר ומה ההתלבטות. אני מבין שרוצים להגיע ללאס וגאס, והילד הקטן הוא בן שנה וחודשיים ביום הטיסה, ויש עוד שני ילדים לא גדולים. בני כמה הילדים האחרים? אתם כן שני בני זוג? או שאת לבד?

                          על איזה טיסות את מדברת (שעות)? כי זה לא רק משך הטיסה והקונקשין. למשל יש הבדל בין טיסה שממריאה מישראל ב 5-6 בבוקר (לילה לבן לפני + טיסת יום) לבין טיסה שממריאה ב-10 בבוקר, לטיסה שממריאה ב-1 בלילה וכו’. רוצה פשוט לפרט מה האפשרויות בצורה מדוייקת?

                          שקלתם לטוס ביומיים שונים? למשל לקחת טיסת ערב ללונדון ולהמשיך בבוקר לארה”ב?

                          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • los-angeles
                            los-angeles נערך לאחרונה על ידי

                            טסתי לפני כשבועיים עם בריטיש לדנבר. הטיסות של בריטיש היו מצוינות, השירות שלהם נהדר. (הם מנקים את השירותים פעם בשעה !!) אבל…

                            הטיסות שלהם מלאות!! וחובה להזמין מקום מראש ולא לחכות ל 24 לפני המראה. אז אפשר לקבל מושב אמצע…

                            חוצמזה, המעבר בין הטרמינלים בהיתרו עם ילדים לא יהיה פשוט... יש נסיעה של כרבע שעה באוטובוס ושהגענו לטרמינל 3 הוא היה מפוצץ!! הם מפרסמים את שער היציאה רק כשעה לפני ההמראה ואז יוצא שכל הנוסעים מרוכזים בשטח המרכזי של הטרמינל והיה ממש עמוס. זה לא שיקול שנוסעים מבוגרים אך עם ילדים נראה לי קריטי…

                            לא יודע איך זה בציריך

                             

                            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                            • yaelt28
                              yaelt28 נערך לאחרונה על ידי

                              תודה על התשובה המפורטת. טסנו עם שני הגדולים  ( 6 ו- 9) מספר פעמים לחול אבל ליעדים קרובים. מהם אני לא חוששת  (למרות שגם להם לא יהיה קל). החשש העיקרי הוא  הקטן כי למעשה אנחנו מוציאים אותו למסע של למעלה מ 24 שעות (אם תוסיף את השלוש שעות לפני והשעתיים בערך אחרי) ללא מיטה. במטוס שלא רכשתי לו כרטיס  וגם לא נקבל עריסה. אני חוששת מטיסה שהילד לא יוכל לשכב בה לישון אלא יצטרך איכשהו לישון עלי. לא יודעת מה הסיכוי שיקרה נס ויהיה כיסא פנוי ויושיבו אותנו לידו.

                              ברור לי שהכל מסתיים בסוף בשאלה כמה בלתי נסבל זה והאם באמת זה שווה את זה. 

                              מבחינת טיסות הטיסה היא מהארץ לשוויץ בחמש בבוקר (כן לילה לבן קודם). 5 שעות קונקשיין ואז טיסה לוגאס. מגיעים לשם בארבע אחהץ. אני חושבת שהלילה לבן עשוי לייצר עייפות אצל הילדים ולכן יתרון וגם נחיתה בארבע אחהצ

                              רק נראה לי סיפור ארוך מאד. החזור כבר יותר נורמלי. חוזרים מסן פרנסיסקו 18 שעות כולל הקונקשיין (נורמלי זה יחסי… לא נורמלי לעומת טיסה לכרתים)

                               

                              תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • keves160
                                keves160 נערך לאחרונה על ידי


                                בעיניי זה הקטע שאולי פוספס כאן – לא “טיסה ארוכה עם ילדים” כללי, או “איך להעסיק את הילדים”, אלא נושא התינוק שנמצא עלייך כל הטיסה. בעיניי עדיף לקנות מושב. טיסה ארוכה היא מלכתחילה לא נוחה וקשה, ולהעסיק ילדים ולנוח בעצמך ועוד לשאת משקל תינוק עלייך כשגם כך בטיסה ארוכה הישיבה הממושכת בתנוחה הלא נוחה יכולה להיות רעה לבריאות, כל זה ביחד נשמע לי סיוט.

                                ובטח, בשום פנים ואופן לא להתחיל לנהוג אחרי זה. לא תהיו עירניים מספיק וזה מסוכן. אם אתם רוצים לנחות בלוס אנג’לס, שנו שם, תתאפסו על הג’ט לג, ואז תסעו ללאס וגאס.

                                תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • yaelt28
                                  yaelt28 נערך לאחרונה על ידי

                                   נטוס ישר לוגאס כדי להמנע מהנסיעה.

                                  אחד השיקולים לנסוע עכשיו זו האפשרות להמנע מרכישת כרטיס. למרות שגם עם רכישת כיסא עבור הקטנטן זה נראה לי קשה מאד. 

                                  תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                  • ציידת ערפדים
                                    ציידת ערפדים נערך לאחרונה על ידי

                                    ענו לך הרבה מביני עניין אז אני לא טורחת לכתוב את כל התורה…

                                    אז רק דבר אחד נוסף - הילדים שלי לפעמים נרדמו על הריצפה מתחת לכיסאות. הייתי שמה שמיכה שישכבו עליה ולפעמים זה היה ממש נוח. רק את מכירה את הילדון שלך ויודעת אם זה ריאלי עבורו

                                    תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                    • אנשיםטובים
                                      אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

                                      לגבי לישון על הרצפה – ככל הידוע לי זה בניגוד לתקנות התעופה.

                                      כמו תמיד – יש צוותי אויר שמעלימים עין, ויש כאלה שמקפידים.

                                      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                      • yaelt28
                                        yaelt28 נערך לאחרונה על ידי

                                        כשטסתי עם הגדול לפני הרבה שנים לפריז , בטיסה עצמה הוציאו עבורי מין מיטת שדה פיצית עם מזרן (לא עריסה) והוא ישן עליה. האמת פתרון טוב, השאלה באמת אם יאפשרו לי לעשות זאת. 

                                        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                        • 1 / 1
                                        • פוסט ראשון
                                          פוסט אחרון
                                        ×