ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לינה באיזור נירנברג/פארק פליימוביל

פורום טיולי משפחות
    4
    18
    5116
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Liora42
      Liora42 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אז אחרי שסגרנו דירה ל-8 לילות באוסטריה, אני מחפשת המלצה על דירה או מלון באיזור נירנברג לשלושה לילות נוספים. מתכננים יום אחד בפארק פליימוביל ויומיים נוספים של טיול בעיר ובאיזור (עדיין לא בדקתי מה בדיוק יש באיזור). נהיה עם אוטו עד הטיסה חזרה לארץ מנירנברג.

אשמח להמלצות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • guygul
        guygul נערך לאחרונה על ידי

לפני 3 שנים בילינו באזור מספר ימים.

לנו 2 לילות בדירה הזאת הסמוכה לפליימוביל פארק. הדירה מומלצת בחום! (הזמנו דרך AIRBNB אז תוכלו למצוא אותה גם שם.

טיילנו באזור במרחק של כשעה משם. מאוד נהננו מהעיר Rothenburg! ובילינו כמה שעות נחמדות בגן החיות הזה (נחמד אבל לא יותר). בטוחה שיש עוד מה לעשות באיזור, אבל זה היה סוף הטיול שלנו והורדנו קצב…(דרך אגב- מהעיר נירנברג לא כל כך התלהבנו).

תהנו מהפליימוביל פארק! כיף גדול!

אשמח לענות על לשאלות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • Liora42

תודה!

הדירה נראית אחלה אבל לא מתאימה להרכב שלנו. אנחנו 2 משפחות, כל אחת עם 2 ילדים קטנים. מעדיפים למצוא בית גדול שמתאים לכולנו או 2 דירות צמודות במידה ולא ילך עם הבית..

אשמח לשמוע אם יש לך המלצה למקום שאפשר לעצור בו בדרך מאוסטריה לאיזור נירנברג.

לגבי העיירה שהמלצת את מתכוונת ל Rothenburg ob der Tauber?

ושאלה נוספת- הייתם גם בלגולנד? אני מתלבטת אם לוותר ולהסתפק רק בפליימוביל פארק…. לא רוצה לפצל למקום לינה נוסף ליד הלגולנד ולעשות אותו בדרך לנירנברג נראה לי קצת עמוס מידי.

• guygul

אז ככה:

אנחנו היינו אז עם הילדים כשהיו בני 1-8. והיינו בטיול של 15 ימים בגרמניה. מראש התכנית היתה לכלול גם את הלגולנד וגם את הפליימובלי פארק. זה היה מעולה מבחינת המגוון בטיול.

אז כמובן תלוי מה הרכב הגילאים ומה אורך הטיול. קחו בחשבון שהפליימוביל הוא פארק מאוד “פשוט”. כלומר, אין אטרקציות מרשימות במיוחד. זה מעין גן משחקים גדול מאוד כשנושא הפליימוביל הוף אותו לכייפי במיוחד. הילדים שלי אז, בכל הגילאים מאודדד נהנו (אוהבי פליימוביל גם מהבית).

ולכן הבילוי בלגולנד ובפליימוביל פארק הוא שונה. תראו מה מעניין אותכם (דרך אגב גם העלות שונה מאוד. בלגולנד הוצאנו מעל 1000 שח באותו יום. הפליימוביל פארק הוא בעלות זניחה).

לגבי בילוי בדרך לנירנברג. אני לא יודעת על איזה איזור את מדברת, אבל כל האיזור שבין הגבול מאוסטריה ומינכן, מלא באגמים ונופים יפים. אם האיזור הזה מעניין אתכם אז תמצואו הרבה מה לעשות בו. למעשה אפשר לבלות שם טיול שלם….

כמו שאמרתי- כשעלינו צפונה ביקרנו בעיירה Rothenburg ob der Tauber. כל כך אהבנו אותה, שהגענו אליה פעמיים. פעם אחת לבילוי ערב ופעם שניה לטיול יום שכלל “הליכה על החומות” שמסביב לעיירה. הילדים מאוד אהבו את הבילוי הזה.

• Liora42

תודה רבה. אנחנו עוד מתלבטים לגבי הלגולנד (הגדולים שלנו יהיו בני 5.5 וכמעט שבע. בטוח יהנו שם).

את 8 הלילות באוסטריה אנחנו נבלה באיזור ווילדר קייזר בעיירה שפאו. חיפשתי מידע לגבי כרטיסי הנחה איזוריים ונתקלתי בשאלה דומה שלך מלפני כמה שנים אז אני מנצלת את ההזדמנות להתייעץ גם על זה.

האם רכשתם את כרטיס KASC? אני עדיין מנסה להבין אם הכניסה לפארקים שעל ההרים היא בחינם או שצריך לשלם שם כניסה בנפרד? ובאיזה מששת העולמות הייתם בסוף?

המון תודה:)

• guygul

מצאתי סיכום שלי לכרטיס מ2012 למחיר הכרטיס. אני זוכרת שזה לא היה זול, אבל הלכנו לרוב העולמות, כך שזה השתלם. ולמעשה היינו שם פחות ימים מכם כי הטיול התחלק בין שני איזורים.

לגבי הלגולנד- אני הייתי מוותרת הפעם במקומך על הלגולנד. קודם כל הטיול הוא לא ארוך ועם זאת יש הרבה אטרקציות לילדים. נקודה נוספת- בהנחה שזה לא הטיול היחיד לשנים הקרובות, אז למינכן בטח תגיעו שוב ואז זה פשוט להגיע ללגולנד. לעומת זאת- המיקום של הפליימוביל הוא ממש לא מרכזי וסביר להניח שלשם לא מגיעים שוב בלי להתכוון.

Days

Adult

Child

1

18,50 €

9,50 €

2

28,00 €

14,00 €

3

34,00 €

17,00 €

4

39,00 €

19,50 €

• guygul

תדמייני שכל הנתונים מוצגים בטבלה...זה לא מוצג הכי ברור...

• אביבית555
                    אביבית555 נערך לאחרונה על ידי

הי ליאורה

אם הייתי מתגוררת באזור שפאו בהחלט הייתי רוכשת את כרטיס KASC . הוא נותן לכם כניסה חינמית לרכבלים וגם הנחה או כניסה חופשית לחלק מבריכות השחייה באזור. פארקי השעשועים כלולים במחיר הרכבל, אין עליהם תשלום נפרד.

התשלום הוא לפי ימים (מינימום יומיים) והעלות לכל יום נוסף פוחתת אז אם אתם מתכוונים לבלות את רוב הזמן באותו אזור כדאי לקנות את הכרטיס לתקופה המכסימלית האפשרית (אאל”ט 7 ימים) דבר שיאפשר לכם יותר גמישות.

אנחנו התגוררנו בעמק אלפבאכטל ואת רוב הזמן בילינו שם. אבל כן נסענו במיוחד לפארק המים המכושפים בסול, כולל תצפית יפיפייה מפסגת הוהא סלבה וזה היה אחד מהימים השווים של הטיול.

אם הילדים שלך אוהבים דינוזאורים אז שווה גם לנסוע לטריאסיק פארק שגם בו מלבד הדינוזאורים יש מרפסת תצפית מאד יפה (כלול בכרטיס).

אטרקציות נוספות באזור שקיבלנו לגביהם המלצות נהדרות אך לא הספקנו: Ellmi הצפרדע שליד הישוב Ellmau (יש באותו ישוב גם בריכות שנקראות Kaiserbad), קייזרוולט שממש בישוב שלכם ופארק הצבאים Aurach. מ 6 העולמות חברים שלי שהיו הכי פחות נהנו מאלפינולינו.

תהנו !!! אוסטריה נהדרת ומושלמת לילדים!!

• Liora42

תודה רבה! 
                      guygul זאת בהחלט לא הפעם האחרונה שנגיע למינכן בשנים הקרובות.. בראש אני כבר מתכננת את קיץ 2019 devil
                      המחירים עלו משמעותית משנת 2012 ועכשיו המחיר ההתחלתי ליומיים הוא 46.5 יורו למבוגר…. 

אביבית תודה על התגובה. בהחלט מרגיע אותי ששת העולומות כלולים במחיר של הכרטיס. התחלתי לחשוש שמדובר בהוצאה מטורפת ושאולי היינו צריכים לנסוע כמו כולם לאיזור זלצבורגלנד.
                      תוכלי לפרט קצת מה יש בדיוק בפארק הדינוזאורים ולאיזה גיל הפארק מתאים?

• guygul

העליה במחיר שציינת מסבירה לי עכשיו את העליה במחיר שחל גם במקומות הלינה…אנחנו מתכננים לחזור בקיץ 18 לאוסטריה ולא מצליחה למצוא דירות במחירים פחות מ130 יורו ללילה (בסטנדרט טוב ומעלה).

לגבי פארק הדינוזארים- גם אחנו ביקרנו שם. פארק מקסים. דומה ל-6 העולמות רק שעוסק בדינזוארים. תראי את התמונות בקישור.

• 9099765
                          9099765 נערך לאחרונה על ידי

את יכולה ללון בנירנברג עצמה. יש אפשרות לרכישת כרטיס עירוני ל48 שעות הכולל תחבורה ציבורית ומוזיאונים. בעיר יש מוזיאון צעצועים וגן חיות גדול והיא יכולה לענות על החלק העירוני ( אם קיים בתכנון ) של הטיול .

היציאה לפארק פליימוביל יכולה להיעשות כגיחה יומית מחוץ לעיר .

אנחנו בהתלבטות דומה וכרגע חוקרים את אפשרויות העיר.

• Liora42

guygul גם אני הופתעתי ממחירי הלינה, ציפיתי למחירים קצת יותר זולים. בסופו של דבר לקחנו דירת 4 חדרים נחמדה ב-140 יורו ללילה (אנחנו 2 משפחות). בקיץ האחרון היינו בהולנד (שלפי השמועות נחשבת ליקרה יותר מאוסטריה) ובמחיר הזה שכרנו בית גדול ומהמם הרבה יותר יותר מהדירה... 

אתם חוזרים שוב לאיזור ווילדר קייזר? כי שמרתי כמה מקומות לינה נחמדים סביב ה-100 יורו ללילה אם תרצי.

רננה תודה. נירנברג היא אופצייה אבל כרגע המחשבה היא להקדיש יום אחד לפארק פליימוביל, יום אחד לנירנברג ויום אחד  שוקלים לנסוע ל Rothenburg ob der Tauber שהומלצה כאן כך שלינה בבית או חווה באיזר פארק פלימוביל נראית לי כאופצייה ששווה בדיקה. בינתיים מצאתי חווה אחת שנראית מתאימה אבל אני מתקשה למצוא עוד. כמה עולה הכרטיס העירוני של נירנברג? יש לך המלצה על מקום לינה ספיציפי בתוך העיר?

• 9099765
                              9099765 נערך לאחרונה על ידי

כרטיס נירנברג

מלון מובנפיק

בהצלחה

• guygul

Liora24 הפעם אנחנו נוסעים למחוז VORARLBERG. למרות שבשמחה גם הייתי חוזרת לווילדר קייזר Smile

גם אנחנו בקיץ האחרון היינו בהולנד ולקחנו דירה חלומית עם גינה ב-100 יורו ללילה. הפעם זה ממש קשה! בסוף אצטרך להתפשר איכשהו.

• Liora42

בהצלחה עם הדירה.

אני אעקוב אחרי הטיפים שלך על האיזור  כשיהיו Smile

• Liora42

guygul אני אנצל את ההזדמנות לשאלה נוספת. ראיתי באחד הפוסטים הישנים שלך שתיכננתם ללכת לפארק Schloss Thurn ולמופע אבירים. הייתם בסוף בפארק או במופע? אשמח לשמוע איך היה ובאיזה מופע אבירים מדובר. תודה!

• guygul

נכון. משיטוט באתרים, זה נראה מקום מאוד מוצלח וגם המופע נחשב לכזה. אבל כבר בשלב התכנונים, הבנתי שזה מחוץ למסלול שלי והחלטתי לוותר. 

המופע כבר קרוב יותר לגבול עם צ’כיה ולכן זה די מחוץ למסלול.

לגבי הפארק, מכיוון שזה היה הטיול בו הלכנו ללגולנד ולפליימוביל פארק, לא באמת היה צורך בפארק נוסף.

• אביבית555
                                        אביבית555 נערך לאחרונה על ידי

הי ליאורה

אנחנו היינו בפארק הדינוזאורים עם ילדים בגילאי רבע ל 5 ו 7 וזה ממש התאים. עשינו שם גם מסלול הליכה של כשעה לפסגה והיה באמת יום מושלם.

אבל כיוון שזה קצת יותר רחוק מהעולמות האחרים ממליצה לנסוע רק אם הילדים בקטע של דינוזאורים כי משחקים שווים , מסלולי הליכה ונוף מקסים יש גם בעולמות האחרים.

• 1 / 1
                                        • פוסט ראשון
                                          פוסט אחרון