סנובורד (פעם ראשונה בחיים) בבולגריה - עזרה בבקשה
-
גילוי נאות – אני יודע שהודעות כאלה מיד גוררות גלגול עיניים וחוסר תגובה (“מה, הוא לא יכול להתאמץ קצת ולחפש בעצמו?!”), אבל בחיים לא גלשתי והבן שלי מקבל רגילה באזור חנוכה ורוצה לצאת לסקי, לשבוע.
חיפשתי חבילות וכולם מציעים לינואר והלאה.עברתי על הטיפים באתר וקיבלתי קצת מידע, אבל כיוון ששלג זה תחום חדש עבורי אני אשמח לקצת עזרה מהמומחים כאן.
- בולגריה – כן או לא? ואם כן – איפה כדאי?
- יש בכלל שלג בבולגריה בחנוכה?...
- חבילה מהארץ? חבילה שם? האם בכלל צריך “חבילה” או שאפשר לבנות את הכל בצורה עצמאית?
כל עזרה תתקבל בברכה! תודה
-
שלום,
חג חנוכה יוצא השנה באמצע דצמבר, וההמלצה הכמעט קבועה, בפורום, לתקופה הזאת, היא לנסוע לאתרים גבוהים. אתרי הגלישה בבולגריה לא גבוהים, וקיים סיכוי שלא יהיה מספיק שלג. זאת גם הסיבה שהחברות המסחריות מציעות לינואר ואילך.
-
שים לב שבבנסקו איזור הלימוד הוא באתר עצמו, כך שתצטרך לשלם על סקי פס מלא גם עבור 2-3 ימי הלימוד הראשונים שלכם, לפני שתוכלו באמת לגלוש.
מומלץ לבדוק אתרים אחרים, עם הדרכה טובה יותר ואיזור לימוד ייעודי שלא דורש סקי פס לאתר.
-
קודם כל ד’’ש מהדאגה והפרגון לבן!!!
אם אתם ספונטנים חכו לשבוע לפני התאריך המדובר, כנסו לhttp://www.banskoski.com/en
ותוכל לראות את מצב השלג במצלמות וכן בגובה השלג ולהחליט האם זה מצב סביר לגלישה.
אם כן תוכל להזמין טיסה בWIZZ AIR בלוגריה אייר ולפעמים ישראייר במחירים זולים (מקסימום שמונה מאות ש’’ח אמנם בחלק מהחברות עם מטען יד בלבד).
להזמין לינה דרך בוקינג או בקמפינסקי ודומיו -סטייל גבוה או במלונות זולים מאוד. כדי לבדוק מרחק מהגונדולה שיהיה סביר להליכה יומית.
אמנם התגובה לפני כתבו שיש לשלם סקי פס גם על הימים הראשונים, אבל אין אתר שתמצאו הדרכה+סקי פס בכזה מחיר.
אלא שבשביל לנסוע לבד וללמוד לגלוש לבד צריך להיות דובר אנגלית!!!!
חפש תגובות קודמות שלי בפורום משנה זו כתבתי פירוט על נסיעתי האחרונה לבנסקו.
בהצלחה!!!!