ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הכנסת פיצוחים לארה"ב.

פורום צפון אמריקה
    6
    7
    4997
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Tal_3567899
      Tal_3567899 נערך לאחרונה על ידי

היי , מישהו יודע אולי אם מותר לקחת איתי במזוודה פיצוחים כמו גרעיני אבטיח והפיצוחים שבתמונה?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dafna589
        dafna589 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו תמיד לוקחים חטיפים ופיצוחים, בעלי צמחוני והוא דואג ל”אספקה”, גם בתיק שעולה למטוס. פעם אחת שאלו אותנו אם יש לנו אוכל בתיק (נדמה לי שהיו שם כלבים שהריחו משהו) וכשהראנו להם מה יש לנו, נתנו לנו לעבור.

זה הניסיון האישי שלנו, כדאי לברר מה בדיוק אומר החוק מבחינת כמויות.

• Tal_3567899
          Tal_3567899 נערך לאחרונה על ידי

אני מתכוונת לשים את זה במזוודה .

השאלה זה אם גרעיני אבטיח נכללים בקטגוריה של זרעים , כי את זה הבנתי שאסור להכניס לארה"ב.

• KH30
            KH30 נערך לאחרונה על ידי

אחד הדברים שלומדים בארה”ב (ובחו”ל בכלל) זה שלא משחקים עם החוק, לא מעגלים פינות ובכלל אם אומרים לך משהו שאסור ויש לך ספק אם אסור כדאי מאוד שתצהיר על כך מראש, כי אחרת השקר/ההסתרה הוא הרבה יותר גרוע. יכול להיות שמדובר בהבדלים בין תרבויות אבל חשוב שתבינו את המשמעות של התנהגות שכזו.

כידוע, כל מי שנוחת בארה”ב ממלא הצהרה בכתב טרם הנחיתה, בשם כל המשפחה, שבה הוא מצהיר שאין לו כל מיני תבלינים/מוצרים מן הצומח/חיות וכו’, ההצהרה איננה ממש מפורטת  אך באופן ברור- כל מה שהוא מן הצומח ויכול לגרום לנזק לסביבה בגלל חיידק ביולוגי כזה או אחר מהווה בהגדרה כסכנה לשלום הציבור בארה”ב ויש להצהיר עליו לפני שנכנסים לארה”ב.

לכן, אם יגלו שאכן “הברחתם” יכול מאוד להיות שרק יגידו לכם לזרוק, יכול להיות שיעבירו ויכול להיות שרק יקנסו אותכם בכמה מאות $ אבל גם יכול להיות שהפקיד יראה בכך הצהרת שקר וימנע כניסה, לא חבל?

אז למה לקחת סיכון? פשוט תצהירו מה יש לכם בטופס, תראו לפקיד מה הבאתם ואם יגידו לכם שזה בסדר אז הכל מעולה ואם לזרוק אז תזרקו.

אגב, אם כבר עדיף לשים את זה לא במזוודה אלא בתיק יד, כדי שתראו לפקיד מה יש לכם ויאשר , לעומת מזוודה שאולי יאתרו את זה בסריקה, עד שישלפו אותה ועד שאתם תעברו ביקורת דרכונים ורק אז תעברו (אולי) ביקורת נוספת לצורך פתיחת מזוודה בשביל בדיקת המוצרים.

בכלל, לא ברור לי מדוע יש לקחת מוצרים כאלה מהארץ הרי בקלות תוכלו למצוא שפע חנויות ומוצרים זהים/דומים בארה”ב.

תבלו!

• dhz
              dhz נערך לאחרונה על ידי

ניתן לקנות בארה”ב גרעיני חמניות וכמובן גם חטיפים כדוגמת המנצ’יז.  אני קניתי חבילות קטנות של שקדים מעושנים, שהיו מאד טעימים.  אגב, המונח לתערובות מסוג המנצ’יז הוא Trail Mix, כי אני חושב שאנשים קונים את זה כחטיפים לזמן של טיולי הליכה.  לא בטוח לגבי גרעיני אבטיח.   למה להסתבך בהבאתם מהארץ?

• דוקטור דו ליטל
                דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

אם תצהירו עליהם אין שום בעיה, מכסימום יזרקו לכם אותם

אם לא תצהירו (בטופס המכס) גם אם מותר להעביר אותם אם יתפסו אתכם זהו ניסיון הברחה שזו עבירה פלילית.

יכול להיות שיהיה מוכס סלחן שרק יכעס קצת, יכול להיות אחד קצת יותר קפדן שיחליט לפעול לפי החוק.

לשיקולכם

• kfine
                  kfine נערך לאחרונה על ידי

אני הבאתי גרעיני אבטיח לחבר שביקש. לא סימנתי ותפסו אותי. רצו 300$. ככ נבהלתי והייתי היסטרית אז בסוף ויתרו לי…

חוויה לא שווה בכל

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון