26 ימים בתאילנד
-
שלום לכולם.
יש לי 26 יום בתאילנד, איך לסדר את הימים?איפה להתחיל? איפה כדי להיות?
כאשר יש ב3/12 את הפול מון..
מגיע לתאילנד ב26/12
תודה!
-
לא ברור..
מתי אתה טס? בנובמבר או דצמבר?
-
כן, הייתי קצת לא ברור.
אני נמצא כרגע בויאטנם, אז תוך כדי טיול רשמתי..

אז ככה, אני מתכנן לטוס לתאילנד ב25/11 ולהיות שם כ26 ימים. הפולמון בתאריך ה3/12, בין לבין יש 7/8 ימים..
הפולמון עשה לי קצת שינוי התוכניות..
אז איך לסדר את המסלול שזה יסתדר?
עכשיו היה לי קצת זמן, אז חשבתי לעשות יומיים בנגקוק, ארבעה קוסמוי ואז קופנגן.. וכו'..
אם יש לך עוד המלצות, אשמח.

-
תרד מהפול מון. זה רק יסבך וייקר לך את כל הטיול. מינימום חמישה לילות בחוף של המסיבה, אם תבחר ללון בחוף אחר תיאלץ לשלם משהו כמו 2,000 באט למונית…
מה ההרכב שלך? לבד? עם חבר? חברים? חברה?
-
תשאיר את בנגקוק לסוף.
תתחיל בקוסמוי.3 לילות.
אם אתה מתכוון להישאר בקופנגן אז תצטרך 5 לילות כי זה מה שמרבית המלונות ידרשו באיזור של חוף האדרין.
תוכל להישאר בקוסמוי ולתת גיחה לקופנגן ביום של המסיבה ולחזור למחרת לקוסמוי ולטוס משם להמשך טיול.לדעתי זה עדיף כי ישיותר מה לעשות בקוסמוי.
טוס לפוקט ל 5 ימים.יש שם חיי לילה מצויינים וטיולי שייט נהדרים.
תוכל להמשיך משם לקראבי או לקופיפי (מעבורת ולאחר מכן טיסה לצפון(מקראבי או מפוקט) לראות קצת טבע ונופים.
סיום בבנגקוק למספר ימים.
-
בגדול שרייניתי לי חדר ב small bungalows מקום שאני רוצה להגיע אליו בקופנגן מ4/12, רק שהוא נמצא בצד השני מחוף האדרין.
אני די חושב להגיע לקוסמוי להיות שם עד הפולמון ומיד אחרי להגיע למקום הנ"ל..
אתה בטוח ש2000 באט מונית?!?
אני לבד..
-
לדעתי הוא התכוון ל 200 באט.וזה גם הגיוני.
אגב. הפול מון זה "ערסיאדה" אחת גדולה.ואם אתה מתכוון למה שכתבת (לשהות בקופנגן מ 4 דצמבר והלאה) אז תדע שהאי די מתרוקן לאחר הפול מון ודי משעמם
-
לא, שמעתי שנסיעה מהחוף השני (ת’ונג סלה) אורכת כארבעים דקות, ועולה 2,000 באט (אני עצמי לא הייתי בקופנגן). לפחות במסיבה, מכיוון שהם מנצלים את זה עד תום.
-
היינו לפני כ3-4 שנים בפול מון היתה באמת חוויה, לא יותר מדי ערסים אבל אולי דברים השתנו.