שאלה למומחי הקרוזים
-
הי,
מתחילים לחשוב על טיול בר מצווה, שיתקיים בחגים 2019 (סוף ספטמבר).
אחד התכנונים הוא קרוז של רויאל קאריביין לקאריביים. זה יקרה איפשהו באמצע - סוף אוקטובר, תאריכים עדיין לא סגורים.
מאחר ואנחנו משפחה של 2 הורים + 2 ילדים שיהיו בגילאי 13 ו9, הכוונה היא ללכת על 2 חדרי מרפסת עם דלת מקשרת.
ולשאלה: מאחר ואנחנו יודעים פחות או יותר את התאריכים, וכן את סוג החדרים שנרצה - מתי המועד האידיאלי לטעמכם להזמין? ממה שקראתי, במידה ורוצים תאריכים די ספציפיים וחדרים ספציפיים עדיף להזמין מוקדם. מצד שני, המבצעים של רויאל לא חלים על מועדים כ"כ מאוחרים.
דילמה לא?
אשמח לתובנות.
-
אני בעד להזמין מראש.
אבל לא קרוז לקריביים בספטמבר כי מזג האוויר גרוע ויש סיכוי טוב לסופות.
-
היי
מניסיון אישי שלי (אומנם בלי ילדים) אין צורך בחדר עם מרפסת, זה סתם מייקר והסיבה שאין צורך מרפסת היא מכיוון שכמעט ולא נמצאים בחדר חוץ מלישון ולהתקלח.
חדרים פנימיים עם דלת מקשרת בסיפון גבוה (7, 8, או 9) מספיק בהחלט.
עצה נוספת, לא מומלץ ספטמבר אוקטובר זה תקופה של הוריקנים. ממליצה לך לפנות לחברת סנורמה לבדוק מחירים.
בהצלחה.
-
תודה,
מודעים לעניין העונה והמינוסים שלה, ועדיין הטיול יקרה בחגי תשרי 2019 בעיקר בגלל שילוב של ביקורים משפחתיים שכבר נסגרו.
-
אהובה שלום,
נדמה לי שעל סנורמה כבר דנו בשרשור אחר כאן. לא יקרה מבחינתי, אין סיבה לשלם להם את הפרמיה

לעניין חדר פנימי, אני לא רואה אותנו מסתדרים בחדר פנימי, מוכן לשלם את האקסטרא תמורת מרפסת לים. זו פרמיה שאני כן מוכן לשלם

-
ממליץ לעקוב אחרי המבצעים של רויאל קרביאן. הספינות הגדולות כבר משובצות למסלולים שלהן באוקטובר 2019 . יש מבצעים שכוללים תשלומי מקדמות נמוכות של 250$ לאדם למשל. בכל מקרה התשלום המלא עבור הקרוז הוא 3 חודשים לפניו ועד אז ניתן לבטל והמקדמה מוחזרת במלואה.
ניתן להזמין ישירות באתר של רויאל . המחיר אמור להיות זהה גם אצל סוכן (ישראלי (לא קראתי פה את הדיון שהיה על סנורמה..) או אמריקאי) רק שלפעמים לסוכן יש אופציה לצופרים נוספים בדמות כסף לבזבוזים על האוניה.
יש קבוצת פייסבוק שנקראת הכל לקרוז בה ניתן להעזר ולהתעדכן על מבצעים.
-
הזמנתי כבר כמה פעמים קרוזים דרך סוכנת ומעולם לא שילמתי פרמייה, בדקתי את המחיר שהוצע לי מול המחיר באתר הבית של רויאל קריביאן ולא היו הבדלים במחיר.
כמובן תעשה כרצונך מה שחשוב שתהנו בקרוז.
-
היי,
אנחנו הזמנו קרוז לאפריל הקרוב, אתת הקרוז המנו כ-שנה לפני. אל חשוב לי לצין שמבהלך הזמן בדקתי כל כמה ימים את המחיק של הקרוז, ברגע שראיתי שיש מבצע\מחיר נמוך יותר ממה ששילמתי יישר התקשרתי לרויאל והם השווה את המחיר.
לגבי חדר עם מרפסת עשיתי על זה תחקיר דיי מעמיק והבנתי מחברים שלנו שעשו מספר קרוזים בעבר שאין כמו התחושה של לקום בבוקר ולשתות קפה על הים, אז אומנם זה יותר ייקר מחדר פנימי אבל אם כבר הגענו לצד השני של העולם למה לא להשקיע עוד קצת..
הערה חובה- ביום שישי חל ה-Black Friday ממליץ לך בחום להיכנס לראות האם יש הנחות\מבצעים.
כמו כן כפי שכתבו פה לפניי אתה יכול להזמין ועדיין להתחרט שלושה חודשים לפני ולקבל החזר מלא(אל תשכח לבדוק אחת למספר ימים אם שינו מחירים ולהתקשר-רויאל מחוייבים לתת את המחיר הנמוך ביותר ולהשוות את המחיר)
-
הי
בדיוק ראיתי שיש מבצע לאוקטובר 2019 50% הנחה על האדם השני.
הם אמרו שאפשר להזמין עכשיו ואם יהיה מבצע אחר ישוו מחירים
מדברת על הסימפוני ממיאמי.
פוריה
-
הי פוריה,
גם אני קיבלתי את ההצעה הזו מרויאל, אבל הסימפוני יקרה באופן משמעותי מאלור/אואזיס משום מה. גם עם המבצע המחיר היה יחסית יקר, אז החלטתי להמתין.
-
האם כדאי להמתין?
למתי לדעתך??
תודה
-
זו בדיוק היתה השאלה המקורית שלי

-
הספינה הסימפוני ברור שיקרה יותר, היא עדיין לא עלתה לים זאת ספינה חדשה.
-
היינו לפני שנה על ה ALLURE.
מתי להזמין ? כמה שיותר מוקדם.
כפי שאמרו לך, תמיד תוכל לתקן מחיר או לבטל, עד ה FINAL PAYMENT DAY שהוא 90 יום כמדומני.
סנורמה ? הצחקתם אותי.
רק דרך סוכן אמריקאי. נותן הנחות צופר’ים ו OBC.
אנחנו הזמנו מ cruises-n-more.com אחלה שירות.
נתנו לנו הרבה OBC והסכימו להפוך חלק להנחה. קיבלנו 2 חבילות SODA לשבוע לילדים (בגלל תשלום באמריקן אקספרס.. אפילו שהוא ישראלי).
אם נשאר לכם OBC בסוף הקרוז, אז ביום האחרון, ללכת לקזינו ולהמיר ל $$$ . יש עמלה של 7% נדמה לי , אבל ככה מקבלים את הכסף והוא לא הולך לאיבוד.
בגלל עלויות , לקחנו חדר עם מרפסת, ועוד חדר ממולו (חדר פנימי) לילדים הבגירים שלנו.
נ.ב. נדמה לי שכתבתי על זה – השתמשנו ב ROUTER אלחוטי , שבאמצעות משתמש אחד שעליו שילמנו, יצר לנו WIFI משלנו בחדר לכל המכשירים

-
סליחה אבל מה זה OBC???
-
-
OBC זו אחת הדוגמאות (יש עוד) ללמה עדיף להימנע מסונורמה.
-
תודה על התשובה המושקעת.
קראתי בcruise critic שרויאל מתחילים לחסום את האפשרות להשתמש בtravel routers. ידוע לך משהו על זה? לא היו לכם בעיות עם הנושא?
-
לא יודע למה אתה מתכוון.
האם לעובדה שאנחנו מישראל ומזמינים מסוכן אמריקאי ?
לא היתה לנו שום בעיה.
-
מתכוון לכך שהם חוסמים את האפשרות להתחבר לרשת האינטרנט שלהם ע"י חסימת הmac address של המכשירים הללו. קראתי דיווחים על חסימות ומצד שני דיווחים אחרים על כך שהכל עבר חלק. אולי זה תלוי הbrand של הראוטר... לך תדע...