טיסה עם יונייטד לארצות הברית
-
מישהו טס עם יונייטד ויכול לחוות דעה. במיוחד אם מישהו טס עם ילדים. יש בידור בטיסה לילדים? ארוחות ילדים? אם יש קונקשיין בארצות הברית בטיסת ההמשך מקבלים ארוחה?
-
יש בטיסה הבינלאומית ארוחת ילדים אבל צריך להזמין מראש.
בטיסות המשך אין ארוחות חינם, רק שתיה, אפשר לקנות חטיפים או משהו קל לאכול.
לגבי בידור לילדים, יש, אבל לא יודעת לגבי עברית.
-
הי
אני בדיוק מעלה בחלקים את הבלוג שלי.
תוכלי להכנס דרך החתימה שלי.
מוזמנת לקרוא על יונייטד. הייתה לנו חוויה טובה
-
המערכת בידור מאוד עשירה
יש בה גם תכנים מתורגמים ( כתוביות ) על הרוב לא -
היי ,
יוניטד חברה שמדורגת נמוך למדי.
בערך כמו אלעל ברמת שירות וצפיפות.
-
יותר טובים מאל על מבחינת בידורית אישית לנוסע
-
טסתי עם יונייטד מספר פעמים לארה”ב. אם מדובר בטיסה לניוארק, זה רעיון טוב. הם טובים בטיסה הבינלאומית. מטוס הואינג 777 עם מערכת בידור ו- VOD (אני מניח שזה די סטנדרטי היום) . שירות סביר. השדה בניוארק לדעתי גם כן סביר ודי נוח.
אם מדובר בשימוש ביונייטד לטיסה למקום אחר (כלומר, עם טיסת המשך שהקונקשיין בניוארק) אז אני פחות ממליץ. יונייטד איננה חברת התעופה הטובה ביותר בארה”ב. בכל החברות השירות בטיסות הפנימיות גרוע. ליונייטד יש רקורד גרוע של תקלות ואיחורים, שאני יכול להעיד עליו ממספר נסיעות שלי איתם בטיסות פנימיות (שהן חלק מהטיסה הבינלאומית). בנסיעה האחרונה שלי איתם ב- 2015, חזרתי לארץ באיחור של יום בגללם.
-
זה בא בחבילה אחת. טיסה מהארץ לניו יורק ומשם טיסת המשך. זו לא הייתה הבחירה הראשונה שלי אבל בסוף נשארתי עם הטיסה הזו. מקווה שנופתע לטובה מטיסת הפנים.
-
בטראנס אטלנטי יש VOD כשחלק קטן מהסרטים מתורגמים לעבריתיש גם כל מיני שעשועים בסיסיים במערכת הבידור.
יש לפחות איש צוות אחד שדובר עברית, בד”כ יותר.
ארוחות ילדים צריך להזמין מראש.
טיסות פנימיות לא משהו, ארוחות לא כלולות במחיר הכרטיס.
לדעתי טוב יותר לאכול משהו בטרמינל בניו ארק מאשר לרכוש חמגשית או כריך במטוס.
השאלה תמיד מהן האלטרנטיבות.
-
מסכימה לגמרי שעדיף בנסיבות כאלו לרכוש אוכל ולהביא לטיסה רק לדעתי לא נספיק כי כל הקונקשיין הוא שעתיים. אחרי חפירת מערכת הטיסות וביטול הטיסה שהזמנתי במקור (בוטלה לאחר שרכשתי) זו האפשרות הסבירה ביותר להגיע ללאס וגאס מבלי לעצור בלוס אנגלס, ללון שם לילה ולעלות על טיסה למחרת. ככה נוחתים בוגאס.
-
אני התכוונתי לאכול בטרמינל, אבל בשעתיים להערכתי לא תספיקוהטיסה לוגאס די ארוכה, כנראה שתקנו משהו במטוס.
כנראה שתשקיעו בערך 10$ לאדם, בכל מסעדת פועלים ישראלית תשלמו יותר עבור חמגשית דומה, לא עניין גדול.
-
תמיד מפתיע אותי עד כמה אנשים מתנגדים לרכישת כריך או חטיף במטוס. תוספת של 10$ לאדם בטיול שעולה עשרות אלפי שקלים.
זה לא שהאוכל בשדה יהיה יותר זול…
אישית מאד אוהבת את קופסאות החטיפים שיש ביונייטד. יותר קליל לי מאשר כריך.
-
אין לי בעיה לרכוש בטיסה . רק הבנתי שלפעמים אין מספיק לרכישה וגם צריך לקלוע לטעם הילדים. אז עדיף להצטייד לפני. זו טיסה של 5 שעות.
-
אנו מצטיידים בכריכים עם גבינה קשה. שתייה קלה מחלקים. אם מצהירים, אין בעיה להכניס כאלה לארה”ב לטיסת ההמשך.
-
קיבלתי פעם הסבר מעניין על התופעהההסבר לא תקף לפותחת השרשור יעל, שהסבירה שהסיבה שלה אחרת.
בהכללה גסה (מאוד) יש שני סוגים של רוכשים של כרטיסי טיסה.
- כאלה שצריכים להגיע ליעד כלשהו. הם מחפשים כרטיס לפי הפרמטרים שלהם כמו נוחות מחיר שעות טיסה וכו’.
בהתאם הם רוכשים כרטיס. אם לא צריך מזוודה לתא המטען אז לא רוכשים ואם צריך אז רוכשים. אם לא צריך ארוחה אז לא רוכשים ואם צריך אז רוכשים.
מה שמעניין אותם זו העסקה והמחיר הכולל של העסקה אחרי שסכמו את כל המרכיבים.
- כאלה שרוצים לטוס. הם רוצים חווית טיסה ולכן החוויה צריכה לכלול צ’ק אין עם מזוודה, חמגשית, וכו’.
הם רוצים את כל החוויה כלולה במחיר, אין מצב שהם ירוו נחת אם לא יקבלו שמיכה וכרית, את החמגשית עם הסכו”ם החד פעמי והכוס הקטנה עם המים.
אם מחיר הכרטיס לא יכלול בתוכו את הובלת המזוודה או החמגשית מבחינתם החוויה נפגמה, הבעיה היא לא 10$, גם אם תוכיחי להם שהעסקה זהה בכל מרכיביה והמחיר יהיה יותר זול אם ישלמו על הארוחה בנפרד ולא בדיל הם עדיין לא יסכימו, כי בדיל במחיר הגבוה יותר הארוחה “בחינם”.
יש אנלוגיה מסויימת עם אלו שמעדיפים מלון עם הכל כלול ואלו שרוצים לשלם בנפרד על כל ארוחה ואולי כל מנה בארוחה.
-
בגדול נכון. היה מרגיע אותי לדעת שבטיסת פנים יש ארוחות ילדים בלי שאצטרך לבצע חיפושים בשדה תעופה. וגם רכישה אופציונלית במטוס מהווה הימור (מה יהיה) מה שמחייב אותי בכל מקרה להגיע ערוכה עם אוכל לטיסה. המחיר הוא פחות הנקודה בנסיבות אלו
-
טיסת פנים עם יונטיידהי
מניסיון, האוכל היה בלתי אכיל ולא שאנחנו מפונקים
בטיסת הפנים הראשונה הזמנתי המבורגר לילד והוא היה בלתי אכיל – סוג של כריך בייילגה בשקית מוכנה עם חתיכת בשר. זה אפילו לא עבר את מבחן העין והשקית מיד נזרקה.
שלא לדבר על זה שאין להם פתרונות לטבעוניים/ צמחוניים.
הקופסה לילדים מכילה בעיקר ממתקים. מילא משהו שווה אבל זה היה סוג של גומי לא ברור.
בקיצור- בלי קשר לעלות, לא מומלץ.
מסביבנו, אנשים עלו עם קפה, פיצה אישית וכריכים, אז בטיסת פנים הבאה כבר הצטיידנו וזה לא שמזבזים זמן בשדה.
הכל מוכן. זה לא שצריך לחכות שהפיצה תהיה מוכנה.
בקונה, הוואי, היה פס מוכן של פיצות. צריך היה לאסוף ולשלם בקופה.
אני מצטטת את מה שכתבתי בבלוג:
טיפים לטיסות פנים:
טיפ #1 - להגיע עם אוכל. האוכל שמוכרים במטוס בלתי אכיל . ניתן לרכוש בשדה פיצה/ המבורגר/ כריכים / קפה ולעלות איתם למטוס
טיפ #2- להוריד מראש את האפליקציה של יונייטד. בטיסה התחברנו לאינטרנט האלחוטי (בחינם בטיסות פנים) ויכולנו לצפות בסרטים ובתכנים שהם מציעים.
טיפ #3 – הורדנו בארץ סרטים בדיבוב עברי /עם תרגום לקטנצ'יק בחבורה.
טיפ #4 – להביא מהבית אוזניות אישיות, שמיכה וכרית צוואר. בפורום המליצו על אטמי אוזניים הייר טק ואני מצטרפת בחום להמלצה (נמכרות בסופר פארם)
-
פסיכולוגיה זה דבר מעניין.
כמו שאני מנסה עשרות פעמים להסביר שלא חייבים לחפש מלון עם “חניה חינם” אלא להסתכל על המחיר הסופי.
מלון ב 180$ וחניה חינם יותר יקר ממלון ב 140$ ו”חניה במחיר מופקע” של 30$.
לא מבינה איך אנשים לא קולטים את זה!
-
אולי זה יפתיע אותך אבל אין לי בעית קליטה הסברתי כבר שאני נוסעת עם שלושה קטנטנים ועם שעתיים קונקשיין אין לי זמן לרכוש להם אוכל וקראתי בעבר שלא תמיד אוכל לרכישה זמין בטיסה לפחות לא כל המבחר. אם רכישת ארוחה ב 10 דולר היתה ענין מבחינתי כנראה לא הייתי יוצאת לטיול מותרות של שלושה שבועות בארצות הברית
-
ויותר מזה. הטחסה המקורית שרכשתי הייתה עם סוויס שכללה ארוחות לאורך כל הדרך. הטיסה בוטלה ועברנו ליונייטד. אם הייתי מזמינה לבד יונייטד הייתי משלמת 2500 דולר יותר. כך שההגיון של שלם בזול על הטיסה ותשלים את המסביב אחר כך לא עובד כאן כי יונייטד הרהה יותר יקר ונותן הרבה פחות