המלצה ליעד אקזוטי
-
שלום לכולם,
אני רוצה לעשות חופשה בת 5-7 ימים בחודש מרץ בשביל להציע נישואים. התקציב שלי למלונות ולטיסות הוא בערך 7500 שקלים.
אני מחפש יעד קודם כל יפה ולא משעמם, יעד שלא יהיה בו קר במרץ ושתהיה בו נגישות לאוכל כשר. חשבתי בהתחלה על זנזיבר אבל חופשה בת שבוע היא בתקציב כפול מהתקציב האפשרי בשבילי.
אשמח אם תמליצו לי על יעד כזה.
תודה רבה לכל העוזרים!
-
ענינו לך על הנושא הזה לפחות בשלושה שרשורים שונים..
למה לפתוח כל פעם שרשור נוסף?
למה לא להתקדם עם הקודם ולהתייחס למה שרושמים לך?
-
-
צודק. טעות שלי
-
הוא עשה היום העתק-הדבק עם אותו מלל ופירסם אותו כמעט בכל הפורומים באתר…
-
פרסמתי ב3 פורומים שרלוונטים אליי זה לא שעשיתי בכוונה כדי להרגיז אלא בגלל שאין פורום אחד כללי אלא פורום לפי יבשת. עשיתי טעות התנצלתי אז למה כל העליהום
-
לגבי פורום אפריקה אמרת בעצמך שהוא אינו רלוונטי אליך.יעד מאוד “אקזוטי” הרי יהיה מן הסתם בעל טיסה ארוכה ויקרה מכדי להתאים לתקציב שלך ולזמן המאוד קצר שיש בידך. אז מה יעזור לקבל המלצות על יפן, על וייטנאם או על מאוריציוס? ובמקומות כה אקזוטיים, גם לא תמיד יש בכלל נגישות לאוכל כשר.
שאלת בעבר ונענית, ושוב שאלת, ושוב נענית וחוזר חלילה. אין טעם לשאול שוב ושוב ושסתם נזרוק באוויר את כל שמות מדינות העולם, הגיע הזמן לשבת ולהחליט.
-
יש לך 5 ימים
העיתוי חודש מרץ
התקציב קצר.
כשרות.
מכאן אקזוטי לא נראה לי ריאלי בנתונים האלו
לא תטוס יומיים כדי להציע נישואים ותחזור שוב יומיים,נכון?
כדאי להתביית אל היעדים שריאליים עבורך---
עיר גדולה-אירופאית- בטווח טיסה קצר- אולי כזו שיש אליה טיסות מוזלות בחודש מרץ- שיש בה אופציות לאוכל כשר…
ואז--- תשאל איפה באותה עיר כדאי להציע נישואים?
(למרות שאני לא כל כך מבינה מה כל כך חשוב במיקום של ההצעה עצמה-זו סתם הערת צדדית ממרום שנותיי).
תתמקד ותבחר
ואז תוכל גם לבחור את המיקום הכי מרשים/רומנטי/אינטימי/גדול באותה עיר.