ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הרוקיס הקנדיים וונקובר

פורום צפון אמריקה
    13
    50
    13851
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • דבורה ברקן
      דבורה ברקן נערך לאחרונה על ידי

שאלות נוספות להרי הרוקיז וונקובר.

היי,

שואלת שוב,אולי למישהו יש תשובה.

לבסוף,אחרי התחבטוחות,הוחלט על 3 לילות בוונקובר ורק לילה אחד בויקטוריה,לפני הטיסה לקלגרי שמשם נטייל בהרי הרוקיז.

שאלותי-

1.מחוץ לסיפורי הטיול כאן ,שבהם ראיתי את מקומות הלינה-האם יש למישהו הצעה ללינה בונקובר המתאימה ל2 זוגות מבלי שצריך לקחת משכנתא?

2.באיזה איזור בוונקובר הכי מומלץ ללון?

3.האם מישהו טייל בוונקובר  ללא רכב?

נראה לי קצת מסורבל לשכור רכב ליומיים,לעלות איתו על מעבורת לויקטוריה,להחזירו כעבור יום בויקטוריה לפני הטיסה לקלגרי.

אודה מאוד להתייחסותכם.

דבורה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יובל ש.
        יובל ש. נערך לאחרונה על ידי

היי דבורה,

1. המלונות בונקובר אכן יקרים, אם התקציב שלך הוא פחות מ-$300 דולר קנדי ללילה יהיה לך קשה עד בלתי אפשרי למצוא לינה במלון נורמלי במרכז העיר. אפשר לנסות למצוא AirBnB, או B&B בצפון ונקובר (במקרה כזה כדאי שיהיה אוטו) או ללון במלון מדרום למרכז העיר (למשל, ב-Richmond) ולנסוע ברכבת פנימה. צריך לחפש מלונות שקרובים לתחנה של SkyTrain (הרכבת הקלה המהירה).
        2. אני בכל זאת תמיד שם את הלקוחות שלי במלון במרכז העיר, כי זה הסידור הכי נוח לטיול עצמו, ולא צריך לבזבז זמן על נסיעות. זה כמו לנסוע לניו יורק וללון במנהטן לעומת ללון בניו ג׳רזי.
        3. אין צורך ברכב בונקובר אם אתם לנים במרכז העיר. אם מחוץ למרכז, אז כאמור זה כדאי אם מקום הלינה הוא לא ליד תחנת SkyTrain.
        4. אם אתם עושים רק לילה אחד בויקטוריה, קצת חבל לקחת רכב במיוחד ליומיים רק בשביל זה. אם אתם מרגישים שאתם חייבים לראות את ויקטוריה, אפשר לשקול להגיע לשם בטיול יום מאורגן שכולל את גני בוצ׳ארט – אפשר עם אוטובוס שעולה על המעבורות (עולה בסביבות $200 קנדי לאדם). זה אמנם תיירותי ודי מגביל, אבל זה יחסוך לכם את כל הסיפור של השכרת הרכב וגם את המעבר בין המלונות. עוד אפשרות סבירה היא לוותר על ויקטוריה – בונקובר יש המון מה לראות ולעשות ב-3 ימים.

• דבורה ברקן

תודה,יובל.

נתת לי עוד כמה נקודות למחשבה.

אכן,ראיתי כמה בתי מלון לא מאוד במרכז ולא ידעתי אם כדאי .

• jardine
            jardine נערך לאחרונה על ידי

תבדקי גם 

Hampton Inn Richmond 

למיטב זכרוני יש גישה לרכבת וגם הקזינו במרחק הליכה 

• גדליהו מהגרעין
              גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

הרכבות המהירות מגיעות גם לערים ברנבי, קוקויטלם וניו וסטמינסטר- אולי שם תהיה לינה בתקציבך. ( היא מגיעה גם לעיר סורי- אבל לא הייתי ממליץ בכלל לחפש בה לינה)

יש לך גם מלון כמו דייז אין ברחוב kingsway בונקובר- הוא נראה די מגעיל מבחוץ, והרחוב הוא כמו שכונת הדר בחיפה – משהו שידע ימים יפים לפני הרבה מאוד שנים והיום נראה רע- אבל תקראי ביקורות ואולי זה כן יתאים לכם.. ואז זה מרחק אוטובוס מתחנות רכבת מהירה או מרחק אוטובוס לעיר עצמה. או מונית...

• שקד
                שקד נערך לאחרונה על ידי

אם לא אכפת לכם משהו ברמה די בסיסית אז אתם יכולים לשקול את YWCA. הוא זול והוא בדאונטאון. כמו כן, יכול להיות שתוכלו למצוא AirBnB במחיר אטרקטיבי. אני שילמתי באזור 60$ ללילה לדירה שמתאימה לזוג, אבל זה היה בחודש מרץ (אם כי סופ״ש של פסחא).

• דבורה ברקן

בוקר טוב,

תודה לכם,שקד גדליהו וז’רדין.

הזמנתי אמש מלון ברח הורנבי,קרוב לרח גרנוויל.מקווה שזה מספיק מרכזי.

אנו 2 זוגות בני 70+ ולכן לא מתאימות לנו אופציות כמו הוסטלים וכו.מודעת לזה שזה יקר אך תלוי כמה.

ההתלבטות שלי כעת היא אם זה מייתר את עניין הרכב בשהותינו שם.

יום נפלא,

דבורה

• גדליהו מהגרעין
                    גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

זה מאוד מרכזי- בדאון טאון עצמו… אם כי הורנבי וגרנוויל הם רחובות מקבילים, ככה שזה יכול להיות בין המרכז המסחרי/בילויים לחוף אינגליש ביי..

רכב די מיותר- אלא אם אתם מתכוונים לצאת לטיולים באזורי ערי הלווין. אם אתם עושים רק דברים בתוך העיר ובעיקר בדאון טאון אז לא ממש צריך

• דבורה ברקן

תודה גדליהו מהגרעין.

למי היה ניסיון עם airb&b ?

לפי הכתוב ,מדיניות הביטול שלהם מאוד לא גמישה ומי שכן-כנראה מחייב במיידי ואם מבטלים בזמן יש החזר.האם בטוח?

תודה,

דבורה

• שקד
                        שקד נערך לאחרונה על ידי

מדיניות הביטול היא בהתאם לדירה שמזמינים. יש כאלה עם מדיניות קשוחה מאוד ויש כאלה שפחות. בכל מקרה יש גם תשלום לאיירבנב שאותו, אם אני לא טועה, לא מקבלים בחזרה.

החוויה שלי (ספציפית בונקובר) הייתה טובה אבל כדאי לדעת שזו דרך שיש לה יתרונות ויש חסרונות. היתרונות – זה מרווח יותר מחדר במלון, לרוב יש מטבח מאובזר ומכונת כביסה. המחירים עשויים להיות זולים יותר ממלון. החסרונות – זה בית פרטי של בן אדם פרטי (למרות שיש כאלה שזה עסק עבורם), אין אחריות של מלון גדול ולא תמיד יודעים בדיוק מה מקבלים. התקשורת עם בעל הדירה יכולה להיות טובה יותר או פחות. כמו כן, אין ״קבלה״ שאפשר להתייעץ איתה, אפילו בסוגיות של איך משלמים באוטובוס. בנוסף, אין ארוחות ואין ניקיון במהלך השהות. לפעמים יהיו במטבח קומקום חשמלי וכוסות אבל לא קפה, לא סוכר ולא חלב, אז אתם צריכים ללכת לקניות או פשוט לשבת בחוץ כל פעם שתרצו קפה.

זו אופציה קיימת והרבה פעמים היא טובה אבל היא לא נטולת חסרונות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                        • 1
                        • 2
                        • 3
                        • 3 / 3
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון