הגעה מנמל התעופה להוסטל
-
היי,
אני נוסעת בעוד כשבועיים לדרום אמריקה לבד, נוחתת בבואנוס איירס בשעה 22:30 בלילה. אשמח לשמוע על המלצות\הצעות לאיך אפשר להגיע להוסטל מנמל התעופה. (טרם סגרתי על הוסטל, כך שאני לא יודעת באיזה הוסטל\אזור אהיה בדיוק). חשוב לקחת בחשבון שאני נוסעת לבד ונראה לי קצת מפחיד להסתובב בלילה לבד. בדקתי Shuttles (לא זוכרת של איזה חברה) שיוצאים מנמל התעופה לכיוון הוסטלים, אך האחרון יוצא בסביבות השעה חמש אחר הצהריים. האם יש עוד חברות שנשארות עד שעה מאוחרת יותר?
המון תודות!
מהא
-
<חליטי על הוסטל וצרי עימם קשר כדי לבדוק אם יש להם הצעה,
אם לא, טקסי או רמיס מהשדה (יקר לטעמי)או שאוטובוס עד מרכז העיר, ומשם מוני<
-
גונטלט, בעיו< במקלד<? -
אני חושב שכיום כמעט כל הוסטל נורמלי בבואנוס איירס יודע לארגן מונית שתחכה בשדה.
בלי קשר כמובן שלסגור מראש את הלילה ה1 לפחות.
-
ניטרלתי את מקש הת’ לטובת תוכנה אחרת, והתעצלתי להחזיר
קחי בחשבון, אם אין הסעה מההוסטל או בא לך לחסוך (כי באמת יכול להיות יקר שירות ההסעה), אז הפתרון הכי זול יהיה אוטובוס מקומי אבל…
- צריך כרטיס נטען מיוחד או כסף קטן כדי לעלות עליו, מה שכנראה אין לך (או יכולת תקשורת כדי לבקש ממישהו שיעביר לך כרטיס ואת תתני לו דולר, נגיד).
- הוא לוקח שעה פלוס בערך לעיר, וגם אז תצטרכי איפה לרדת – העיר ענקית, ואזור התחנה המרכזית לא הכי סימפטי למי שמבקר לראשונה.
אם בכל זאת תבחרי באוטובוס אז ככה:
קו שמונה (לדעתי, אחרת מספר אחר שייקח אותך לקפיטל פדרל, או מיקרו סנטרו), אם משכת מכספומט כסף, תבקשי ממישהו שיעביר לך כרטיס או טוב ליבו של הנהג, כי הנסיעה עולה פחות מהשטר הכי קטן (משהו כמו 10-15 פזו)
לפני הטיסה, תורידי מפה לג’י פי אס בסמארטפון של בואנוס איירס (גם לשימוש אופליין). כך תוכלי לראות היכן את בכל רגע בנסיעה, בגוגל מפס תוכלי לסמן בכוכב את ההוסטל שאת צריכה להגיע אליו. כשתראי במפה שאת קרובה יחסית לכוכב או מתרחקת ממנו, תרדי מהאוטובוס וקחי מונית (כמובן, לא לתת לנהג מונית את הטלפון ביד לפני שאת עולה, תבקשי שיפעיל מונה (טקסי מטר) ותגידי את הכתובת.
למרות שעדיף להסדיר מההוסטל הסעה
בהצלחה