מחיר טיסת אל על לג'נבה 09/18 יש עוד לאן לרדת?
-
ברכות ואיחולים על הרכישה השווה!
אכן, 140-150 יורו לכרטיס (לפני הושבה ומזוודה) זה מחיר איזיג’ט הדי קבוע לג’נבה, לפחות מאז קיץ 2016, גם לחודשי יולי-אוגוסט היקרים – אם תופסים אותו בפתיחה ומתגמשים מעט בתאריכים. וזה באופן עקבי יוצא זול משמעותית משאר האופציות – לכן המלצתי לך להמתין לפתיחה הבוקר.
עכשיו האתגר שלך הוא לא לומר – חסכתי 2000$, הבה נפוצץ אותם על לינות מפנקות וקניות בדקתלון (או שכן
)תתחדשו ותהנו!! גם אנחנו חוזרים לגן העדן הזה ביולי 2018

-
אנחנו גם חיכינו לאיזיג’ט לג’נבה לספטמבר לחגים ולאחר שבדקנו, הזמנו דרך אתר אליס הלוך עם סוויס (עצירה קצרצרה בציריך), חזור בלופטהאנזה (עצירה ארוכה במינכן, שתאפשר לנו חצי יום טיול בעיר).
איזיג’ט: עם מזוודות בתאריכים שרצינו (נוסעים בסופהשבוע אחרי ראש השנה עד סוף סוכות ל 16 יום, 3 ילדים בוגרים, רצינו מזוודה לכל אחד) היה יוצא לנו 345 אירו בלי אוכל בלי מושבים מראש.
רכשנו את הכרטיסים דרך אליס ב 311 דולר – טיסות סדירות, מזוודות, אוכל, נוחות, הושבה וכו’.
נכון, יש את העצירות, אבל בדרך לשם העצירה קצרצרה, בדרך חזרה כבר נעשה מזה טיול אחר צהריים במנכן.
-
יונה וקשת, אתם עושים את ה TMB?
זוכרת את סיפור הטיול שלכם באלפ”צ ובוודאי אחזור עם שאלות תכנוניות בקרוב.
family שתהיה לכם חופשה נפלאה!
-
כל אחד ועדיפויותיו וכל אחד עושה את התחשיב הפרטי שלו.
אבל כמה הערות למשפט טיסות סדירות, מזוודות, אוכל, נוחות, הושבה וכו’, כדי לא להטעות.- איזיג’ט היא טיסה סדירה בדיוק כמו שסוויס טיסה סדירה. אמנם לאו קוסט אבל סדירה ולא טיסת צ’רטר, כפי שאנשים נוטים לחשוב בטעות.
- המחיר שנקבת באיזיג’ט כולל מזוודות בדיוק כמו בסוויס.
- נוחות – לדעתי טיסה ישירה למרחק קצר הרבה יותר נוחה מטיסה עם קונקשן.
- הושבה – אם עושים באיזיג’ט צ’ק אין מיד בפתיחה – אין בעיה עם הושבה ואין בעית הפרדה.
-
yanir1 – אכן TMB!
זרע הפורענות נטמן בי באגם הלבן בקיץ 2016, וממנו אין כבר דרך חזרה.ואשמח לעזור לך בכל שאלה
.ריקי – מסכימה ומצטרפת לכל מה שכתבת, ומוסיפה עוד הערה קטנה לגבי טיסות עם קונקשן: מעבר לתוספת הזמן ופגיעה מסויימת בנוחות, יש כאן גם תוספת סיכון: כאשר יש עיכוב בהמראה, וזה משהו שקורה בטיסות ולא אירוע נדיר – בטיסה ישירה עיכוב של X זמן בהמראה יגרור עיכוב של X זמן (ולפעמים אפילו פחות) בנחיתה, בעוד שבטיסה עם קונקשן קיים הסיכון של פיספוס טיסת ההמשך שעלול להפוך את העיכוב בהגעה ליעד לגדול בהרבה מ-X, ולחוויה לא סימפטית כשלעצמה.
אבל – כל אחד ושיקוליו.
-
גם אני מסכים עם ריקי ומוסיף שחסרון נוסף של טיסה לא ישירה הוא אבדן מזוודה.
אוכל אפשר לקנות באיזיג’ט. אמנם לא בחינם אבל העלות סמלית.
-
מז"ט ותודה על הדיווחעכשיו יש לכם את המטלה הנעימה של תכנון הטיול
-
אצלי המילים "חניית ביניים" ו-"נוחות" לא מסתדרות יחד באותו משפטבמיוחד בטיסה קצרה יחסית לאירופה.
אני לא נהנה מהקטע של טרמינל, צ’ק אין ביטחון המאבק על המקום בתאים מעל הראש וכו’ ממש לא גורם לי הנאה.
הלואי והייתי יכול להרשות לעצמי לותר על הפעם הבודדת שאני נאלץ לעבור את החוויה בכל טיסה אבל אני בטח לא אתנדב לפעמיים.
לצאת לעיר משדה תעופה בזמן חניית ביניים ולחזור זו צורת טיול מאוד לא יעילה, הנסיעות לוקחות אחוז גבוה מידי מזמן הטיול. אני מעדיף לנהל את הטיולים שלי בצורה יעילה יותר.
אם זמן הקונקשן ארוך אז כנראה כדאי לצאת אבל זו תוצאה של מצב מאולץ, הייתי מנסה להמנע ממנו אם אפשר.
לאחרים אולי מתאימה חניית ביניים. לי לא.
למישהו אחר חשובה החמגשית, לי לא.
כל אחד והפרמטרים שלו להעדפת הטיסה.