קסדה משולבת גוגלס
-
קסדה משולבת גוגלס, בעד ונגד?
-
יש כזו ב-60$ בעליאקספרס….
על פניו, נראה נוח יותר משימוש בגוגלס רגילים.
השאלה, אם זה אטום לרוח (קריטי כשקר)?
אדים? המשקף איננו כפול.
מה לגבי מסרטת קסדה?
-
דוקא קסדה לא הייתי קונה בעלי אקספרס, בגלל שהמותגים הנורמליים עולים יקר ההתלבטות קשה יותר, לגבי הנוחות נראה לי שאין ספק
נראה שזה אטום לרוח, לגבי הקור, כשקר מאוד אני גולש עם מסכת פנים בכל מקרה
-
חוכמת ההמוניםאין הרבה כאלה על המסלולים
-
קניתי עכשיו בעליאקספרס ב-60 דולר. לבן, שנוסע פעם ראשונה ויש לו משקפיים. תגובות היו טובות באתר. נראה...
-
יתכן גם שזה בגלל שפשוט מדובר במוצר מאוד יקר כשזה מגיע למוצר איכותי
זה כמו שאין הרבה עם בוגנר על המסלולים
-
לדעתי פתרון טוב למרכיבי משקפיים – אני אשקול קנייה בעתיד. צריכים למדוד (עם המשקפיים כמובן) כדי לוודא שהפתח למטה לא גדול מדי אחרת רוח ושלג ייכנסו. בשלג עמוק מאוד (פאודר) אין אטימה כמו אצל גוגלס ונראה לי ששלג ייכנס. בקשר לקנייה ב-AE הייתי מאוד נזהר….האם הקסדה עומד בתקן הבטיחות? הקסדה כל היום על הראש ...באיזה חומרים/צבעים/רעלים הם השתמשו בייצור? בעניינים האלה אני לא סומך על הסינים.
-
יש לי ואני מרכיב משקפיים ויש לי מצלמה על הקסדה ואני מאוד מרוצה.
-
עבורי - מעולה לגלישה כשלא יורד שלגקניתי בחופשה האחרונה והתמוגגתי מהנוחות (מעל משקפיים). ביום סערה נאלצתי לפרוש אחרי שעה בגלל ראות חלשה. זה לא בהכרח גרוע יותר מאשר פתרונות אחרים שניסיתי, אבל קיוויתי שהסידור הזה יאפשר לי לגלוש יותר במזג אוויר סוער.
-
Tal @ dfl
אשמח לשמוע איך הקסדות האלו (גם דגמים למרות שכמובן צריך למדוד)
איך האטימת אויר מלמטה?איך האדים בעיקר על המשקפיים לעומת גוגלס רגיל?
איך מסתדרים עם משקף ואיזה בתנאי מזג אויר שונים? מן הסתם אי אפשר לקחת משקף בכיס.המשקף נראה לי מאוד פגיע ככה, לא?
תודה מראש, חושב לקנות כאלו (לא בסין ) בעיקר בגלל הסיפור שאינו נגמר של האדים.
-
טל, כשמרימים את המשקף, הוא לא נתקע במסרטה או במתאם?
לא צריך להסיר את המסרטה כל פעם שמרימים את המשקף, במידה והוא לא נתקע במתאם?
איך האטימות לרוח?
אדים, בהשוואה לגוגלס רגיל עם עדשה כפולה?
-
המשקף מתרומם בדיוק עד המתאם של המראה (יש לי קונטור).
כאחד שסובל מאדים - היות והמשקף לא סגור לחלוטין אין בעיה של אדים.
המשקף מצד שני יורד ואוטם בצורה מספקת רוחות - לא גולש בסופו כך של יכול להביא דעה.