ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שלג עם ספק סקי!?!

פורום סקי וסנובורד
    6
    8
    1691
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • רונימי
      רונימי נערך לאחרונה על ידי

אשמח לקבל את חוות דעתכם.

אני גולש ברמה סבירה מזה כמה שנים, ומאוד נהנה מתחביב זה מן הסתם כמו כולכם!!!

השנה לאשתי מלאו 30 שנים ולרגל יום הולדתה מתחשק לה לצאת לחופשה בחו''ל, דא עקא שזה מסתדר לנו רק עד סוף מרץ .

אנו לא חובבי מוזאונים פאבים.... תיירות עירונית, המקסימום עיר שהיא אהבה היה וונציה, הבעיה שבחורף באירופה קר וגשום, חשבתי לנסות ולרתום אותה לתחביב שלי. אציין כי היא מתחילה מאפס!!!!

אנו שומרי מסורת וכחלק מהחופשה מתחשק לנו לאכול טוב! מטעמי כשרות זה מתאפשר לנו או בקאנזיי (אלבה), יש שם מלון כשר, או בליווינו בינואר ששם גם מתאפשר לנו מבחינת כשרות וכן בואל טורנס לשבוע מסויים בינואר.

לנו משום מה מתחשק קאנזיי אך ממפת הסופר דולמיטי לא הצלחתי להבין כמה האיזור של קאנזיי מתאים למתחילה.

שאלתי אליכם חברי הפורום:

א. מה מהאתרים הנ''ל יאפשר לה כמתחילה ללמוד בצורה המיטיבית.

ב. במידה ורעיון הסקי ינחל כישלון מוחלט היכן יתאפשר לנו לטייל סתם (נופים, רכבלים, טיולי שלג, מזחלות, אגמים יפים) .

תודה!!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • הרמינטור
        הרמינטור נערך לאחרונה על ידי

האיזור של קאנזיי מתאים מאוד למתחילים. יש שם מסלולים רבים מתאימים. 

אגב,אני יודע שגם בסנט מוריץ שוויץ יש מלון כשר, אך סנט מוריץ ממש לא למתחילים. 

• רונימי

תודה על תגובתך!

אם תוכל בבקשה מעט לפרט\למקד אותי לאזורי סקי ספציפיים או לשלוח אותי לאתר מתאים באינטרנט כי באתר של סופר סקי דולמיטים נראה שרוב המסלולים באזור אדומים. גם ליד אלבה וגם ליד קאנזיי. ומשום מה לא מסומן כלל מסלולים ירוקים וכמעט לא כחולים, וודאי לא מישוריים.

ואגב לגבי הסקי בס, הוא חינמי? בתדירות של??

תודה!!! 

• yanivparan
            yanivparan נערך לאחרונה על ידי

הגונדולה מקאנאצי מוליכה לאזור גדול שיש בו מספר מסלולים מצויינים למתחילים. לטיולים באזור ישנם מספר רכבלים שעולים לפסגות גבוהות באזור כמו,  porodoi שנמצא ממש בהמשך לאזור המתחילים ומעט רחוק יותר עלייה לפסגת המרמולדה שניתן להגיע לרכבל שלה בסקי בס. כמו כן כל האזור מצטיין בנופיו אבל התנועה ממקום למקום עדיפה עם רכב פרטי. הסקי בס לדעתי אינו חינמי. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • dnh
              dnh נערך לאחרונה על ידי

יש שם גם שבוע עם אוכל כשר בלה-פלאן (מה- 16.01).

• עופר21
                עופר21 נערך לאחרונה על ידי

כל מקום מתאים למתחילים כי תמיד יש מדרון או שניים שנועדו ללימוד ואם היא תהיה מספיק טובה אז אין אתר שנעדר לחלוטין ממסלולים כחולים ולו בודדים 

אני חושב שיש אתרים שלא מתאימים לחופשה שנייה או שלישית אך כןלם מתאימים לחופשה הראשונה 

תבחר אתר לפי השיקולים האחרים שלכם

• רונימי

תודה לכל המגיבים.

ראשית הרשה לי לחלוק על הקביעה של כל אתר מתאים למתחילים, וכדוגמא אתן את אתר החרמון, שם התחלתי לגלוש, ובו גם ‘זכיתי’ לשבור צלע מצלעותיי אגב חוסר זהירות של גולשת מגובה בצפיפות האיומה של האתר וחוסר התאמתו למתחילים. ואפרט, מסלול בית הספר הוא קצר מאוד ועוד בטרם הספקת לתרגל אתה כבר בסופושלא לדבר על העומס האדיר בעליה ממנו חזרה, ומאידך הרכבל הבינוני האו כבר אדום ובסופו דיי תלול ודיי עמוס-מנקז את כל הירידות מההר.

אני כן הייתי מעדיף בשבילה משהו לפחות כמו בנסקו המאפשר תרגול דיי נרחב לפני סיום המסלול.

ובקשר למגיב על לה פלאן אשמח לקבל פרטים נוספים – אפשרות ליצירת קשר וכדו’

ושוב תודה לכולם על העזרה

• sgebay
                    sgebay נערך לאחרונה על ידי

מבין האתרים שציינת ואל טורנס מתאימה יותר מהאחרים לגולשים מתחילים.  אף אחד מהם לא אידיאלי ללא גולשים. 

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון