שוקי חג המולד באירופה נפתחו. מוזמנים לצרף תמונות
-
שוקי חג המולד התחילו כבר בסוף שבוע שעבר בוינה ובעוד ערים ובסוף השבוע האחרון הצטרפו אליהם גם חלק מהשווקים הפולנים (ובטח בעוד מקומות).
אני נכחתי בפתיחה של שוק חג המולד בקרקוב, אשר מתקיים בכיכר המרכזית, שנחשבת לגדולה מסוגה באירופה.
זכינו למזג אויר נהדר ושמיים כחולים, אבל הבנתי שהשוק קסום ביותר דווקא כשיורד שלג.
מצרפת כמה תמונות. אני יודעת שכמה חברות פורום נמצאות כעת בשווקים בוורצלב..מזמינה גם אותם לצרף חוויות ותמונות, ובעצם כל מי שנוסע בתקופה הקרובה מוזמן להצטרף.

-
הייי,
איזה יופי.
אשמח לדעת, שמת
במקרה, האם כדורי השלג האלו עם הכתובת merry christmas ועוד קישוטים של החג שנראים בתמונות הם תוצרת מקומית או תוצרת זולה ממקום אחר? יש דברי מלאכת יד, חפצי אמנות מקומיים ומקוריים? תודה תודה מראש

-
כן. דווקא שמתי לב. חלק גדול מהמוצרים בשוק הם מתוצרת מקומית, כולל עבודות יד של אמנים מקומיים ואפילו כאלו שנעשו על ידי עמותות של בעלי צרכים מיוחדים מכל האזור שליד קרקוב.
מניחה שבחלק אחר מהדוכנים יש גם לא מעט מוצרים תוצרת סין….

-
תודה על התשובה המשמחת. המשך טיול כיפי לך ולכולם.
-
ואפרופו תרבות מקומית, ממליצה בחום גם להגיע לרובע היהודי בקרקוב, לחגיגות חנוכה. בכל יום כמעט יהיו ברובע פעילויות אחרות בחנוכה.
בלי קשר לחנוכה, אסור לפספס את הרובע היהודי – מצמרר ומרגש כאחד (אבל על זה אפרט בבלוג).

-
תשוקי חג המולד באירופה נפתחו. מוזמנים לצרף תמונותאין על וינה. צולם ביום חול ( יום רביעי האחרון, 22/11) Rathausplatz.

-
בואי נפתח המעגל
קבלו את סנטה קלאוס מגיע לפני יומיים לבקור ראשון בOMARU ניו זילנד
איילים למרכבתו אין כאן.אבל גם סמי טריילר ענק יצלח. במקום חורף הקיץ מגיע אבל סנטה לא מתרגש והוא עם כל התפאורה.
רנצי
-
יופי של תמונות
מיקה, בלוג קרקוב כבר באויר??
-
מדרחוב ויטושה סופיה בולגריה
-
איזה תמונות יפות! מקווה להגיע עם תמונות טריות….
רבקה
-
היי מרב,
כן בדיוק היום פרסמתי את פוסט קרקוב. מוזמנת לקרוא.
את נוסעת לקרקוב בקרוב?
לוי, ראנצ’י ויפה, התמונות מקסימות!!!!! אגב, וינה לדעתי היא מלכת שוקי הכריסטמס….
ואם אני כבר כאן אז אני קוראת ליקירת הפורום, איריס, להצטרף ולפרסם את התמונות מהשוק בוורצלאב….

-
מיקוש יקירתי תודה רבה
אכן חזרנו מגיחה ספונטנית לורוצלב
מצאנו עיר יפה מקושטת וחגיגית
אשתדל להעלות בסופש כמה טיפים בינתיים קבלו כמה תמונות מוארות
תודה לכל מי שהוסיף והעלה
-
אפילו קיוטו שביפן כבר מקושטת וזאת למרות שרוב היפנים אינם נוצרים.
-
גם סינגםור מתחילה לחוש חג
רנצי
-
תודה איריס על התמונות מוורצלב ותודה למיכל וראנצ’י על התוספות המעניינות מאסיה. אפשר, אגב, גם להוסיף תמונות מישראל – חיפה, ירושלים ונצרת מתקשטות אף הן.
-
בזכות האשכול הכייפי הזה התקבלה כאן החלטה לנסוע לאחד השווקים בשנה הבאה.
משהו שטרם עשינו.
תודה
-
איך אני אוהבת את התקופה!!!!
מקווה גם להוסיף תמונות חדשות..
בזכות תמונות דצמבר של הפורום,התמכרתי

-
מיקוש יקרה,
איזה רעיון מקסים לאשכול כאן בפורום.

מותר לצרף תמונות מחג המולד של השנה שעברה…? ושל לפני שנה…? ושנתיים…?
כן כן, בשנים האחרונות אני מקפידה לנסוע מדי עונת טרום-כריסמס לאחת מערי אירופה ולהנות מהמראות המקסימים והמשמחים..
ובעוד שבועיים אבקר ביעד חדש – ורוצלב עליה איריס סיפרה כה יפה.
אז הנה חג המולד שלי בערי ובעיירות אירופה השונות…

שירלי
-
איזה שירשור כייפי !
בדיוק חזרנו מחופשת טרום כריסמס הראשונה שלנו, ויש מצב שזו תחילתה של התמכרות

התמונות שצורפו פה רק מגבירות עוד יותר את החשק

אז עד שאתפנה לכתוב את הפוסט המפורט של סיכום הטיול, הנה התרומה הצנועה שלי לנושא – שווקי חג המולד וקישוטי החג ב….פראג

-