טיסה ללוס אנג'לס- צריך המלצות לטיסת אלעל הישירה
-
שלום לכולם,
אנו בודקים אופציה לטיסה ללוס אנג’לס.
מבחינת המחיר אלעל הכי אטרקטיבים, אבל השמועות על הטיסה הישירה לא ממש מחמיאות.
מישהו טס לאחרונה ויכול לשתף בהתרשמותו מהטיסה הישירה ללוס אנג’לס?
הורים + 2 בנים בוגרים, כולם לא ממש ישנים בטיסות.
גם בריטיש, האלטרנטיבה (הכלכלית) הסבירה, לא זוכה לתשואות. גם כאן התרשמות אישית תעזור.
תודה.
-
היי
לפני שנתיים טסנו מאל איי לארץ בטיסה של אל על עם 3 ילדים (2-11) והיה בסדר גמור, הן מבחינת הצוות והן מבחינת מערכת הבידור שבדרך כלל סופגת את רוב התלונות.
בהצלחה.
-
בריטיש בסדר גמור!! הצוותים שלהם נהדרים ולא נחים לרגע!
ממליץ לך לבחור המשך מלונדון עם הדרימליינר או ה A380
-
מה שכתבנו לפני קצת פחות מחמש שנים, בינואר 2013:
יוצאים בערב מביתנו בצפון לנתב"ג. עוברים בטחון מהיר, צ'ק אין מהיר
ועולים לטיסה הישירה לל"א של 01:10. מסתבר שלטיסות אלעל הישירות לארה"ב אין להעלות נוזלים.
יוצאים רק ב-01:30, כי זמן הטיסה התקצר (כנראה בגלל רוחות) ל-15 שעות בלבד, ולגייט בל"א אי אפשר להגיע לפני 06:30 שעון מקומי.
הטיסה היתה אמנם ארוכה מאד, אך פחות גרועה משחשבנו. הנוסעים התנהגו בשקט יחסי, ואפילו הצלחנו לישון קצת ולא הגענו שפוכים.
השרות בטיסה היה סביר, אך לא מאורגן. דילגו בהגשת שתיה/סנדביץ', הציעו תוספת לחם אחרי סוף הארוחה, ועוד. לא נורא.
תהליך ההגירה בל"א היה מהיר ויעיל. נפתחו עוד ועוד דלפקים, וסדרנים ויסתו את המגיעים כדי שלא יווצרו תורים. כמו שכתבתי בשרשור אחר, שדה התעופה של ל"א הפתיע אותנו מאד לטובה, גם בהגעה וגם בעזיבה. -
טסנו בקיץ האחרון בטיסת אל על הישירה. היתרון מעבר לטיסה הישירה זה העובדה שזו טיסת לילה. הילדים ישנו כל אחד כמה שעות טובות. הצוות מאד נחמד וידידותי, צ’יפרו את הבן הקטן בביקור בתא הטייס. מערכת הבידור סבירה, למי שלא עובדת מחלקים אייפדים.
אני לא יודעת מה האלטרנטיבות אבל לטעמי יש יתרונות לטיסה ישירה ולטיסת לילה. טיסה ישירה זו הדרך הכי קצרה להגיע מנקודה א לנקודה ב. בכל הפעמים בהם טסתי לא ישיר בטיסות ארוכות זה רק משיקולי עלות (הישירות היו בד”כ יותר יקרות משמעותית). כך שאם הטיסה הישירה יותר זולה אז לא הייתי מתלבטת.
-
אמ...אז ככה טסתי בדיוק לפני חצי שנה באל על...וואלה אחת הטיסות הכי לא נוחות שהיו לי אי פעם. קודם כל בהלוך מערכת הבידור לא עבדה בכלל כל הטיסה הישירה מעל ל-12 שעות לא היו מספיק דיילים עשו טובה שהתייחסו עליך, לא שהחזור היה טוב יותר טיסה מלאה באנשים ולא היו להם מספיק אנשי צוות(דיילים) אז יצאנו בדיליי של כשעה עד שהושיבו את כולם וגם אז המטוס היה חנוק ברמות ואז גם הדיילות פשוט התעלמו מבקשות הנוסעים בכלל(ברמה של אפילו להביא כוס מים) מפה לשם פעם אחרונה מבחינתי שאני נוסעת לאל על.
-
דורבן,
טסנו כמה וכמה פעמים בטיסה הישירה הזו, ויש לי רק דברים טובים להגיד עליה.
פשוט נפלא. נוח, נעים, רגוע, וממש לא מרגישים כמה שהיא ארוכה.
אני מליצה בחום!!!