ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיולי כוכב בקוסטה ריקה

פורום מרכז אמריקה
    2
    6
    1603
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yoav752
      yoav752 נערך לאחרונה על ידי

אהלן, רוצה לנסוע לקוסטה ריקה  באיזור ינואר/פברואר (כ-3 שבועות), אופי הטיולים שלי מאז ומעולם הוא התמקמות במקום אחד/שניים - התיישבות עם גיחות לטיולים יומיים מסביב להם.

האם טיולי “כוכב” ממקום מרכזי בקוסטה ריקה זה משהו מעשי? אשמח להמלצות על כמה נקודות מרכזיות כאלה

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

האם תהיה עם רכב?

בעיקרון מקום כמו פורטונה יכולל היות בסיס למספר טיולי יום- חלקם אבל יהיה מדובר בכמה שעות נסיעה לכל כיוון ( למשל אם נוסעים לקאנו נגרו). בעיקרון יש גם טיולים מאורגנים שיוצאים משם, ואתה יכול לבחור כל יום טיול או פעילות שתרצה ( למשל יום רפטינג).

מעבר לכך- מנואל אנטוניו וסביבתה ( או חאקו) יכולים לשמש בסיס לכמה ימים.. אם אתה רוצה קצת חוף עם פחות טיולים בסביבה- אז בוודאי מנואל אנטוניו ואולי גם קואיטה/פוארטו וייחו יתאימו.

• yoav752

תודה גדליהו. בלי רכב

מנסיונך, כמה זמן לפני מומלץ להזמין לינה לאיזורים הנ"ל? אני רואה למשל שבבוקינג די מלא בדצמבר..

וטיסה מהארץ?

• גדליהו מהגרעין

דצמבר זה כריסטמס ועמוס יותר מהרגיל. אם אתה מטייל בסגנון תרמילאי, אפשר גם למצוא באותו יום או כמו שאני ממליץ פה לפעמים להתקשר יום לפני שעוברים ליעד הבא להזמין.. אם אתה לא מוצא מקום תישאר עוד לילה במקום הקודם…

אם אתה סגור על התוכנית שלך לגמרי- תזמין כמה שיותר מראש... בגלל שאתה מחפש מעט מקומות לינה הייתי מחפש אולי כאלו שניתן לשלם במקום.. ככה שאם תרצה להוריד לילה יהיה לך אולי יותר קל..

טיסה- בדכ המחירים עולים ככל שהתאריך מתקרב.. זה לא חוק מוחלט עניין של היצע וביקוש...אתה צריך לדעת איזה מחיר נראה הגיוני לשלם.

את חיפושי המחירים אל תעשה על המחשב ממנו אתה מתכוון להזמין....

• yoav752

תודה,

לא הבנתי את:

את חיפושי המחירים אל תעשה על המחשב ממנו אתה מתכוון להזמין....

• גדליהו מהגרעין

זה סתם המלצה אחרי משהו שגיליתי השבוע. כבר מזמן אני יודע שבגלל שתילת קוקיז במחשב- יש טענות שאחרי שחיפשת פעם אחת, המחירים יעלו עבורך וכיוב’ ( אולי יטענו שזו תיאורייית האח הגדול).

השבוע הזמנו כרטיס טיסה- שני אנשים ישבנו אחד ליד השני, אחד עם לפטופ ואחד עם מחשב רגיל.. לשניהם IP שונה.. ובאותו אתר שחיפשנו- כ”א קיבל טיסות שונות…

ככה שאני מציע שתקבל מושג על המחירים בחיפוש בטלפון  למשל, וכשתהיה מוכן להזמין ותדע מהו מחיר הגיוני- תעשה את זה ממחשב אחר...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון