ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הולנד - פארק רביט היל

פורום טיולי משפחות
    11
    17
    6140
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Simon27
      Simon27 נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים יקרים ,

קנינו כרטיסים באיזי ג’ט לאמסטרדם, לקיץ הקרוב.

אנו זוג + 3 מתבגרים בגילאי 9-17 .

הגיעה השעה לסגור מקום לינה . חשבנו על לינה ברביט היל, בגלל שניתן להיכנס לשם עם הרכב בכל זמן השהיה.

רציתי לשאול את מי שהיו בפארק הזה, כמה שאלות:

1. האם מקבלים (ללא תוספת תשלום )בכל חדר, מצעים ומגבות אמבטיה ומטבח? ראיתי שיש אפשרות של הזמנת חבילה כזו בתוספת תשלום.או האם מדובר באקסטרא?

2. האם כדאי להזמין ווי פיי לחדר ? האם איכות הגלישה טובה? עולה כ 30 € לשבוע . או להסתפק בסלולר ? ( יש איתי מתבגרים שזוללים המון את הנתונים הסלולריים , לכן שואל Smile )

3. את כל חבילות האקסטרא שמוצעות בעת ההזמנה , ניתן לקנות גם במועד מאוחר יותר , לפני ההגעה?

4. מגיעים מאוחר ביום הראשון, אחרי נחיתת ערב באמסטרדם,האם יש בעיה של צ'ק אין מאוחר בלילה , ב10 או 11? אני לא יודע תוך כמה זמן נצא מסכיפול עם הרכב.

5. האם ביטוח הביטול הוא ביטוח עבור כל סיבה של ביטול?

6. אחרון חביב , באיזה איזור בפארק כדאי ללון ? קרוב למשרד ? קצת יותר בפנים ? או בקצוות?

תודה רבה מראש לעונים. Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • adirgali
        adirgali נערך לאחרונה על ידי

לא היינו ברביט היל אלא באחד אחר של לנדל שמאוד דומה לו (קולדנהוב).

יודעת לענות בעיקר על סעיף ראשון ואחרון:

1. מקבלים ללא תוספת תשלום סט אחד של מצעים ומגבות, שכולל מגבת גוף ומגבת ידיים לכל אחד. האקסטרא זה אם רוצים עוד. (מיותר, אפשר פשוט לכבס באמצע אם צריך. אנחנו נאלצנו להשתמש בחלק מהמגבות כשטיחי רגליים כי כל הזמן בוצי בחוץ והבקתה כל הזמן התלכלכה מבוץ. אז כיבסנו).

2. אנחנו לא הזמנו שום אקסטרא. אם אתם ממילא עושים חבילת גלישה לילדים אז כדאי כבר לשלם על וייפיי, כי הם ממילא ישבו בבקתה ויגלשו. אם אין להם גלישה זה יאלץ אותם להנות מהמקום, ובשביל וייפיי הם יצטרכו לצאת לשטחים הציבוריים.…

3. אני משערת שאפשר להחליט במקום על כל אקסטרא

4. צרו איתם קשר לגבי ההגעה המאוחרת.

5. לא יודעת לגבי ביטוח ביטול

6. לאור העובדה שאפשר להכנס עם הרכב עד הבקתה בפארקים של לנדל, השאיפה היא ללון כמה שיותר קרוב למרכז העניינים, ליד הבריכה והמשחקיה והכביסה...זה לא שהבקתות צמודות ותסבלו מרעש או משהו, מה גם שהרוב מקורה ולא שומעים כלום מבחוץ גם אם עומדים ליד. כשהיינו בקולדנהוב עשיתי הליכה לפנות ערב והגעתי לבקתות כל כך מרוחקות שהן היו מנותקות ומבודדות לחלוטין, לי זה נראה ממש לא נעים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
        • erancoh
          erancoh נערך לאחרונה על ידי

היינו ברביט היל באוגוסט 2015. באופן כללי אומר שלדעתי הבחירה בין כפר נופש לחווה או צימר תלויה באופן הטיול שאתם רוצים לעשות. אם רוב הזמן תסעו לאתרים מחוץ לכפר והוא ישמש בעיקר ללינה זה לדעתי מיותר והרבה יותר יקר מלינה בחווה למשל.

אנחנו נהננו מהשהייה, ניצלנו את הבריכה במקום מספר פעמים ואת שאר מתקני הכפר (בעיקר ביום בו לא נסענו לטייל, אלא נשארנו בכפר הנופש) אבל בדיעבד הרגשתי שחוץ מהבריכה לא היה ממש ערך מוסף והיה כדאי אולי ללון בצימר\דירה עצמאית, כמו בשאר הטיולים שלנו, מה שגם היה מוזיל את העלויות באופן ניכר.

לכן, לדעתי, כפר נופש מתאים למי שמתכנן גם ימים (או חצאי ימים) בהם נשארים בכפר ומנצלים את מתקניו.

לאחר שזה נאמר, הנה כמה תשובות לשאלות:

1. מצעים ומגבות מקבלים אם אתה בוחר באפשרות הזו ומשלם עליה אקסטרא. הבסיסי ביותר זה סט מצעים ומגבת פנים וגוף לכל אחד. מאחר שלא התכוונו להביא את זה מהארץ, לא ממש היתה ברירה והתייחסתי לזה כחלק מהעלות הכללית.מגבות מטבח לדעתי יש בחבילה אחרת. אנחנו הבאנו שתי מגבות מטבח ישנות שזרקנו אחר כך

2. לא בהשתמשנו בווי פיי. לדעתי המחיר מופרז ואפשר להסתדר עם חבילות גלישה מהארץ או סים מקומי.

3.  אפשר להוסיף את חבילות האקסטרא בכל שלב, וגם בהגעה עצמה (ראיתי אנשים שהזמינו וקיבלו מגבות בקבלה)

4. תבדוק איתם במייל לגבי ההגעה המאוחרת – בימי ההגעה הקבלה פעילה עד 21:00. יתכן ויש להם סידור בו הם משאירים את המפתח ומבצעים את הרישום למחרת או מראש, אבל אל תתפלא אם לא – ההולנדים מאוד מסודרים ולא תמיד גמישים laugh. אני לא יודע אם יום הטיסה שלכם נופל על יום הגעה לכפר (שני או שישי) אבל לדעתי כדאי לשקול לינה בשדה והשכרת רכב ונסיעה לכפר למחרת. קחו בחשבון כשעה וחצי נסיעה.

5. אם אני זוכר נכון הביטוח מכסה כל ביטול – לא משנה להם מה הסיבה. אתה גם משלם עליו פרמיה לא קטנה ויש עדיין חלק שאתה משלם בכל מקרה. אנחנו לא עשינו ביטוח כזה.

6.  לא בחרנו איזור מיוחד – גם על זה צריך לשלם אקסטררא  – ובפועל קיבלנו דירה באחד הקצוות. היתרונות: שקט מאוד, החצר גבלה ביער שמקיף את הכפר והיתה תחושה של לינה בטבע. החיסרון: רחוק יחסית מהמרכז (עדיין לא יותר מ-10-15 דקות הליכה) אך כשטיפטף נסענו 2 דקות עם הרכב למכולת וכמובן שכביסה גם סחבנו עם הרכב. לא הרגשנו מבודדים בשום שלב ולא היתה לנו בעיה לקפוץ עם הרכב למרכז כשהיה צורך.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • עמיחי13
            עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

אם אתם באים לטייל ולא לנפוש, לא חייבים כפר נופש. אפשר להסתפק בצימר או חווה.

• dmitrys
              dmitrys נערך לאחרונה על ידי

מניסיון שלי עם פארק אחר של לנדל, אפשר לשאול אותם את כל השאלות האלה במייל, והם עונים לעניין תוך כמה ימים.

הדברים שאני יודע:

1 – לא מקבלים, צריך לשלם בנפרד. אגב, את המגבות אפשר לקחת הביתה אם רוצים. אולי גם סדינים, לא יודע.

3 – גם מאוחר יותר, וגם בעת השהיה.

6 – לדעתי בחירת מקום מועדף שווה את ה 20 יורו. לי לא היה נוח לנהוג בתוך הכפר כי כולם הולכים על השביל ויש מלא ילדים קטנים מתרוצצים. ניסיתי להישתמש כמה שפחות ברכב בתוך הכפר. 

• adirgali
                adirgali נערך לאחרונה על ידי

אז מה, יכול להיות שאני לא זוכרת טוב ושילמנו בנוסף??

הולכת להתבייש בפינהindecision

או שאולי בגלל שהזמנתי דרך חברה ישראלית לא הייתי מודעת לכל האקסטרות שהוכנסו אוטומטית למחיר?? (מדברת בעיקר על עניין המצעים והמגבות. האקסטרא היחיד שבחרנו לשלם היה על "ערכת שבת", שלמיטב ידיעתי הם הפסיקו לספק).

• Simon27

תודה רבה לכולם על התגובות , לצערי נוחתים שני בערב , לא הסתדר לנו נחיתה ביום קודם מבחינת מגבלות אישיות. אני מקווה שלא יעשו בעיות .
                  בכל מקרה , המלצתם כאן  לבדוק נופש בחווה . יש לכם המלצות כלשהם?

מה יש בחוות אלה ? אני מחפש במרכז הולנד כמובן , או שתוכלו להפנות אותי לאתרים של חוות?

שוב תודה. Smile

• עמיחי13
                    עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

אתר לחיפוש חוות בלב הירוק:

http://www.groenehartlogies.nl/

ממליץ מאוד על החווה שאנחנו היינו בה (קישור בתוך הבלוג שלי על הטיול להולנד).

• dmitrys
                      dmitrys נערך לאחרונה על ידי

אנחנו היינו שבועיים בקיץ – שבוע בפארק נופש ושבוע בחווה.

את פארק הנופש אהבנו יותר, כי יש יותר פעילויות לילדים. החווה גם הייתה מעולה.

כל כך אהבנו את הולנד שחוזרים אליה שוב בפסח, רק לאיזור אחר.

פארק הנופש שהיינו בו נקרא LANDAL WATERPARK VELUWEMEER

החווה נקראת NEDER OUDLAND.

בחרתי בכפר הנופש הזה בגלל מיקום נוח, אפשר להיכנס עם רכב, קיבל ציונים טובים מאוד (יותר טוב מראביט היל) והיה זול. 

• chenRoz
                        chenRoz נערך לאחרונה על ידי

אנחנו שהינו שבוע ברביט היל ושבוע בחווה Newhouse Logies

בשני מקומות הלינה נהננו מאוד. החווה מיוחדת מאוד. המון שטח פתוח, גן משחקים קטן וחיות משק. הילדים אספו ביצים מהלול בבוקר.

לגבי רביט היל – ראיתי שכבר ענו לך. אני הזמנתי את הבקתה המשפחתית (אנחנו זוג עם 4 ילדים). זוכרת שבעלי לא היה מרוצה מהויי פיי בכפר אפילו ששילמנו עבור השירות הזה.

• Simon27

תודה לכם .

עמיחי  וחן רוז  , לצערי הרב , החווה שהמלצתם עליה לא פנוייה בתאריכים בהם נשהה.היא באמת נראית טוב.
                          יש עוד חוות מומלצות שאתם יודעים או שמעתם שהן מומלצות?

באתר של החוות שצירפת עמיחי , נתקלתי בעוד שתי חוות סמוכות לחווה הזו , אך לצערי גם בהן לא היה מקום פנוי.

• rani-b
                            rani-b נערך לאחרונה על ידי

נסה פה: 

יש מרחבים לילדים טרמפולינות, חיות משק, מלא סוסים. אופניים. בעל בית נחמד. הדירות עצמן נחמדות. לא מפוארות אבל מתוחזקות. מסעדה של המבורגרים ממול סופר מרחק כמה דקות נסיעה.  כשעוברים בדרך יש מעין “דוכן” או חנות לא מאויש של חווה סמוכה ואפשר “לקחת” ירקות ולשלם באופן עצמאי

אני הזמנתי ישירות ולא דרך בוקינג. 

• hanitln
                              hanitln נערך לאחרונה על ידי

אני אשתדל לענות על מה שאני זוכרת…

1. אנחנו הוספנו על החבילה הבסיסית מגבות ומגבות מטבח. בנוסף הבאתי מהבית מגבת מטבח. העלות לא נוראית
                              2. לא הזמנו ווי-פיי, יקר בטירוף
                              1. אנחנו היינו אמורים לנחות ב-6 בערב ולהספיק לצ'ק אין. בפועל בגלל ההתנהלות של ארקיע נחתנו ב-10 בלילה והגענו לכפר רק ב-4 בבוקר. עוד בשדה, כשידעתי על העיכוב, שלחתי להם מייל והם הנחו אותי מה לעשות. מן הסתם יחד איתנו היו עוד הרבה ישראלים, כך שהכל היה הרבה יותר פשוט. יש טלפון מחוץ למשרד, ושם הנחו אותנו לגשת לחדר צדדי ולקחת את המפתח הרלבנטי ומפה
                              1. לא הוספתי על מיקום, וקיבלנו יחידה די בקצוות. לא הפריע לנו (למעט כשהגענו וחיפשנו אותה מלא זמן), כי במילא היה קריר וגשום ונסענו למרכז ברכב
                              • מרונדוש
                                מרונדוש נערך לאחרונה על ידי

בזמנו כתבתי בלוג שבנושא ראביט היל:

http://www.lametayel.co.il/%D7%9B%D7%A4%D7%A8+%D7%A0%D7%95%D 7%A4%D7%A9+landal+rabbit+hill+%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%93

• רמ1
                                  רמ1 נערך לאחרונה על ידי

רביט היל- בחירה מצויינת

עונה רק על מה שיש לי תשובות

1.  מצעים מקבלים בכל חדר, מגבות אמבטיה זה בתוספת תשלום. מגובת מטבח- לא מקבלים, כן יש סקוץ לכלים ו1-2 טבליות למדיח.

2. וויי פיי- לא יודעת. אנחנו השתמשנו בסלולר מקומי.

3. ממליצה לכם להזמין דרך האתר של רשת לנדל- ואז כל החבילות מופיעות. צמיד אשפר להוסיף אקסטרות- אולי בתשלום גבוה יותר.

4. לא מנסיון, אבל לדעתי תהייה בעיה של צק אין בשעה מאוחרת. השער לכפר סגור מ-9 בלילה וניתן להיכנס רק עם מפתח שמקבלים.

6. עדיף ללון באזור המרכזי, במרחק הליכה מהבריכה והסופר וכל הפעילויות. המקומיים לנים בקצוות כי הם גם ככ סוחבים איתם אופניים.

תבלו

• Simon27

תודה לכם . אבדוק עוד אפשרויות ואגיע לכלל החלטה בקרוב.

• Tikotzki_3810758
                                      Tikotzki_3810758 נערך לאחרונה על ידי

מה המספר ביקתה בקודנהוב שהייתם ?

ומה ההדל בין 4C  לשאר ?

• 1 / 1
                                      • פוסט ראשון
                                        פוסט אחרון