מרכז קניות בבודפשט
-
בתי תהיה בסוף השבוע הקרוב עם חברה בבודפשט.
מכיוון שצפוי להיות גשום, באיזה מרכז קניות כדאי להן לרכז את הקניות?
באיזה מימי סוף השבוע פתוח/סגור ובאילו שעות.
תודה
-
מכיוון שצפוי להיות גשום, באיזה מרכז קניות כדאי להן לרכז את הקניות?
- אני ממליץ על קניון WEST END בכיכר NYUGATI על קו מטרו 3. ממול יש גם חנות DECATHLON וגם כולבו SKALA עם מחירים נמוכים מהקניון.
באיזה מימי סוף השבוע פתוח/סגור ובאילו שעות.
- עכשיו לפני חג המולד הקניונים פתוחים כל השבוע מ-10 בבוקר עד 8 בערב.
-
תודה
-
האם תוכל לפרט קצת יותר על skala?
מיקום? רמת מחיר? גוגל נותן מספר אפשרויות לסקלה וכולן בהונגרית .
תודה מראש
רותי
-
לנו קניון ווסט אנד היה נראה יקר. לא קנינו שם כלום.
אהבנו יותר את קניון MAMMUT שבצד של בודה. יש מטרו והרבה קו תחבורה אחרים.
אם אוהבים בגדי ספורט ונעליים – יש חנות אאוטלט של אדידס ב כיכר BORAROS. שם קנינו די הרבה במחירים זולים.
-
תודה על מידע
-
הכולבו Skala בעל 2 קומות, נמצא בבנין סעוכית שחורה מול תחנת הרכבת Nyugati. יש שם ביגוד זול גם למבוגרים וגם לילדים. לידו Decathlon.

-
היום בעלי הביא לי פפריקה וממרח פלפל אדום
שקנה במחיר סביר בסופרמרקט בקניון ממות’ . בערך ב 1/3 מחיר או פחות מחנות בואצי , . -
היום בעלי הביא לי פפריקה וממרח פלפל אדום
שקנה במחיר סביר בסופרמרקט בקניון ממות’ . בערך ב 1/3 מחיר או פחות מחנות בואצי , . -
תודה ibd על ההסבר המפורט. הצטרף לרשימה לקראת שהות הקרובה.
מתרשמת מכל הידע המדהים שלך.
רותי
-
בפינת רחוב וואצי,כיכר ורמושה,חנות גדולה של מזכרות וכל מיני-יקרה בטירוף.
קרמים של HELIA D למשל שם בעלות פי כמה וכמה וביורו בכלל..חנות יפה להיכנס ולראות,לא לקנות.מתאימה לתייר
קניונים מרוחקים קצת יותר,זולין יותר..כך לפחות היה.. חוץ מזה שברשתות זה אותו מחיר,רק המלאי שונה.. -
בבודפשט לא חסר קניונים וחלקם צויינו כאן. west end הוא קניון ענק אבל אני אהבתי יותר את corvin. רק צריך לקחת בחשבון שהמחירים לא זולים והם די דומים לאלו שבארץ. האטרקציות הן חנויות דקתלון והנעליים CCC שאפשר למצוא בהן נעליים יפות במחירים טובים. כדאי לבדוק את האופציה שציין IBD בקשר לחנות הכלבו.
-
נכון שפה ושם אפשר למצא מציאות אבל בגדול בודפשט לא מקום אידאלי לשופינג. קניונים נוספים:Arkad, Corvin, Arena, Allee, Mamuth,Koki ועוד.