טיול בר מצווה בסימן כדורגל אנגלי זקוקים לעזרה
-
שלום!
חוגגים בר מצווה בסוף השנה.
נער בר המצווה חובב כדורגל אנגלי בכלל וליברפול בפרט ביקש לצפות ב-3!!
משחקים כשאחד מהם חייב להיות ליברפול באנפילד.
אני מאוד הייתי רוצה לשלב את המשחקים עם טיול באנגליה
ורצוי גם סקוטלנד.
כמו כן הבנתי שבתקופת הכריסמס יש סיכוי ״לתפוס״ יותר משחקים.
כאן אני זקוקה לחוות דעתכם, האם כדאי לשלב את המשחקים עם טיול
בחודש דצמבר (כריסמס) או לחילופין כדאי להמתין לחודש אפריל/ מאי כשמתחמם יותר? ( הליגה בד״כ מסתיימת בסוף מאי ומתחילה שוב באמצע אוגוסט).
או שאולי בכלל הגזמתי וכדאי יותר לפצל לשני טיולים נפרדים, טיול למטרת צפיה במשחקים וטיול לאנגליה סקוטלנד בנפרד במועד אחר.
אשמח לשמוע מנסיונכם.
תודה מראש לעונים
מיכל
-
טיול בר מצווה בסימן כדורגל אנגלי זקוקים לעזרההיי מיכל,
היינו בשני משחקים בלונדון לפני הכריסמס
בדצמבר יש יותר אפשרויות..
תעברו על לוח המשחקים, לפי הקבוצות שאוהד והתאריכים הצמודים שמשתלבים..
משחקים מבוקשים יהיו יקרים מאודלשים לב לאזור הישיבה, מאחורי השער זה הכרטיס הבסיסי, וניתן לשדרג..
ב22.12 ארסנל/ליברפול –באמירויות (תוודאי) אם יוותר על אנפילד ותטיילו רק בלונדון..
ואפשר לטוס באיזיגט למנצסטר, בד”כ טיסת לילה, ישנים בשדה…
משם בבוקר ברכבת לליברפול. טיסת חזור מלונדון, או להפך.בחורף רצוי לתכנן חופשה עירונית,
ולונדון מאוד מתאימה.. תוססת מוארת וחגיגית, עם אפשרויות מקורות
תחבורה ציבורית מעולה, כרטיס תחבורה שבועי שמעניק 1+1 לאתרים.
לשלב עם אטרקציות, מופעים, מלך האריות, סיור באצטדיונים, הפנינג כריסמס בהייד פארק וכיוצ”ב..
רצוי לסיים את החופשה עד 24.12
בהצלחה
ומזלטוב
-
אני חושש שטיול טבע בסקוטלנד או באגמים של אנגליה – לא כל כך יהיה נוח סביב הכריסמס.. גשם יש בכל השנה אבל פשוט יהיה קר מדי, הימים יהיו קצרים מדי ובכלל עדיף לשמור את זה להזדמנות אחרת לטעמי.
מה כן?
ליברפול זה נהדר.. לבן שלך יש טעם מצויין. רק שממש לא קל לרכוש כרטיסים וכדאי להיערך לזה מוקדם מאוד.
לא רחוק מליברפול (כ- 40 דקות נסיעה) יש את מנצ’סטר שבה שתי קבוצות עילית (סיטי ויונייטד). וגם בה אפשר לנסות ולמצוא כרטיסים.
ליברפול מרוחקת מלונדון מרחק של כ- 3 שעות נסיעה או רכבת ישירה. הנסיעה עצמה יפה מאוד (ויקרה – רצוי להזמין מראש – יכול להוזיל משמעותית). כך שצריך לקחת את זה בחשבון.
-
תודה לי ואימשי!
רק כדי לוודא שהבנתי אתם ממליצים
ליסוע למטרת המשחקים באופן נפרד מטיול
באי הבריטי.
ואכן לטובת משחקים כדאי ליסוע בחודש דצמבר?
תודה שוב!
מיכל
-
הבן שלי נסע בשנה שעברה עם אבא שלי ואחי ללונדון וליברפול לשני משחקי כדורגל במסגרת משחקי חג המולד באנגליה. הם טסו ב 25.12 וחזרו ב 29.12. טיול בר מצווה.
אני הזמנתי עבורם חבילה של טיסות (הלוך ללונדון, חזור ממנצ’סטר), מלון, כרטיסים למשחקים ואפילו רכבת מלונדון לליברפול דרך חברת שורה ראשונה (אין לי מניות שם אבל חייבת להמליץ עליהם ועל אור במיוחד שעזר לי המון. בעלי היה אמור לנסוע וברגע האחרון בגלל מוות במשפחה אחי נסע והם טיפלו בכל תהליך החלפת השם ללא תשלום נוסף ועם המון רצון לעזור).
אבא שלי אומר שזו חוויה לנסוע למשחקי הכדורגל בחג המולד. האווירה במגרש והאווירה הכללית מוסיפים מאוד לטיול. הם טיילו קצת בלונדון ובליברפול היו במוזיאון הביטלס.
-
תודה רבה!
בהחלט אבדוק מולם.