למה אין בארץ קבוצת גולשים 50+ ?
-
לא פעם פגשתי בחול קבוצות כאלו שאנשים יותר חופשיים ואוהבים את הסקי, נוסעים כל שנה ביחד בהרכב משתנה כמובן. ואין כזה בארץ ?
אחרי 15.01.18 אנחנו באוטצטל כמה ימים ואחר כך בסקי וולט. אשמח להצטרף לקבוצה. וכמובן השנה יהיו יותר פעילות ליד הסקי כי אישתי לא גולשת אחרי התאונה.
-
אנחנו אישתי ואני 65+ עדין מנסים להתמיד פעמים בשנה למרות שלפני שנה אישתי עברה פגיעה קשה מסנובוריסט שירד ופגע בא מאחור עם איבוד הכרה והטסה לארץ עם ליווי.מזל שהיא לא זוכרת כלום מהפגיעה, וממשיכים הלאה.ובקיצור עם הגיל נהנים יותר
-
יש קבוצות גולשים 50+אני בן 50+
חלק לא קטן מאלה שאני יוצא איתם כמעט מדי שנה הם בגילי (או שקצת פחות או יותר). -
יפה! טוב לדעת שקיימות קבוצות כאלו. אולי נפגש על המסלול. השנה או שנה הבאה. מקבלים אנשים חדשים?
-
לדעתי לפחות בישראל רוב הגולשים בני 40+ בעיקר בגלל שזה תחביב יקר…לפחות זה מה שאני רואה בשדה – קל לזהות את הגולשים לפי המעילים.
ואם אתה פוגש חבר’ה צעירים הם בד”כ על סנובורד שזה לא ממש נחשב...
-
גולשים 50+לא חסרים גולשים שכבר לא עושים מילואיםובכלל, ברוב העולם יש עכשיו תנועה בכיוון של סקי דווקא. אופנה מן הסתם, שנתמכת בשיפורים הטכנולוגיים של מגלשי הסקי.
-
גולשים 50+לא חסרים גולשים שכבר לא עושים מילואיםבפורומים ופיסבוק רוב הם צעירים שעושים צעדים ראשונים. איפה לא זוכר קראתי כתבה שעולם הגולשים מזדקן במהירות. הצעירים לא נכנסים כל כך לסקי. העדיפות היא לסנובורד. וזה הבעיה לכול הביזנס הזה. הסיבה העיקרית דווקא לא המחיר. הבעיה ששצריך ללמוד הרבה שנים
( איך לא ידעתי את זה קודם?! ) לפני שמתחילים לגלוש ולא “לעשות סקי”. לא ממש מתאים לדור החדש
-
לא יודע כמה ימים תהיה בחופשה בין האתריםאני מגיע ב-26.1 לגשטיין לשבוע
-
מודה, גם אני חציתי את גיל 50.מי ייתן ואמשיך עד...
-
לכל הקשישים והקשישות המפנטזים כאן על חופשות סקי – הידעתם שלא נשאר לכם זמן רב לממש את קריירת הסקי? הבטוח הרפואי לחו”ל הכולל סקי מוגבל עד גיל 70. השבוע בחב’ כלל/קופ”ח מכבי סרבו בעקשנות למכור לי, לקוח נאמן זה עשרות שנים, הרחבה לספורט חורף.
היכן אתם מבטחים את החופשה?
-
בבית גיל פז/משען/מועדון יום לקשיש...
-
ב כייף אבל אנחנו חוזרים ב- 27.01.18

-
מצאתי את הכתבה על עתיד הסקי
-
באמת בעיה. מה אין בארץ חברת ביטוח שמבטחת גיל הזהב גם לספורט? יש לי ידיד בן 75 שנוסע פעמיים כל שנה. אברר
-
-
דווקא יש . מחר אני בן 63 , גולש כמעט חצי משנות גילי , ונוסע זו השנה השלישית כמעט באותו הרכב עם שלושה אחרים ( אנחנו 2 גברים ושתי נשים ) , כששלושה מאיתנו חצו את השישים ( והרביעית מתקרבת ).
אנחנו נוסעים כל שנה עצמאית , וכך גם השנה . לכולנו בני/בנות זוג שאינם גולשים ,
ומפרגנים לנו את חופשת החורף השנתית .
השנה הקבוצה סגורה (הטיסה והדירה כבר הוזמנו ) . אבל אנחנו פתוחים לשינוייי הרכב בשנים הבאות .
הערה אחת - ורק מכיוון שאתה מזכיר אותה. אוסטריה לא במפת הסקי שלנו .
-
יפה! יש חיי סקי אחרי 50!
לוקח על עצמי ( בע”ה
) לפני עונה 18-19 לעלות את הנושא שוב. השנה כבר כולם מסודרים נראה לי. יאיר17 – מזל טוב ולגלוש סקי לפחות עד 75 !

-
לגבי ביטוח סקי לגיל מתקדם.elig99 ביטוח תמיד מנסים להכניס לנו בקופות סקיפס ותמיד אומרים לא. נדמה לי כ- 3 יורו ליום הגלישה. זה הביטוח גניבת מגלשיים, ימי סקיפס ושעורי סקי שהפסדת עקב מחלה או מזג אוויר, גם לימי סגירת אתר וכו’. חוץ מזה גם מחסה את הפינוי, עזרה ראשונה והוצאות רפאויות ( 75%?) . קונים ללא הגבלת הגיל ובנוסף לביטוח חו”ל מהארץ.
האמת – לא קראתי כל הסכם, אך זה הפרינציפ. לדוגמא בשמוני:
https://www.chamonet.com/ski-insurance
בקיצור – נראה שנגלוש חברים. גם אחרי 75