בלגיה 4 ימים
-
טסה עוד שבוע ל-4 ימים לבלגיה ,לאחר התלבטות הזמנתי מלון בגנט..
מכיוון שיש לי רק יומיים מלאים חשבתי יום אחד לנסוע לבריסל ויום אחד אני רוצה גם ברו”ז ואנטוורפן באותו יום. האם זה אפשרי מבחינת זמנים?
2 חצאי הימים ,יום ההגעה ויום החזרה אסתובב בגנט.
האם בגנט יש שווקי כריסמס בדומה לבריסל?
תודה
-
בגנט יש שוק מולד. ברוז’ ואנטוורפן לא מסתדרים ביום אחד.מדובר בנסיעה של יותר משעה וכשתגיעי לאנטוורפן כבר יהיה די מאוחר וחשוך. ממליץ על יום בבריסל ויום בברוז’.
-
תודה. מתכוונת לצאת מוקדם מגנט לאנטוורפן לביקור קצר ומשם לברו”ז
אכן זה כניראה לא הגיוני מקווה שאספיק.
-
ברוז’ מקסימה. הייתי נותן לה יום שלם לבד.
בבריסל היה לנו לא נעים להסתובב. יותר מדי מהגרים.
אנטוורפן – רק אומר שקרובי משפחה מצרפת אומרים שיש שם יותר מדי מוסלמים. צרפתים אומרים את זה, כן? אבל אישית לא הייתי.
-
כבר הייתי בברו”ז כך שחצי יום מספיק לי,מה הכוונה שלא נעים להסתובב בבריסל. יודעת שיש שם הרבה מהגרים לכן הזמנתי מלון בגנט אבל מתכננת יום שלם בריסל, לגבי אנטוורפן לא ידעתי שיש שם הרבה מוסלמים.
תודה
-
נכון שבבריסל יש הרבה מהגרים ( במיוחד מצפון אפריקה ובמיוחד ממרוקו ) אבל כשאת מסתובבת שם זה לא אמור להפריע. יום שלם באזור הכיכר הגדולה, סבלון הגדולה והקטנה יכול היות נחמד. בנוסף יכול להמליץ על האטומיום רק בשביל התצפית מהקומה העליונה. רק קחי בחשבון את זמן הנסיעה שיכול להגיע לקרוב לשעה. וכמובן אי אפשר בלי וופל בלגי טעים.
-
תודה ,אכן מחכים לוופל בלגי
-
“מה הכוונה שלא נעים להסתובב בבריסל”
הרגשתי שמביטים בנו. אני לא מתרגש ממוסלמים יותר מדי, גם לונדון וגם אלמרה בהולנד מלאים במוסלמים. אבל שם הם נחמדים, כששואלים אותם משהו הם עונים באדיבות. בבריסל הייתה הרגשה אחרת.
בנוסף, הייתי עם רכב. אני נוסע 30 איפה שכתוב 30, עוקפים אותי על 80, אנשים הולכים באמצע הכביש. היה גם די מלוכלך.
הוויז שלח אותנו מבריסל להולנד דרך אנטוורפן. היה פקק, והיו הרבה רכבים שעקפו את הפקק בנתיב הנגדי, למרות קו הפרדה רציף. יותר גרוע מישראל. ושונה מאוד מהולנד, למרות שיש שם בערך אותו אחוז של מהגרים.
לדעתי תרבות נהיגה משקפת את רמת האוכלוסיה באופן כללי.
כל זה סובייקטיבי כמובן.