המלצות לנקודות טבעיות בערבה
-
היי!
אני סטודנט לקולנוע, ובמסגרת הלימודים, אני משתתף בפרויקט ׳קולנוע בערבה׳, פרויקט שבמסגרתו אנחנו כותבים סרט שיצולם בערבה.
כדי להכיר טוב יותר את הערבה הייתי רוצה לנסוע עם רכב לסופ״שׁ בערבה, לבקר במספר יעדים, להכיר יותר טוב את האזור ולקבל קצת השראה =]
אז הייתי שמח לקבל המלצה על מספר מקומות טבעיים, יפים, מעניינים, ששווה לבקר בהם, ושניתן להגיע אליהם יחסית בקלות ושהגישה עם רכב אליהם היא יחסית נוחה. (זה מאוד חשוב כי כאשר אצלם את הסרט נצטרך לסחוב למקום לא מעט ציוד כבד) השאיפה להתמקד בנופים טבעיים, נופים הרריים, נקיקים, צוקים, מקורות מים, וכו׳.
כמו כן שקלתי לנצל את ההזדמנות לעשות קמפינג עם אוהל פרטי, האם יש נקודות מומלצות לקמפינג, והאם בכלל זה רעיון טוב במזג האוויר הנוכחי באזור?
תודה רבה וחג שמח!
-
יש המון אתרים לאורך ערבה. יעזור אם תכוון מה בדיוק אתה מחפש.
בכל מקרה, ממליץ להצטייד בשני כרכי ״מדרך הערבה״.
אתר קמפינג נחמד הוא חניון הלילה בנחל בתרון, ליד המושב עידן.
-
תודה
איפה משיגים את הספר?
ובכל אופן, אין לי העדפה ספציפית, כמו שאמרתי, כל אזור עם נוף טבעי, שלא יהיה קשה מדי להגיע לקרבתו עם רכב, אני מניח שבמהלך סופ״ש אוכל לבקר 3-4 מקומות שונים וקצת לחקור אותם. אני לא יודע איך להיות יותר ספציפי ממה שהייתי בפוסט המקורי – אך אם יש 3-4 מקומות מקומות טבעיים ויפים, שיהיה נוח לבקר ולטייל בהם במהלך סופ״ש אחד, שניתן להגיע לקרבתם בקלות יחסית, ושיהיו מספיק מאובחנים ושונים אחד מהשני