מלונג איילנד לבוסטון
-
בסוף חודש ינואר נשהה בלונג איילנד.האם גיחה לבוסטון היא מציאותית?
כמה זמן נסיעה?מסלול?מכיוון שאנו לנים בלונג איילנד נרצה לחזור בו ביום.האם כדאי או שיש מקומות מעניינים אחרים בסמוך ללונג איילנד.
-
מלונג איילנד לבוסטוןיהודית שלום
הלוך וחזור לבוסטון באותו יום? את לא רצינית.
בינואר לא מאמין שמהירות הנסיעה היא רגילה בגלל כפור על הכבישים וכדומה,שלא לדבר על הצורך לודא שאתם לא מגיעים אל עיר מושלגת שהתנועה בה לעיתים בלתי אפשרית.
אני אומר מלונג איילנד עלו על המעבורת לניו לונדון וטילו קצת בעיירות החוף של קונטיקט,וחיזרו עם המעבורת ללונג איילנד,ואם אתם
יוצאים מוקדם ומזג האויר מחייך אליכם והטמפרטורות משום מה מעל המשוער נסו להגיע לניופורט,אבל אינני יודע מה מצב הפעילות התירותית שם בחודש המדובר.
מוני -
מלונג איילנד לבוסטוןאם אני זוכר נכון, המעבורות בחורף הן מאד תלויות מזג אויר ויש ימים רבים בהם הם לא פועלים. בכל מקרה - נסיעה לבוסטון תיקח לא פחות מ 4 שעות לכל כיוון ואינה ריאלית כטיול יום. צריך לזכור שככל שמצפינים - כך יותר קר. כטיול יום ניתן, כפי שמוני הציע לטייל בניו לונדון או באזור לונג איילנד. -
מה מעניין לראות בלונג איילנד למוני ואופירמוני ואופיר תודה על התשובות.אכן נדמה היה לי שניתן לעשות זאת אך מעיון נוסף במפות אכן נוותר על בוסטון בטיול זה.
האם אתם מכירים מקומות מעניינים בלונג איילנד?
האם יש קישור למעבורות כך שאוכל לראות שעות פעילותן?האם המעבורת בפורט ג'פרסון?
תודה
יהודית -
-
לאופיר-מעבורותאופיר תודה על הלינקים.
אינני מצליחה לראות את המסלולים שלהם.האם זה רק מלונג איילנד לקונטיקט?אם כן לאיזה נמל שם?
תודה
יהודית -
לאופיר-מעבורותהמעבורות הן מפורט ג'פרסון (מרכז לונג איילנד) לברידג'פורט בקונטיקט ומאוריינט פויינט (מזרח לונג איילנד) לניו לונדון בקונטיקט.