ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פרסומת עצמית בלתי נגמרת...

פורום אפריקה
    3
    4
    1625
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • sancho
      sancho נערך לאחרונה על ידי

שלום,

בעודי מתכנן את הטיול המשפחתי לדרום אפריקה, אני עובר וקורא טיפים, אבל אי אפשר להתחמק מאינספור, אחד אחרי השני של טיפים שמהללים את הזוג אינגריד ואסא. – פיירמאונט וורלד טראוול (Fairmount world Travel).

כל מי שפרסם אותם, מתהדר בטיפ אחד או שניים בלבד ללא שום פעילות נוספת בפורום.

האם לא ברור שמדובר בטיפ מזויף?

ואני חשבתי כחבר ותיק בפורומים של למטייל שמדובר רק בהמלצות אמיתיות של מטיילים ושאפשר לסמוך עליהם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Eytanin
        Eytanin נערך לאחרונה על ידי

בדרך זו או אחרת, זה קשור לשאלתך על ‘תכנית הנקודות’

אני חושב שיש לחץ על החברה בגלל שיש פחות ופחות כניסות, כך שכל התיחסות מתקבלת באתר למטייל בברכה ואף אחד לא באמת טורח לפשפש בציציות. 

זוכר עדיין את השרשורים שעסקו בעבר באמינות הטיפים….. גם לזה ההנהלה לא התיחסה בזמנו בשיא הרצינות.

אתה יודע שתוכל לסמוך כאן על המשתתפים הקבועים. לא ישאירו אותך רטוב בקור ובשלג……….. 

• sancho
          sancho נערך לאחרונה על ידי

אתה כל כך צודק.

ואתר שיאבד את האמינות שלו יילך וייעלם, וזאת המגמה כרגע בלמטייל. אפשר לסמוך רק על חוו”ד והמלצות של הקבועים והמוכרים, ואלה הולכים ומתמעטים ומצאו פלטפורמות אחרות.

פשוט חבל.

• cafrica.net
            cafrica.net נערך לאחרונה על ידי

בעבר, בידע שנרכש בניסיון של  שנים, כתבתי ופרסמתי פוסטים עם מידע חדשותי למי שמתעתד לטייל עצמאי בדרום אפריקה. מכיוון שציינתי את שמי בגוף הפוסט הוא הורד והוצע לי לפרסמו בתשלום. העדפתי לפתוח אתר משלי ולתת שם אכסניה לכל אותם טיפים.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון