ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מחירים בבואנוס איירס

פורום דרום אמריקה
    4
    5
    1557
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Shimon_3610273
      Shimon_3610273 נערך לאחרונה על ידי

ניסיתי למצוא מחירים של שקש ומעיל רוח\מים בבואנוס אבל ללא הצלחה. 

אני יודע שיש 4 חנויות של the north face בבואנוס (רוצה לקנות שקש שם) . מישהו יודע או יכול להפנות אותי לגבי המחירים ? תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • gauntlet
        gauntlet נערך לאחרונה על ידי

ספציפית לא, אבל מוצרים מיובאים בארגנטינה יקרים מאוד בדרך כלל (מסים גבוהים, אינפלציה מתמדת, העדר תחרות), אפילו  סתם בגדים לפעמים יקר לקנות

• chenchen1234
          chenchen1234 נערך לאחרונה על ידי

לדעתי חנויות המותג The North Face שומרות על רמות מחירים גבוהות אפילו אם הן נמצאות במדינות עולם שלישי (אני זוכר שנכנסתי לחנות כזו בנפאל וראיתי שהמחירים גבוהים בדומה לארץ).

• keves160
            keves160 נערך לאחרונה על ידי

גם לא משתלם, וגם לדעתי מבאס להתחיל טיול בדאגה להשלמת קניות בסיסיות של ציוד כשאתה כבר רוצה לגמור עם זה ולהתחיל לטייל. ואם לא תמצא משהו במחיר נורמלי, כבר אין לך יותר מדי ברירות. 

הרבה יותר קל לחפש בארץ, בשקט, ואפילו לחכות למבצעים מיוחדים או לחפש בחנויות עודפים. למה לא לגמור כבר עם זה? שנית, לא בטוח שחנות המותג היא מה שכדאי, וגם לדעתי חבל להיצמד בכוח דווקא למותג אחד. יש לא מעט שק”שים מצוינים גם של חברות אחרות, כדאי לבדוק ולהשוות מחירים. 

• Shimon_3610273
              Shimon_3610273 נערך לאחרונה על ידי

אוקי אז לבסוף הצלחתי למצוא את המחירים בבואנוס בחנות מותג כמו the north face וזה באמת גבוה יותר מהארץ.

הייתי שמח להמלצה לשק”ש סינטטי. אני מתכנן לעשות את הוואי אווש בפרו, על כן אני צריך משהו שיתאים לסביבות המינוס 5.

חשבתי על ה cats meow של TNF אבל בקומפורט הוא 0 מעלות ויכול להיות שזה לא יספיק אלא אם כן אקנה פליס פנימי. 

מה דעתכם בנושא?

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון