קרקוב וורשה ברגע האחרון
-
שלום לחברי הפורום,
סגרנו טיסה לקרקוב מיום שישי הקרוב 22-29 לחודש,
אשמח לעזרתכם בגלל קוצר הזמן להיתארגנות:
אנחנו רוצים ליסוע ברכבת מקרקוב לורשה לשני לילות שלושה ימים,
1 היכן עדיף להיות בכריסמיס בקרקוב או בורשה?
2 יש רכבות ב 25 או ב26 לדצמבר?
3 בקרקוב חשבנו על מלון רדיסון בלו ובורשה מתלבטים בין מריוט לאינטרקונטיננטל מה דעתכם?
אשמח לקבל המלצות למסעדות וחטיפים נוספים,
קראתי את השירשור המקסים של מיקהמיקה ואני מתכוונת לעשות בדיוק את הדברים שעשתה,
אשמח להמלצות נוספות בגלל הזמן הקצר להיתארגנות,
תודה מראש,
איריס
-
היי,
נסיעה טובה. לא יודעת מה סגור בכריסטמס בפולין. מניחה שדיי הרבה דברים ולכן לא יכולה להמליץ היכן עדיף להיות.
המיקום של רדיסון בלו בקרקוב מעולה. צופה לפארק בכניסה לעיר העתיקה, בסמוך לאוניברסיטה. מאד אהבתי את האיזור הזה.
ברחוב הניצב למלון רחוב Zwierzyniecka תמצאו שלל בתי קפה ומסעדות
וגם ברחוב Smoleńsk המקביל (רחוב חמוד במיוחד) יש מספר בתי קפה ומסעדות צעירים, מלאים בסטודנטים.
-
מיכל תודה רבה על תשובתך,
בעקבות המלצתך ביטלתי את המלון השני שהזמנתי והשארתי את הרדיסון בלו, בורשה עדיין מתלבטת בין המריוט לאינטרקונטיננטל,
שוב תודה רבה על השרשור והבלוג המצוין.
באם יש עוד טיפים הם יתקבלו בברכה,
איריס
-
לא הייתי בורשה, אך שמעתי כבר ממספר מקורות המלצות טובות מאוד על האינטרקונטיננטל.
-
בקרקוב היינו במלון מרקיור שמול הקניון הגדול שלהם ( גלריה משהו )
היה מאוד נוח לשים קניות בחדר , המלון חדש ומפנק וקרוב מאוד במרחק הליכה לעיר העתיקה ובנוסף הוא מאפשר גישה לתחנת הרכבת לורשה.
בורשה היינו בפעם האחרונה במריוט . המיקום מרכזי ליד תחנת הרכבת וקניון זלוטי טרסה . לנו היה יעיל במיוחד כי הגענו עם הרכבת מקרקוב והמלון ממש ליד התחנה.
חבר שישן בשניהם אמר שהאינטקונטיננטל יותר מפנק.
אני עדיין בדיעה שמריוט ממוקם קצת יותר טוב , אבל בסהכ הם לא רחוקים ואני גם חושבת שבורשה ספציפית המיקום פחות קריטי כי מוניות ממש זולות שם והשתמשנו באובר יותר מפעם אחת .
בביקור קודם בורשה היינו בהמפטון של הילטון שנמצא מאחורי המריוט וכנראה יהיה זול יותר.
כדאי להשוות מחירים כי הוא גם מלון מאוד מומלץ וחדש לגמרי.
באשכול של מיקה כאן למטה הוספתי מסעדה ובית קפה שוקולד מומלצים בקרקוב.
מומלץ לקחת את הרכבת המהירה כמובן.
תהנו !
-
מלונות בוורשההי
הנה פוסט שכתבתי על מלונות בוורשה
https://yamitelmaliach.blog/2017/11/02/%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7 %A0%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%A9%D7%94/גם המריוט וגם האינטר בוורשה מצויינים, הייתי הולכת לפי המחיר
וורשה מהממת וכייפית
תהנו
-
תודה רבה לכולם על התשובות,
מקרקוב היפה.
-
תהנו ותחזרו לספר
-
תבדקי את מלון פולוניה בוורשה שמעתי עליו טובות! קרקוב השוק כריסמס אמור להיות יפיפה