כמה שאלות לגבי קוסטה ריקה
-
בוקר טוב,
אז נשאר עוד חודש לטיול הגדול, שבוע וחצי כבר מתוכנן לפרטי פרטים (טורטוגרו, מנואל אנטוניו, קורקובדו) ואשמח לעזרתכם לגבי המשך הטיול ואיך לסדר את הדברים:
רביעי בצהריים מסיימים בקורקובדו, עולים ב 14:00 על הסירה מדרייק ביי לסיירפה, אוספים בחזרה את הרכב שחונה שם, וממשיכים בנסיעה (שתגלוש מעט לחשיכה) לכיוון חאקו (אחרי 3 ימי ג'ונגל רוצים להתפנק במסעדה הכשרה שם). לינה בחאקו.
חמישי - נסיעה לטראקולס לשייט עם התנינים ומשם לכיוון מונטה ורדה.
חשבנו להשאר במונטה ורדה חמישי שישי, לעשות שם קנופי, טרזן, יערות גשם - אשמח לעזרתכם בהמלצות וטיפים.
שישי שבת -שומרים שבת, ככה שבשישי נמשיך לטייל באיזור ובשבת ננוח.
ראשון בבוקר - נסיעה לריו סלסטה ומשם לכיוון מפלי לה פורטונה (האם לדעתכם אפשר להספיק ביום אחד? אנחנו לא מפונקים, ואין לנו בעייה לצאת לדרך כבר בשש בבוקר..)
בשלישי בערב הטיסה שלנו חזרה, ככה שנשאר לנו יום וחצי באיזור ארנל ואנחנו מתכננים להספיק גם את גני לה פז, - איך אתם ממליצים לנו לחלק את היומיים הללו?תודה רבה לכולם
-
אחרי שהתשובה הארוכה שלי נמחקה. אני אענה בחלקים קצרים יותר.
היום נסיעה לחאקו נשמע שיהיה יותר בחושך מאשר יסתיים בחשיכה... ממשיך בסביבות 18:00.
לגבי היום של ריו סלסטה מפל פורטונה. זה יום מאוד מאומץ. כמה שעות נהיגה לשם, מספר שעות בשמורה ולהגיע לפני סגירת המפל ב-5. חבל על הלחץ. המשך הוא חצי שעה כל כיוון בערך. תעשו אותו בבוקר יום שני ובערב של ראשון תלכו למדינות החמים. יום שני עוד ישאר לכם זמן לעשות מסלול בארנל וכל מיני רעיונות אחרים... רק תגיעו אחהצ ליד לה פז כי אם אתם מעוניינים ביותר מהמפלים- תצטרכו שם קצת זמן ויש לכם טיסה לתפוס מה שאומר 3-4 שעות נסיעה עם מרווח בטחון וגם שעתיים-שלוש לפני הטיסה לצ'ק אין
-
לגבי מונטה ורדהיש לכם שם מבחר גדול של אופציות. כבר החלטתם על אומגות וביקור באחת משמורות יער העננים. חוץ מזה יש אפשרות לסיורי לילה, אנחנו עשינו סיור מודרך בשמורת קורי קנצ'ה שהיה מעולה ( לא רואה סיבה ללא מדריך- כי הסיכוי לראות דברים פוחת משמעותית), יש לכם חוות פרפרים, עטלפים וכ'ו חלק שווים את הזמן וההשקעה, חלק פחות ולכן כדאי לקרוא ביקורות.
-
מתנצלת על ההתפרצות לשרשור, גדליהו- אשמח לקבל קישור או פרטי קשר לגבי הסיור בשמורת קורי קנצ׳ה שציינת.
תודה
-
יש בטיפים שפירסמתי את המדריך דנילו ברנס... אני אוכל לצרף קישור לטיפ בהמשך...
-
-
תודה רבה